Nyhet!

Europatipset söndag 22/11 – Alex analys

Hallå där, comeback på analysfronten för min del! Fem miljoner beräknas i jackpot-potten, den ska vi vara med och hugga på. Omgången hittar ni här europatipset och jag bjuder på några korta idéer om samtliga tretton matcher!

Andelar hittar ni som alltid via den gröna knappen nedan:

Till andelslsaget!

 

 1. Liverpool – Leicester 1X2
  Vi har tre sena matcher på dagens kupong varav Liverpool – Leicester är en av dessa, den här veckan kommer jag att helgardera samtliga tre! Förhoppningsvis kan vi heja in de större pengarna när klockan slår 20:15.
 2. Leeds – Arsenal 2
  En sak är säker när det kommer till Bielsas manskap, de gillar mål, såväl framåt som bakåt. Senaste tre matcherna har hela tretton mål gjorts! Vi lär få se en målfest utan dess like, men jag tror Arsenal drar det längsta strået och håller de sig runt 50% blir det lappens första spik.
 3. Sheffield U – West Ham 2
  Sheffield var en av lagen undertecknad älskade att strecka förra säsongen då skrällprestationerna utlöste varandra. Den här säsongen har de verkligen inte kommit till rätta och endast en poäng på åtta omgångar är inte respektingivande. Här tar vi hammaren och spikar West Ham.
 4. Elfsborg – Helsingborgs IF 12
  Allsvensk topp möter allsvensk botten, november-snöblasket har dragit in över delar av landet och ett riktigt ångestmöte väntar. Elfsborg ska försvara sin andraplacering och europadröm med tre omgångar kvar att spela – Helsingborg ska försöka ta sig ur den tunga sistaplaceringen, men endast fem poäng upp till säker mark inger en viss hopp. Det här blir en match med en segrare – gaffel!
 5. Kalmar FF – Djurgårdens IF X
  Liknande scenario utspelar sig på Guldfågeln arena. Djurgården kommer skadeskjutna från två tunga förluster mot Falkenberg och AIK, utskåpningen mot Sollentuna i Svenska cupen inger en falsk trygghet. En blöt och lerig gräsmatta bjuder inte in till något skönspel och kommer gynna hemmalaget mest. Spikkrysset är lockande och därefter hemmalaget.
 6. Östersunds FK – Varberg BoIS 2
  Här hittar vi omgångens mest felvärderade match, Östersund är tungt favoriserade av svenska folket medan jag och spelbolagen ser värde i Varberg! I skrivande stund ser vi 43%-28%-29% och jag kommer att inleda med att spika bortalaget. Krysset tas med om fördelningen ändras grovt under dagen.
 7. AIK – Örebro SK 1X2
  I den Allsvenska ingemanslandet hittar vi detta möte. Ett höst-AIK som stormar fram och skövlat nästan samtliga motståndare och harmonin är definitivt på topp i laget. Faktum är att AIK leder formtabellen och har gjort i 12 omgångar men är överspelade på kupongen i mitt tycke. På den mindre lappen spikas AIK, tillåter plånboken gardera upp.
 8. Napoli – Milan 1X2
  I den andra kvällsmatchen har vi förhoppningsvis redan öppnat bubblet och passar på att njuta av en bra fotbollsmatch med Zlatan i spetsen.
 9. Roma – Parma 1X2
  Ett Roma många associerar med Tottis glansdagar ska ta sig an Brolins Parma. Visst är tappet av Kulusevski tungt för norditalienarna med ett Roma till 80% i skrivande stund köper jag inte. Här målar vi hela vägen och hoppas att Parma kan skrälla och öka värdet på utdelningen.
 10. Sampdoria – Bologna 12
  En öppen tillställning mellan två jämnbra lag i mitt tycke. Tillsammans har de skrapat ihop ett kryss på sju omgångar – vi gör det lätt för oss och gafflar den.
 11. Cadiz – Real Sociedad X2
  Nykomlingarna Cadiz har verkligen agerat en frisk höstfläkt under en annars tråkig fotbollsinledning i Spanien. Laget har redan hunnit skrälla mot Real Madrid men fick senast bekänna färg i 4-0-förlusten mot Atletico Madrid. Alexander Isak Real Sociedad toppar La liga efter nio omgångar och kommer göra allt i sin makt för att bibehålla den positionen. Vi utgår från höger med tar med krysset.
 12. Alavés – Valencia 1X2
  Framme vid sista kvällsmatchen får vi ett hum om vad utdelningen kan tänka sig bli och förhoppningsvis har vi många anledningar att fira!
 13. Granada CF – Valladolid 1
  Vi avrundar analysen med en stabil spik i hemmalaget. Trots rykten om bortfall i Granada kommer Valladolid som huserar i botten av spanska ligan inte ha en susning. Ettan är något överstreckad men det priset får vi betala.

Detta kommer bli grunden för mitt andelsspel.

Jag önskar er god spellycka vid rygg och hoppas att vi kan glädjas tillsammans under söndagskvällen.

Alex

Till Europatipset hos Svenska Spel!

 

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 6/6 med 2.5 miljoners jackpot!
Det är full laddning inför EM då flera landslag spelar sina genrep inför mästerskapet. Utöver det får vi lite Svensk fotboll från de lägre divisionerna. En fin jackpot på hela 2.5 miljoner dessutom vilket är mycket spännande. Gäller att hitta rätt skrällar här då vissa landslag lär rotera inför EM! 1, Belgien – Kroatien, 1 […]
Europatipset 30/5 med spännande matcher
Det är en intressant omgång som vi bjuds på denna söndag. Det är matcher runt om i Europa med helt olika betydelse. Det är bland annat damallsvenskan men också kvalmatcher från England och Frankrike. Utöver det flera matcher från vårt kära grannland Norge. 1, Hammarby – Häcken, 2 (X2) I första matchen hittar vi en […]
Europatipset 22/5 med 4.5 miljoners jackpot
Detta Europatips är mycket intressant, vi får nämligen den sista omgångne av både La Liga och Bundesliga. Där flera lag redan gått på semester då de inte har något att spela för, men också ett par lag som behöver poäng. Utöver det så får vi lite Allsvenskan och Superettan på kupongen. 1, Real Madrid – […]
Speltips: Newcastle – Manchester City (Premier League)
Under fredagskvällen bjuds vi på en Premier League match. Ett möte som inte har någon större betydelse då inget av lagen har någon större motivation. Men det är en matchbild som är skriven i sten på förhand och de talar för flertalet hörnor i matchen. Match: Newcastle – Manchester CitySpeltips: Över 9.0 hörnor asiatiskt handikappOdds: 1.95Spelbolag: Bet365Units: 1 Newcastle har […]
Europatipset 12/5 med intressant omgång
På onsdag är det återigen dags för Europatipset. De flesta toppligorna går mot sitt slut vilket betyder att vissa lag har mycket att spela för, och vissa inget alls. Hur som helst är det en rolig omgång med flera spännande matcher. Endast två stycken storfavoriter vilket bäddar upp för hög utdelning. 1, Chelsea – Arsenal, […]
Europatipset 9/5 med toppfotboll
Det ska spelas en rolig omgång nu då hela kupongen har med intressanta matcher. Vissa lag har mer att spela för andra vilket naturligtvis är med i bedömningen. Säsongen går mot sitt slut och nu vet man vart lagen står. Ett par matcher från Allsvenskan dock där de precis har börjat spela, vilket är mer […]