Nyhet!

Europatipset 17/2 med Champions League!

Det är äntligen dags för Champions League igen och det betyder att kupongen även innehåller två matcher därifrån. Dessutom ska en intressant match från Premier League spelas. Det är också extremt många Championship också vilket oftast betyder högre utdelning.

Till andelslsaget!

 

1. Porto – Juventus, X (X2)

I denna åttondelsfinal så står Juventus som klara favoriter. Men man ska inte underskatta Porto på hemmaplan. Personligen så känns krysset nära till hands då det är ett resultat som båda lagen kommer vara nöjda med i slutändan. Och de italienska jättarna har inte presterat särskilt bra ännu denna säsong. I vissa matcher så har man problem med att skapa målchanser vilket gör att man endast spelar oavgjort mot sämre lag. Så även om 2:an ska med så känns X:et extra fint i denna match.

2. Sevilla – Dortmund, 1 (1X)

I den andra Champions League åttondelen så är det lite klurigare. För även om Sevilla är småfavoriter så är det två lag som är jämna på pappret. Dortmund har klart mer spetskompetens och det lite vassare truppen, men Sevilla är ett betydligt bättre spelande lag. Men ser man till formen så är spanjorerna outstanding jämfört med tyskarna. Nio raka vinster talar sitt egna språk. Samtidigt som Dortmund bara vunnit 1 av sina 6 senaste ligamatcher. Trots att 1:an ska med så kan man inte räkna bort Dortmund helt eftersom de har så pass bra spelare i truppen. 1X!

3. Everton – Manchester City, 2 (Spik)

Kupongens första spik lär komma i denna match. Världens allra bästa lag åker till Liverpool för att möta Everton. Manchester laget har 23 raka matcher utan förlust och 16 raka vinster. Ett helt otroligt facit med tanke på att man mött de flesta topplagen. Nu möter man ett Everton som inte spelat bra det senaste och haft svårt sedan sin framgångsrika säsongstart. Senast förlorade man mot Fulham med 2-0 och var totalt iskalla. Och för två veckor sedan förlorade man mot Newcastle med 2-0. Båda dessa matcherna på hemmaplan vilket också denna match mot City är. City kan få ett ordentligt försprång i ligan vid vinst och lär ta chansen när det sedan är Champions League matcher.

4. Burnley – Fulham, 2 (1X2)

En väldigt svår match på förhand ska spelas mellan Burnley och Fulham. Två lag som ligger i botten men som spelar helt olika fotbollsfilosofier. Stora fysiska Burnley backar hem och slår långt. Medans Fulham trivs med att hålla bollen på marken men också hålla i bollen. Burnley är väldigt överstreckade just nu eftersom man senaste matchen mot Fulham vann med 3-0. Det var dock i cupen och Londonlaget har bara sett bättre och bättre ut ju längre säsongen har gått. Hur som helst känns det som en öppen match och helgarderingen känns smart i denna match.

5. Levante – Atletico Madrid, X (X2)

Serieledarna Altetico kommer på besök hos Levante. Hemmalaget som oftast spelar lika i sina matcher och ligger just nu på tionde plats. Nu möter man Atletico som varit extremt bra säsongen igenom. Dock har man sina matcher när man har svårt att få in bollen. Och då hemmalaget är jobbiga att möta så tror jag att de kan få med sig 1 poäng i denna match. Atletico är överdrivet överstreckade vilket också gör att det är ett fint värde på krysset.

6. Marseille – Nice, 2 (1X2)

På kupongen är det med en match från Frankrike. Kaos laget Marseille ska försöka få i ordning på sitt lag. De har 7 raka matcher utan vinst i ligan, vilket inte är konstigt med tanke på all turbulens klubben har haft det senaste. Dock visade de någon slags moral i senaste matchen då man lyckades få med sig 1 poäng även om man var två man mindre. Men de är överstreckade och går inte att lita på ett lag som är i spillror. Nice ligger bara fem poäng bakom och kommer kunna hota Marseille. Lutar mot helgardering här då det både är värde och att Marseille är ur balans.

7. Barnsley – Blackburn, 2 (Spik)

Systemets andra spik kan bli en liten fräckis i denna match. Det eftersom Barnsley i nuläget är överstreckade samtidigt som Blackburn har den klart högre högstanivån. Defensivt ligger lagen på liknande nivå, men offensivt är Blackburn bättre och gör fler mål än Barnsley. Ska man vinna mycket pengar så krävs det ofta att någon spik sticker ut lite.

8. Bournemouth – Rotherham, 1 (1X)

Det är toppen mot botten i Championship. Hemmalaget som ligger på kvalplats uppåt kommer se sin chans att ta ytterligare kliv i tabellen. Rotherham istället har det tuffare då man ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket. Lagmässigt är Bournemouth mycket bättre då de fortfarande har kvar spelare som platsar i Premier League. Dock har man spelat oavgjort i väldigt många matcher då man inte lyckats avgöra matcher. Och Rotherham är ett lag som kämpar ända in i det sista. Värde på krysset vilket gör att det ska med.

9. Coventry – Norwich, 2 (Spik)

Serieledarna Norwich ska åka och möta tjugonde placerade Coventry. Norwich som fått tillbaka större delen av truppen efter flera skador. Men man ser väldigt bra ut och ser ut att ha bra chans att ta klivet upp till högstaligan igen. Coventry släpper in en hel del mål vilket inte är något positivt när man möter Norwich som skapar mycket framåt.

10. Millwall – Birmingham, X (1X)

Millwall är laget som spelar överlägset flest oavgjorda matcher i ligan. De spelar lika i mer än hälften av sina matcher. Vilket betyder två saker. Man är ruggigt stabila bakåt, men har också stora problem att avgöra matcher offensivt. Birmingham ligger nästsist men spelar en liknande fotboll som Millwall vilket gör att detta känns som en kryssmatch på förhand. Dock ska 1:a med.

11. Queens Park Rangers – Brentford, X (X2)

Brentford ligger på andraplats när man beger sig till London. Ett QPR som ligger lite nedanför mittenstriden är trots allt ett tufft lag att möta. Och då Brentford kommer från en förlust där man inte alls såg bra ut så känner jag mig inte säker på att spika Brentford. X2 här!

12. Swansea – Nottingham, 1 (1X)

Sista Championship matchen på kupongen är återigen en match mellan toppen och botten. Swansea ligger trea och ska absolut med då man är i fin form. Man är laget som släppt in överlägset minst mål i ligan vilket säger en hel del. Dock är man väldigt överstreckade vilket gör att krysset ska med. Nottingham har också ett relativt bra försvar och kommer kriga för att få med sig en poäng.

13. Leganes – Alermia, 1 (Spik)

Sista matchen på kupongen utspelas i spanska andradivisionen. Det är trean mot fyran. Men något som spelar stor roll i denna match är hur bra Leganes är på hemmaplan. Hela 10 av sina 13 vinster har skett på hemmaplan. Och i nuläget står man med 10-0-2 på hemmaplan vilket är otroligt. Laget har tre raka segrar efter att man bytt tränare och ser bra ut för tillfället.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]