Nyhet!

Europatipset 10/2 med intressant omgång

Det är en lite blandad kupong vi bjuds på denna gång, då det är matcher från lite andra ligor än vanligt. En toppmatch från Holland och en toppmatch från Portugal. Utöver det så är det skotsk fotboll, samt en match ifrån Belgien. 

Till andelslsaget!

 

1. Everton – Tottenham, X (1X2)

Först ut bjuds vi på en klurig match i FA-cupen. Två lag med en hög högstanivå men samtidigt två lag som är ojämna. Något som kommer vara väldigt utslagsgivande är hur lagen väljer att ställa upp. Eftersom både Everton och Spurs har chans på bra placering i ligan så kan det leda till att någon av tränarna väljer att rotera något. Hur som helst så är detta en match som kan komma att bli väldigt tempofattig då de båda lagen förespråkar ett spel utan boll. Alltså kan första målet bli helt agerande. Alla streck ska med i nuläget då undertecknat tror på en jämn fight.

2. Leicester – Brighton, 1 (1X)

Ytterligare ett Premier Leauge möte i FA-cupen mellan Leicester och Brighton. Hemmalaget som ligger på tredjeplats i tabellen samtidigt som bortalaget ligger på femtonde placering. Också en svår match på förhand då detta är två tränare som gillar att rotera i cupspelet, samtidigt som lagen har hyfsat breda trupper. Men i slutändan så ligger Brighton långt ner i ligan och lär prioritera den, och Leicester har en väldigt fin trupp som kommer ha bra chans oavsett lag man ställer på banan. 1X känns bra då hemmalaget är överstreckat.

3. Sheffield – Bristol, 1 (1X)

Premier League jumbon Sheffield tar emot tian Bristol. Sheffield som är i fin form och har dubblat sin poängskörd på sina fyra senaste matcher, trots att man mött topplag som Chelsea och United. Man har hittat tillbaka till sitt spel från förra säsongen och kommer ha bra chanser att stanna kvar i högstaligan. Bristol istället har tre raka förluster och har inte alls sett lika bra ut. Men krysset ska med eftersom Sheffield är något överstreckade. Samtidigt som de kan rotera.

4. Reading – Brentford, 1 (1X2)

Detta är den sista FA-cup matchen på kupongen, ett Championship möte. Ett toppmöte dessutom, fyran mot tvåan vilket gör att denna cupmatch kan bli en riktig rysare. Återigen spelar laguttagningarna en stor roll vilket gör att det kan komma att ändras innan inlämning. Men Brentford är överstreckade vilket gör att jag vill ha med alla streck i nuläget. Det är två starka lag som har bra chans på toppen i ligan och lagen kanske vilar några spelare.

5. Sevilla – Barcelona, 2 (X2)

Det är även cupspel i spanien, ligafyran tar emot ligatvåan. Barcelona som har sex raka vinster ser bra ut för tillfället. Men det gör även Sevilla som har hela sju raka vinster. Alltså en jämn match att vänta. Dock tror undertecknat att det räcker med X2 då Barcelona har den lite vassare truppen. Men det finns möjlighet till en helgardering beroende på hur streckfördelningen ser ut vid inlämning.

6. Atalanta – Napoli, 1 (Spik)

Det är dags för den andra semifinalen i Coppa Italia, där den andra finalisten ska bli klar. En match där det i skrivande stund lutar mot en spik på Atalanta eftersom de är understreckade och är en fin spik. Första mötet slutade 0-0 och det betyder att Atalanta har hemmafördelen nu och allt i egna händer. Man är laget som gjort nästflest mål i Serie A och det ska mycket till ifall man inte ska lyckas göra mål i denna match.

7. Dijon – Lille, 2 (Spik)

Coupe the France ska spelas och det är toppen mot botten från ligan som ska göra upp om en plats. Dijon ligger nästsist och har en riktigt usel form då man inte lyckats vinna på någon av sina 7 senaste matcher. Lille istället har 6 raka matcher och känns riktigt stabila då man knappt släpper in några mål alls. Nu när det är cupmatch så lär Dijon prioritera ligan eftersom man ligger så dåligt till.

8. Ajax – PSV, 1 (Spik)

Det vankas kvartsfinal i holländska cupen då giganterna Ajax ska möta PSV. En match som Ajax är favoriter i med all rätt då de har 6 raka vinster. De har en målskillnad på 66:15 i ligan vilket är helt otroligt bra. Och även om man möter tvåan PSV så har Ajax en bred trupp och tycker om att ge allt i de turneringar man ställer upp i.

9. Braga – Porto, 2 (X2)

I Portugal ska också ett stormöte ske i cupen. Porto ligger på andraplats och Braga på fjärde i den portugisiska ligan. Dock är Porto ett betydligt bättre lag offensivt då man gjort 9 fler mål än sina konkurrenter. Dessutom har man endast förlorat 2 av sina 18 ligamatcher. Krysset ska absolut med då lagen kan spela väldigt riskfritt med tanke på att det är en utslagsgivande match. Samtidigt ska tvåan med då Porto har lite mer slagkraft.

10. St Mirren – Celtic, 2 (Spik)

Celtic gör inte någon bra säsong, Rangers har dragit ifrån och leder väldigt stort. Något som inte är okej då Celtic ska vara laget som vinner ligan, och nu spelar man endast för att snygga till resultaten. Och motivationen man har nu är att göra sina supportrar stolta och försöka visa att man spelar för deras klubb. Mirren har inte mycket alls att spela för vilket talar för att Celtic ska vinna med sin betydligt bättre trupp.

11. Livingston – Hamilton, 1 (Spik)

Livingston tar emot jumbon Hamilton som är det klart sämsta laget i ligan. Man släpper in otroligt många mål och är det klart sämsta bortalaget. Detta är en rensarspik och känns onödigt att ha med fler streck i denna match.

12. Kilmarnoc – Motherwell, 1 (1X)

Det ska spelas en ångestladdad match i bottenskiktet av den Skotska högstadivisionen. Hemmalaget har en målskillnad på 26:36 jämfört med Motherwell som har 18:39 vilket säger en hel del. Det är en match som kan sluta med ett kryss då poängen är viktiga för bägge lagen, men Kilmarnoc är bättre framåt. 1X här!

13. Club Brugge – Antwerp, (1X)

Kupongens sista match spelas i Belgien då det är åttondelsfinal. Ettan mot tvåan möts. Dock leder Brugge ligan med 14 poäng vilket gör att de kommer kunna prioritera cupen mer än Antwerp. Hemmalaget har släppt in drygt hälften så många mål som sina motståndare vilket gör det omöjligt att inte ha med ettan. Men de är överstreckade och på grund av att det är cupspel så kan Antwerp få till ett kryss då man är ett bra lag.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]