Nyhet!

Speltips: England – Österrike (EM-Genrep)

England, med fina resultat från VM-kvalsmatcherna, välkomnar Österrike på onsdag i en vänskapsmatch inför EM som invigs om mindre än två veckor. England har senaste tävlingsmatcherna presterat bra och lyckats integrera nya spelare i truppen under de senaste månaderna. För Österrike som har en tuff grupp i EM framför sig, med både Danmark och Ukraina, kommer detta genrep som en läglig kraftmätning mot ett bra motstånd.

Match: England – Österrike
Bet:
England asien -1.0
Odds:
1.934
Spelbolag:
Pinnacle

Rygga spelet hos Pinnacle!

Onsdagens match är en av de två vänskapsmatcherna både England och Österrike har innan EM. Det kommer vara en match där både spelidéer och spelare kommer att testas för att finslipa det sista. För nya spelare innebär det de sista chanserna att säkra sin plats i truppen. Därmed krävs det kvalité, fint samspel och beslutsamhet i sista tredjedelen för att göra ett avtryck hos sina respektive förbundskaptener.

England har över tio spelare i deras preliminära trupp som debuterat de senaste året. Konkurrensen är hård och prestation är ett måste. En som har presterat är forwarden Calvert-Lewin, hemmahörande i Everton, som debuterade i höstas och har på sju matcher gjort fyra mål in landslagströjan och 16 mål i Everton-tröjan. Utöver nykomlingar har England en stabil och erfaren trupp i landslagssammanhang där kapten Kane, Sterling, Walker och Rashford endast är ett axplock av deras namnkunniga spelare. Osäkerheten är däremot Harry Maguires fotskada. Förbundskapten Gareth Southgate kommer meddela den officiella truppen på 26 spelare senare under tisdagen.

Österrike har däremot färre nydebuterade men en etablerad trupp där majoriteten spelar i Bundesliga. En forward som debuterat i Österrikes landslag under 2020 är den två meter långa Sasa Kalajdzic, till vardags i Stuttgart, som under denna säsong i Bundesliga har gjort 16 mål och sex assist. Många mål på fasta situationer tack vare hans längd och styrka i luftrummet. Även om Österrike, på pappret, går in i matchen i underläge behöver inte utfallet vara så. Sätter Österrike positionsspelet i det defensiva och stänger konventionella genomspelningar kan de ge England en match.

England kommer antagligen kontrollera onsdagens vänskapsmatch där Österrike kommer få det arbetsamt att försvara mot en av världens bästa offensiv. Jag tror att Englands anfall kommer hitta igenom det österrikiska försvaret flertalet gånger under matchen och väljer därför att spela på England med asiatisk handicap -1.0 då jag ser det troligt att England vinner med fler än två mål.

Rygga spelet hos Pinnacle!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]