Nyhet!

Europatipset 1/2 med ny Jackpot

Återigen bjuds vi på en fin jackpot då det är 5.5 miljoner. En klurig omgång med fotboll runt om i Europa. En hel del Premier League matcher, men även spansk, fransk och tysk fotboll. En liten rolig sista match dessutom då det är en match från danska högstaligan.

Till andelslsaget!

 

1. Leeds – Everton, 2 (X2)

Först ut är en intressant match i England. Två lag som spelar en väldigt olik fotboll, där hemmalaget står för en offensiv fotboll medans Everton inte gillar att ta några risker. Leeds står som favoriter vilket känns konstigt med tanke på hur ojämna de är, samtidigt som de har några backar borta. Everton kommer hamna topp 7 då de är ett väldigt bra lag med flera stjärnor. Och man kommer utnyttja hemmalagets misstag. Tycker om 2:an samtidigt som krysset ska med.

2. Burnley – Manchester City, 2 (Spik)

Nästa match sker mellan fysiska Burnley och skickliga City. Ett favorit motstånd för bortalaget då de vinner stort i varenda match man möter just Burnley. Hemmalaget som ligger väldigt lågt men har ändå enorma problem när Citys mindre och betydligt snabbare spelare sätter fart. Säkraste spiken på kupongen då bortalaget är ett av Europas allra bästa lag just nu.

3. Liverpool – Brighton, X (1X)

Regerande mästarna tar emot Brighton, vilket inte är någon lätt uppgift alls. Hemmalaget har haft en tuff period och har inte varit sig själva. Samtidigt kommer Brighton ifrån en fin vinst mot Tottenham. Liverpool är överdrivet överstreckade också vilket gör att X:et känns fint. Förra mötet lagen emellan slutade dessutom 1-1 där Brighton hängde med väldigt bra.

4. Aston Villa – West Ham, 2 (1X2)

En riktigt intressant match då två av Premier Leagues sensationer möts. Femman i tabellen gästar nian. Hemmalaget har chans på femteplats vid vinst och West Ham kan närma sig topp 4. Redan förra omgången så helgarderade jag Aston Villa mot Burnley då jag trodde att de skulle få problem den matchen, och mycket väl vann Burnley. Även denna match tror jag Villa kan få problem. Och West Ham är ruggigt stabila vilket gör att jag tycker alla streck ska med.

5. Fulham – Leicester, X (X2)

Fulham har verkligen kommit upp i Premier League tempo efter den sega starten. Och man har fått med sig en hel del kryss i sina senaste matcher och ser bra ut spelmässigt. Leicester istället har haft lite problem de två senaste matcherna då man saknat både Vardy och Ndidi. Och då båda är tveksamma till spel så kan Fulham mycket väl få med sig en poäng här.

6. Brentford – Bristol, 1 (Spik)

Hemmalaget Brentford har ett av hela Europas bästa form för tillfället. De har inte förlorat något av sina 19 senaste matcher vilket är ett helt sjukt facit, speciellt då man spelar i Championship med tight spelschema. Nu möter man ett Bristol som inte alls är i någon vidare form. De har endast lyckats ta poäng i 3 av sina 9 senaste matcher. Brentford går upp på andraplats vid vinst vilket man verkligen kommer att gå för.

7. Levante – Villareal, 2 (Spik)

Levante ligger på en nionde plats i tabellen när man nu tar emot femteplacerade Villareal. Ett Villareal som sett riktigt bra ut denna säsong, framförallt offensivt. Och lär med all sannolikhet vara med och kriga om topplaceringarna. Levante är ett relativt ojämnt lag då man släpper in lika många mål som man gör offensivt. Villareal är understreckade just nu vilket gör att jag tycker detta är en fin värdespik.

8. Granada – Barcelona, X (X2)

Det vankas cupmöte i Spanien då Barcelona besöker Granada. Ett Barcelona som inte varit sig själva denna säsong. De har haft svårt att avgöra matcher men också har de släppt in hel del mål. Man kommer vilja prioritera ligan för att närma sig Atletico, vilket gör att man kan rotera denna match. Granada är ett jobbigt defensivt lag också som kan få med sig ett oavgjort resultat. Bortalaget överstreckat dessutom!

9. Bordeaux – Lille, 2 (Spik)

Tian Bordeaux står för en tuff uppgift då man ska möta serieledarna Lille. Bortalaget har fyra raka ligavinster och ser riktigt bra ut spelmässigt. Man gör många mål framåt och släpper in väldigt lite mål. Målskillnaden 37:15 säger mycket. Jämfört med hemmalagets 26:24. Bra spik här!

10. Lens – Marseille, 1 (1X)

En väldigt klurig match på förhand då bortalaget har stora problem. Det är en klubb som under flera år har haft problem internt då fansen varit mycket missnöjda. Ni kan det vara värre än någonsin då lagets träning har blivit attackerad av fansen. Utöver det har tränaren inte fått ihop laget och sägs vilja sluta. Så Lens ska man absolut ha med här, de har faktiskt 2 poäng mer än Marseille dessutom så man har varit bättre totalt sett. Dock är hemmalaget överstreckat och då känns det bra att ha med krysset.

11. St. Etienne – Nantes, X (1X)

Hela kupongens kanske jämnaste match då två bottenlag ställs mot varandra. Det skiljer lagen 4 poäng till fördel Etienne. Men spelmässigt ligger dessa två lag på samma nivå vilket gör det extra jämnt. Lagen har nästan helt identisk målskillnad. Dock är Nantes inte alls bra på bortaplan och tycker 1X känns bäst i detta fall.

12. Stuttgart – Mönchengladbach, 1 (1X2)

Ytterligare en jämn match ska spelas i den tyska cupen. Två lag som är mittenlag i Bundesliga och där laget med bäst lag för dagen lär vinna. Väldigt svår analyserat då antingen något av lagen kan rotera eller så gör båda det. Alla streck ska med för att inte lämna något åt slumpen.

13. Aalborg – Köpenhamn, 2 (X2)

Kupongens sista match hittar vi i Danmark vilket är roligt! Det är ett mittenmöte då åttan Aalborg tar emot sjuan Köpenhamn. Det skiljer lagen endast 1 poäng vilket betyder att Aalborg kan ta sig förbi Köpenhamn vid vinst. Dock ska bortalaget vara i toppen av denna tabell men man fick en seg start. Men nu har man kommit igång ordentligt. Aalborg istället har en betydligt tyngre trend med fyra raka torsk. Hur som helst är detta en jämn serie där det ofta slutar med oavgjorda resultat. X2 avslutas systemet med.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]