Nyhet!

Europatipset 13/4 med Champions League

Det är dags för veckoomgång med Europatipset igen. Denna gång spelas kupongens matcher både under tisdagen och onsdagen. Vi bjuds på flera intressanta League One matcher, men framförallt fyra stycken kvartsfinaler i Champions Leauge.

Till andelslsaget!

1, Chelsea – Porto, X (1X)

Först ut hittar vi en match från England och Stamford Bridge. Chelsea har en 2-0 ledning att arbeta med vilket Porto ska försöka vända på. Och hemmalaget är favoriter med all rätt, eftersom de har en betydligt vassare trupp. Dock är det extremt svårt att spela med en ledning från start, för att det är lätt att man blir för fega. Försiktigheten gör att matchen kan sluta oavgjort.

2. PSG – Bayern München, 1 (12)

Match nummer två erbjuder den jämnaste kvartsfinalen, nämligen förra årets finalister. Första mötet slutade 3-2 till PSG förra veckan. Vilket ger fransmännen ett gott utgångsläge inför sin hemmamatch. Dock står Bayern som motståndare och kan absolut vända på det här. För PSG är inget lag som är bra på att backa hem. Men kontra kan det och Bayern lär ge Mbappe och Neymar en del ytor att jobba med. Tyskarna har inget att förlora så tror på en svängig match som inte slutar oavgjort.

3. Rotherham – QPR, 2 (X2)

Nykomligarna Rotherdam ligger på nedflyttningsplats och har hela sex poäng upp till överlevnad. Vilket inte alls set ljust ut. QPR ligger i mitten men har lyft sig sedan nyårsskiftet. Och truppmässigt är bortalaget det bättre, men med tanke på streckfördelningen så ska krysset med.

4. Sheffield Wednesday – Swansea, 2 (Spik)

Kupongens andra och sista Championshipmatch hittas mellan Sheffield Wednesday och Swansea. Två lag som ligger i motsatta delar av tabellen. Hemmalaget har sju poäng upp till överlevnad vilket lär vara för svårt för att fixa. Swansea ligger på fjärdeplats men har fortfarande stor chans på tredjeplatsen. Klubben vill upp till Premier League igen och lär visa det i denna match. Trots överstreckning på Swansea så tycker jag spiken är ett bra drag med tanke på klass och motivation.

5. Sundsvall – Helsingborg, X (1X2)

Det är en match från superettan på kupongen. Premiärmatch för båda lagen, lag som ska hänga med i toppen säsongen igenom. Men på försäsongen har de båda laget sett direkt svaga ut och inte alls kommit upp i nivå. Så det lär vara två försiktiga lag som spelar sin första match för säsongen. Jag lämnar inget åt slumpten och målar på med alla streck!

6. Wimbledon – Ipswich, X (X2)

Vi lägger fokus på League One där viktiga poäng står på spel. Hemmalaget Wimbledon slåss för överlevnad i botten, och är ett svårslaget lag. Ipswich har fortfarande chans på playoff men har ett uselt facit på bortaplan. Så utöver tvåan ska krysset med, bra värde!

7. Blackpool – Accrington, 1 (Spik)

Kupongens andra spik hittas här då fjärdeplacerade Blackpool tar emot tolfteplacerade Accrington. Hemmalaget är i en strålade form just nu med hela 14 matcher utan förlust. Blackpool har en stabil defensiv vilket blir avgörande i denna match.

8. Crewe – Portsmouth, 1 (1X2)

Crewe befinner sig i ingemansland när man nu möter Portsmouth som ska försöka lös en playoff plats. Men på hemmaplan är Crewe altlid svårslagna och kommer inte ge något gratis. Galet värde på alla strecken här med tanke på Portsmouths överstreckning.

9. Doncaster – Burton, X (X2)

Doncaster kliver in i denna match med fyra raka förluster och har inget att spela för. Burton däremot har sett riktigt vassa ut under hela 2021. De ligger ett par poäng ovanför nedflyttning vilket ger de motivation till denna match. Hemmalaget är dessutom överstreckade vilket gör X2 till ett enkelt val.

10. Oxford United – Shrewsbury, 1 (1X)

Nian Oxford har fortfarane chans på playoff när laget nu ställs mot mittenlaget Shrewsbury. Vilket gör att hemmalaget värdesätter denna match mer. Dock är Shrewsbury svårslagna och Oxford har under säsongen haft problem mot lågt stående mostånd. Krysset ska med även om Oxford är de bättre laget.

11. Wigan – Suderland, X (X2)

Sista matchen från League One hittas mellan lag som även här befinner sig i olika delar av tabellen. Wigan har 1 poäng upp till säker mark och lär göra allt för att fixa en poäng frånn denna match. Senast vann de med 4-1 mot elvan Doncaster, så spela fotboll kan man. Sunderland ligger på en stabil tredjeplats och ses som favoriter med all rätt. Men med överstreckning samt ett krigande Wigan så åker X:et med.

12. Dortmund – Manchester City, 2 (Spik)

Tillbaka till Champions League där de vi också avslutar kupongen. City kommer med en 2-1 ledning till Tyskland. Något som tvingar Dortmund till att satsa framåt. Något som kommer ge City ytor att jobba på som jag tror de utnyttjar och vinner denna match också. Engelsmännen ställde över väldigt många spelare senast i ligan, samtidigt som Dortmund fick kämpa mot Frankfurt. Pigga City ben fixar vinst!

13. Liverpool – Real Madrid, 1 (Spik)

Sist ut på kupongen hittas den sista kvartsfinalen. Real kommer med en 3-1 ledning vilket gör att de bara kommer försöka spela av denna match. Och det tvingar Liverpool att styra och sätta tempot i denna match. Ett Liverpool som trots att de inte kommit upp i nivå denna säsong, har en enorm högstanivå. Så när de kommer desperata till denna match så tror jag de vinner, även om det förmodligen inte räcker till avancemang.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]