Nyhet!

Europatipset 25/11 med Champions League samt Championship

Vi har ett otroligt roligt Europatips under onsdagskvällen då flertalet Champions League grupper ska spela viktiga matcher, samtidigt som Championship lagen ska spela matcher. Det finns chans till skrällar vilket alltid gör Europatipset utarmande men roligt!

Till andelslsaget!

 

Inter – Real Madrid 1X2

Helt klart den bästa matchen på kupongen, där båda lagen behöver poäng för att nå slutspelsplatserna. Där framförallt Inter behöver vinna eftersom de ligger på sistaplats med endast 2 poäng. Men ser man på båda lagens kvalité  så är det två jämnbra lag där det laget som är bäst för dagen kommer stå som segrare. Inga krusiduller utan här blir det helgardering!

Liverpool – Atalanta 1X

En klurig match där Liverpool har flertalet skador, samtidigt som Liverpool körde över Atalanta senaste matchen. Men där Atalanta helt klart behöver vinna om man ska ta sig vidare. Liverpool är favoriter med all rätt, men här kan Atalanta mycket väl få med sig en poäng.

Olympiakos – Manchester City 2

Detta är en match som City är det klart bättre laget i. Vid vinst säkrar man en slutspelsmatch vilket man kommer göra allt för att lyckas med. För vinner man denna så kommer man kunna prioritera ligan lite mer i de två avslutande omgångarna i Champions League. Olympiakos är ett optimalt motstånd för City som kommer lira ut dom även om det är på bortaplan.

Bayern München – Salzburg 1

Här står troligtvis hela världens bästa fotbollslag som hemmalag mot ett Salzburg som ligger på sistaplats i gruppen. Vid vinst säkrar Bayern slutspelsplats precis som City. Ett Bayern som spelar som bäst i just Champions League, där Lewandowski alltid presterar bland annat. Kupongens säkraste streck!

Ajax – Midtjylland 1

Det danska bortalaget är som gott ute då man inte lyckats ta någon poäng. Vilket inte är konstigt eftersom man hamnade i en av de svåraste grupperna. Förra omgången mötte man Ajax som hade ett ett B-betonat lag på grund av Covid-19. Nu ställs man mot ett Ajax som har med sitt bästa lag och är i behov av vinst för att ha chansen på andraplatsen bakom Liverpool i tabellen.

 Borussia Mönchengladbach – Sjachtar Donetsk 1X2

Detta är en klurig match då båda lagen har chans på slutspelsplatserna. Ett Mönchengladbach som helt klart har överpresterat hittills. Och även om man vann med hela 6-0 mot Sjachtar i förra matchen så är detta en match som är jämn. För man ska inte glömma bort att Sjachtar vann mot Real Madrid på bortalag, med sitt B-lag dessutom. Så detta är en match som kan sluta hur som helst, då Sjachtar med stor sannolikhet inte begår samma misstag som i förra matchen.

Marseille – Porto 1X2

I denna match har Porto chans att verkligen ta grepp om andraplatsen i gruppen. Men Marseille kommer inte ge de något gratis. För det franska laget har fortfarande chans på Europa League plats och det kommer man verkligen att gå för. Porto är ett lag som inte alls är lika bra på bortaplan som man är på hemmaplan, vilket talar för att Marseille  kan vinna om man gör en bra insats. Ska också tilläggas att Marseille har haft en del otur i de matcher man spelat, trots att man har förlorat alla.

Atletico Madrid – Lokomotiv Moskva 1

Detta är en match som Atletico måste vinna, man har inte råd att tappa några fler poäng om man ska nå slutspel. Lokomotiv Moskva lyckades sno med sig en poäng i senaste matchen mot just Atletico. Men nu står det spanska laget som hemmalag och ska kunna vinna komfortabelt med tanke på vilken klasskillnad det är på dessa lag.

Millwall – Reading 1X

När Millwall står som hemmalag ska man alltid vara uppmärksam. För det kan vara ett av Championship bästa hemmalag, eftersom man är otroligt tuffa att möta. Nu ställs man mot ett Reading som har förlorat sina 4 senaste matcher. Reading kommer vara nöjda om man får med sig en poäng, men tanke på vilka man möter samt vilken dålig form man är i. Så det oavgjorda resultatet kan mycket väl ske, samtidigt som Millwall kan vinna.

Middlesborough – Derby 1

Hemmalaget ligger på en åttonde plats i tabellen och tar emot ett gästande Derby som ligger på sistaplats. En match som Middlesborough behöver vinna om man vill vara med och kämpa i toppen. Tycker i skrivande stund att hemmalaget är lite för lågstreckade också så tycker en spik här sitter fint.

Bristol – Watford 12

En otroligt jämn match mellan Bristol och Watford ska spelas. 3an mot 5an. Två lag som spelar en rolig fotboll och där framförallt Bristol nästan aldrig spelar oavgjort. För man har spelat 12 matcher och endast spelat oavgjort 2 gånger. Detta är en match som något av lagen kommer vinna, vilket den med bäst försvar för dagen kommer att göra. 12 blir mitt kort i denna match!

Coventry – Cardiff X2

Ytterligare en jämn match men där Cardiff som står som favoriter. Ett Coventry som endast tagit 2 vinster på 12 matcher. Samtidigt som Cardiff spelar oavgjort ofta, vilket gör att X2 ser bäst ut inför denna matchen.

Swansea – Sheffield Wednesday 12

Swansea ligger på en fjärdeplats i tabellen och möter laget som ligger nästsist. Men Sheffield ligger där på grund av att man startade säsongen med ett poängavdrag. Så man är inte så dåliga som tabellen visar. Swansea kan mycket väl vinna denna matchen men man har tendenser att då och då göra riktigt usla matcher mot lag som är sämre än sig själva. Det gör att jag halvgarderar denna matchen till 12.

 

Som sagt en intressant omgång, ska tilläggas att streck kan komma att ändras om det skulle uppstå stort värde på något annat lag precis innan inlämning!

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]