Nyhet!

Dagens fågel, fisk eller mittemellan 24/2 NHL-special!

God kväll!

Två raka fåglar, kan vi fortsätta drömma och sikta högt? 

Riktigt glädjande att Bayern München-spelet igår satt till finfina 5.50x insatsen. Det gör det betydligt lättare att glömma de övriga spelen. I dagens inlägg kommer vi att testa ett senare utskick med NHL-special! Kanske slinker det med ett överraskningsspel med fint värde.

Dagens fisk: Colorado – Minnesota, NHL, Colorado ML 1.59x BET365

Vi inleder dagens med dagens paradrätt, fisken! Här får Colorado chansen att bevisa att de kan störa ett skadeskjutet Minnesota, vi ger dem dessutom chansen att vinna inklusive övertid. För detta ska vi belönas med 1.59x insatsen. Ett Colorado som vaknat ur sin långa dvala efter storhetsperioden kring milleniumskiftet med storstjärnor som Sakic, Forsberg och Roy. Idag består laget av Rantanen, Landeskog som kapten, Kadri och inte allra minst superlöftet Makar. Bergslaget har verkligen byggt ett ungt och spännande lag för framtiden. Det får vi se prov på redan inatt.

Spela på Colorado här!

 

Dagens fågel: St. Louis – Los Angeles , NHL, Los Angeles -1,5 5.50x Bethard

Ni som följt mina rekar vet vid det här laget att LA Kings är mitt case den här säsongen. De blir ständigt undervärderade av spelbolaget och det gäller att ta betalt innan de justerar. Los Angeles kommer med fem raka vinster och superform i laget, varav senaste vinsten (samt fågelspelet) förrgår mot just St. Louis. Jag tror inte att St. Louis har det övertaget spelbolagen vill framhäva, att vi får hela 5.50x hos Bethard är jag mer än villig att riskera en slant för. Övriga spelsidor erbjuder i skrivande stund runt 4.30x. Ett riktigt bra spel i mitt tycke!

Jag spelar LA Kings hos Bethard

 

Dagens mittemellan: Florida – Dallas, NHL, Florida -1,5 3x Coolbet

Här kommer återigen ett lag jag gillat starkt att spela på den här säsongen, nämligen pantrarna från Florida. Tyvärr har spelbolagen hängt med i Floridas framfart och vi erbjuds inte lika smaskiga odds som i början av året. Inte konstigt med tanke på att Florida faktiskt toppar konferenstabellen medan Dallas ligger nästsist. Ett Dallas som långt ifrån har visat slutspelsformen från höstas som tog dem till final. Baksmälla deluxe? Jag lyckades ändå hitta ett fint spel på Coolbet, Florida att vinna med två mål till tre gånger insatsen!

Rygga spelet här

 

För er kvicka läsare tipsar jag även er om att spela Atalanta att vinna åttondelen i CL ikväll. De ställs mot ett sargat Real Madrid och de ska väl bara lösa biffen? 2.38 erbjuds vi hos Coolbet!

 

På återseende,
Alex

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]