Nyhet!

Speltips IFK Göteborg – Kalmar FF 20/9

Hallå alla! Det är dags för Dennis första oddstips på SpelCash! Vi har några högintressanta matcher i Allsvenskan den kommande helgen och Derbyt mellan AIK-Hammarby kanske kliar mest. Jag har dock valt att titta närmare på ett så kallat ångest/bottenmöte mellan IFK GBG som tar emot Kalmar.

Match: IFK Göteborg – Kalmar FF
Speltips: 
IFK Göteborg Vinst
Odds: 
1.88
Spelbolag: Unibet

 

Rygga spelet hos Unibet!

 

IFK Göteborg fick en rejäl Boost i och med tränarskiftet från Poya till Rolle.
Man gick in med en nerv i kroppen i den inledande matchen mot Falken och lyckades tillslut krossa de gula med hela 3–0. Bra start!
Sedan gick man in i Europa League-kvalet som stora underdogs mot FC Köpenhamn men stod upp relativt bra i 80 minuter. 1-0 i den 73 från Sanas toffla blev snabbt till 1–1 och sen så klart till underläge 1-2 i 85′ och förlust.
Tungt!
Måste ändå slå ett slag för att spelmässigt har man gjort ett stort hopp i rätt riktning. Trots förlusten mot FCK så är IFK Göteborg på väg uppåt i rätt riktning och en ny spelarglädje tycktes jag se i spelarnas ögon sist.

På Söndag ska man spela på Gamla Ullevi mot Allsvenskans sämsta lag, Både form och tabellmässigt, Kalmar FF. Här är ett lag som verkligen inte hittar rätt någon stans denna säsong och maskineriet har låst sig hårt. Tron på bra resultat har tunnats ut i truppen och trots bra insatser mot både Bajen och Helsingborg där man lyckades knipa poäng åkte man på däng mot Peking sist med 2-0. En rörig situation i en rörig klubb som verkligen måste visa att man vill stanna i Allsvenskan till nästa säsong.

Jag är tämligen säker på att Kalmar inte kommer att spela Allsvensk fotboll nästa år om man inte sprättar upp sig utan dess like i den avslutande delen av säsongen.
Lagkaptenen Viktor Elm är avstängd efter för många gula och målvakten Hägg-Johansson är troligen borta. Tunga tapp för en tunn trupp tyvärr.
Med nytt Blod i IFK Göteborg tror jag att man gör något så märkligt att man vinner två matcher i rad!

Speltips rak 1 på IFK Göteborg

Rygga spelet hos Unibet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Speltips 15/8 inför Östersund-Norrköping
Viktig match uppe i Jämtland, just nu är det inte mycket som talar för att Östersund är ett Allsvenskt lag nästa säsong. Norrköping blandar och ger under denna säsong, men det finns en fin kvalité i denna trupp. Blir intressant och se hur denna match gestaltar sig. Jag ser bara en väg i denna match. […]
Speltips 1/8 inför Djurgården-Häcken
Ett möte mellan två förväntade topplag, Djurgården har infriat förväntningarna medans Häcken har stått för en riktigt dålig säsong hittills. Till denna match så kommer även Djurgårds favoriten Per Mathias Högmo tillbaka i Stockholm men nu som tränare för Häcken. Högmo har fått en fin start som tränare för Häcken där man vunnit tre av […]
Speltips 31/7 inför Degerfors-Varberg
Nykomlingarna Degerfors klev in i Allsvenskan som en frisk fläkt och skulle spela sitt egna spel med ett högt bollinnehav som innebär en hög risk. Efter en rätt lovande start har nu Degerfors fått sig en rejäl törn på självförtroendet, men modellen kvarstår. Varberg är ett hårt jobbande lag som kommer att sälja sig dyrt […]
Speltips: Östersunds FK – Hammarby IF
På söndag bjuds det på en möte mellan toppen och botten. Hammarby i slör tar sig norrut för att möta ett hårt pressat Östersunds FK som ligger på nedflyttningsplats. Det kommer absolut bjudas på en underhållande match då båda spelar för något större än tre poäng i en match. Den ene att avancera mot toppen […]
Speltips till Allsvenskan och oddsboost!
Spelcash och bettingproffset Amos Friedman är tillbaka med helgens bästa speltips. Se tipsen i videon nedan. Till helgens matcher har Amos också vaskat fram en supertrippel som kan spelas med boostat odds hos Expekt. Se programmet och se trippel-boosten hos Expekt här!