Nyhet!

BIG9-PREMIÄR FÖR SPELCASH

Ja ni läste rätt, från och med idag presenterar vi en veckoanalys av ATGs nya satsning på sport – BIG9. Det är ett komplement till redan ett gediget travutbud och oddsutbud, nu får vi chans att ställa våra förmågor på prov när nio europeiska matcher ska avgöras. Vi har andelar i alla storlekar och klasser. Häng med på resan!

Vad är Big9?

Big 9 är ett streckspel där nio olika matcher från olika europeiska ligor ingår, spelläggaren (vi eller du) kan välja mellan 1, X eller 2 där utfallet i matchen avgör resultat – 1 för hemmaseger, X för oavgjort och 2 för bortaseger. Extra krydda är att Big 9 även inkluderar en mållina, över eller under 2.5 mål i varje match ska väljas. På grund av detta blir det betydligt svårare att lösa kupongen och därmed högre utdelning!

Varje val som görs “kostar” en rad a la 50 öre, en enkelrad kostar därför 50 öre att lämna in medan en rad med enbart halvgarderingar och ett Ö/U-val kostar 2^9 = 512 kr. Inte är vi klara där heller, vi har ett Wildcard att använda på en match där raden kommer att rättas grönt oavsett utfall.

Invecklat? Följ med på vår resa så lär vi oss under resans gång.

Till andelslsaget!

1. Aston Villa – Manchester United, (2 & U2.5)

Första matchen på Big9-kupongen är ett reprismöte från FA-cupen i veckan – Aston Villa – Manchester United. I måndags vann bortalaget med uddamålet och mycket talar för att vi får se något liknande igen. McTominay avgjorde senast men är nu avstängd – dock är bredden inget problem hos det röda Manchesterlaget utan vi spikar runt 50-55% och tror på en målsnål historia.

Spik!

2. Burley – Leicester City, (1X2, O/U2.5)

Hemmalaget Burnley befinner sig i de nedre regionerna av Premier League och gästas av svåra Leicester. Bortalaget kommer dock kraftigt decimerade till denna batalj och mina fingrar räcker inte till för att räkna antalet spelare som är antingen är sjuka eller spelar i de Afrikanska mästerskapen. Jag målar brett här och håller tummarna för att vi får fint värde på hemmalaget samt på resultatet.

Heltäckningsmatta.

3. Wolverhampton – Southampton, (12, O2.5)

En högst sevärd match väntar när Wolverhampton ställs mot Southampton i match nummer tre på Big9. Hemmalaget värderas något högre av spelarna och oddssättarna men jag vågar inte räkna bort Southampton. De kommer in i slutet av januari med medvind och det ska inte underskattas. Här tror jag starkt på överspelet och spikar O2.5 mål.


Gubbgardering!

4. Norwich – Everton, (2, O/U2.5)

Två bottenlag i Premier League drabbas i denna omgång, jumbon Norwich tar emot svagt presterande Everton på hemmaplan. I skrivande stund är fördelningen acceptabel runt 60% men kryper strecken upp mot 70+% kan det vara läge att överväga fler streck. Istället målar vi brett på mållinan.

Spik!

5. Newcastle – Watford, (1, O2.5)

Liknande scenario i denna match som i match nummer fyra. Nu har januarifönstret öppnat vilket måste vara en otrolig lättnad för Newcastle-supportrarna. De nya ägarna har redan presenterat sig med ett nyförvärv i Burnleys Chris Wood samt Trippier som spelade för Tottenham innan äventyret i Spanien. Nu ställs Wood och Newcastle mot bottenkonkurrenten Watford och här måste hemmalaget vinna. Kvaliteten räcker långt, Newcastle vinner.

Hemmaseger!

6. Mönchengladbach – Bayer Leverkusen, (12, O2.5)

Vi lämnar Premier League och blickar mot Tyskland och Bundesliga när Mönchengladbach tar emot Bayer Leverkusen i match nummer sex på Big9-spelet. Det är två målglada lag som ställs mot varandra och det visar även strecken samt oddsen. Mållinan ligger på 3.25 i denna match! Vi spikar därför överspelet och räknar med att ett av lagen tar hem detta.

Målrikt att vänta!

7. Salernitana – Lazio, (1X2, O/U2.5)

Det var ett snabbt besök i Tyskland för vi befinner oss redan i Italien där tabelljumbon Salernitana tar emot Rom-laget Lazio. De tidiga strecken visar på att Lazio kommer bli stora favoriter i denna match vilket ger oss en öppning på övriga tecken. 3% på hemmalaget mot ett Lazio ur form tackar vi och tar emot. Alla tecken får följa med.

Heltäckningsmatta!

8. Juventus – Udinese, (1X, O/U2,5)

Bollen studsar vidare till Turin och Juventus där Udinese kommer på besök. Juventus befinner sig långt ifrån sitt forna jag och ser ut att missa ligatiteln även i år. Trots det gillar spelarna att strecka hemmalaget vilket höjer värdet på krysset som är rätt fint. Vi jobbar in ett Udinesepoäng och går för utdelning på Big9.

Fördel Juventus!

Real Betis – Sevilla, (1X, U2.5)

Vi knyter ihop säcken i Spanien där Real Betis och Sevilla gör upp om segern i cupen. El gran derbi som det även kallas och viljan att vinna kommer vara hög i båda lagen. Dock kommer Sevilla från en tuffare spelschema med spel i Europa och har även häng på ligaledaren, Real Madrid, stor risk för rotation hos bortalaget med andra ord. Hemmalaget Real Betis å andra sidan har bara haft ligan att fokusera på och spelar på hemmaplan. Det fäller avgörandet för mig och vi erbjuds i skrivande stund mycket fint värde på hemmalaget.

Derbydags!

Sammanfattningsvis:

  • Bästa spiken: Newcastle
  • Mest överstreckade: Leicester
  • Bästa match att använda Wildcard: Wolverhampton – Southampton

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexande
r

Gå med i Spelcash FB-grupp!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips