Speltips 16/2 inför Leipzig-Liverpool

Då är dagen kommen när äntligen Champions League drar igång igen. Skulle man frågat sig för någon månad sedan vilket lag som var favorit till CL titeln hade nog relativt många svarat Liverpool, idag tror jag det låter annorlunda. Detta blir en intressant match med oerhört mycket på spel.

Match: Leipzig-Liverpool
Speltips: 
Leipzig Asien +0.25
Odds: 
1.92
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
2

Hemmalaget Leipzig ligger tvåa i den inhemska ligan efter giganten Bayern. Det är nog inte alls långt ifrån innan Leipzig kommer kunna titulera sig som mästare i Tyskland, vi får se om det kanske till och med sker redan i år. Spelmässigt spelar hemmalaget en frejdig fotboll som ex Man U fick erfara under gruppspelet. Till denna match är nyckelspelarna redo och beredda att ge Liverpool en match.

Liverpool befinner sig just nu i sin största svacka sen Klopp tog över som manager. Visst är flertalet nyckelspelare borta men den resultatrad och spel pool har visat upp på slutet är allt annat än imponerade. Man har under denna säsong förlorat mot bla. Southampton, Burnley, Brighton. Lägg till kryss mot ex WBA. Sånna lag ska man slå oavsett om Van Dijk spelar eller ej.

Jag tycker det är väldigt konstig att Liverpool är så stora favoriter i denna match. Leipzig visar på fin form och har ett starkt material med en kompetent tränare. Liverpools frånvarolista är lång och jag har svårt att se mig att bortalaget går fullt för seger i denna match. Kan vara som så att det ät två lag som är nöjda med kryss. Men jag håller i skrivande stund Leipzig som favs och att du få 1.92 på +0.25 är inte annat en väldigt bra.

Jag spelar Leipzig +0.25