Nyhet!

Europatipset 20/1 med intressanta matcher

Det är en klurig omgång eftersom det inte finns allt för många storfavoriter, vilket ofta betyder att det blir större utdelning. Någon av storfavoriterna kommer att falla vilket vi ska försöka finna rätt.

Till andelslsaget!

 

1. Fulham – Manchester United, X (X2)

Serieledarna Manchester United kommer på besök i London hemma hos Fulham. En match som inte alls är lika enkel som det kan se ut på förhand. Fulham har verkligen fått igång sitt spel och stört flera toppklubbar det senaste. Bland annat fick man med sig en poäng mot Liverpool för ett par veckor sedan. Och när man nu ställs mot United så har man en dags mer vila vilket kan komma att påverka resultatet i denna match. United kommer vara överstreckade och då känns det bra att ha med krysset.

2. Manchester City – Aston Villa, 1 (Spik)

I den andra Manchester matchen så tar City emot Aston Villa. Ett City som kan diskutabelt vara det bästa lagen i världen just nu. De presterar så otroligt bra varje match, medans lag som Bayern, Liverpool och Real har problem. Villa har haft det jobbigt med Corona spridning i laget och detta blir första matchen sedan ett par veckor sedan vilket kommer synas i deras fysiska form. City har stor chans på toppen nu efter sin starka form och lär ta chansen i denna match.

3. Juventus – Napoli, 2 (1X2)

Det vankas stormöte mellan två topplag i Italien. En match som jag anser vara helt 50/50. Det är en säsong som båda lagen underpresterat en hel del och man har inte alls nått upp på den nivån som man kan. Juventus kommer från en förlust mot Inter och Napoli ifrån en vinst med 6-0 mot Fiorentina. Juventus överstreckade för tillfället men alla streck känns stabilast då Ronaldo alltid kan avgöra en match.

4. Getafe – Huesca, 2 (X2)

Trettonplacerade Getafe tar emot jumbon Huesca. Oddsmässigt så är Getafe prisade till runt 50% att vinna matchen. Men streckmässigt så ligger de på 75% vilket är helt absurt. Och även om det kommer jämna ut sig till inlämning så kommer folk underskatta Huesca endast för att de ligger sist. Men bortalaget har faktiskt spelat oavgjort fler gånger än vad man har förlorat. Så vid stor överstreckning på Getafe så är det klart värde på bortalaget.

5. Real Betis – Celta Vigo, 1 (1X)

En jämn match där båda lagen står på exakt lika många poäng. Men Celta har bara mäktat med en bortaseger denna säsong vilket talar för Betis. Hemmalaget som har det lite vassare laget med spelare som Fekir som gör en hel del skillnad. 1X känns bra här.

6. Villareal – Granada,  1 (Spik)

Villareal gör en riktigt bra säsong och ligger just nu på fjärde plats. Man har bara förlorat två matcher än så länge vilket är ett väldigt bra facit. Dessutom är man seriens tredje bästa hemmalag så där trivs man verkligen. Granada är ett ojämnt lag som släpper in betydligt fler mål än vad man själva producerar framåt. Man har faktiskt släppt in nästflest mål i ligan vilket inte håller mot ett skickligt Villareal.

7. Biefeld – Stuttgart, 2 (Spik)

Nykomlingarna Biefeld tar emot Stuttgart. Två lag som släppt in lika många mål. Men Biefeld som bara gjort 10 framåt jämfört med Stuttgarts 32. Extremt stor skillnad offensivt sett mellan dessa lag. Stuttgart som också är hela ligans bästa bortalag och som alltid sprutar in mål på bortaplan. Fin spik till rimlig streckning.

8. Freiburg – Frankfurt, 1 (1X)

Det skiljer dessa lag 3 poäng och 2 placeringar med fördel Frankfurt, men här håller jag hemmalaget som de bättre till denna match. Det är två jämna lag som har ungefär identisk målskillnad med mål framåt och bakåt. Men det senaste så har Freiburg sett lite vassare ut. En annan sak är att Frankfurt är alldeles för överstreckade vilket gör att värdet ökar betydligt på 1X.

9. Marseille – Lens, 2 (1X2)

Hemmalaget Marseille är inne i en tuff period just nu då man bara vunnit 1 av sina 7 senaste matcher. Man gör för lite mål och är inte alls lika bra som förra säsongen. Nu ställs man mot Lens som bara är 4 poäng bakom i tabellen. Och Lens må vara ett ojämnt lag men man kan mycket väl störa Marseille i denna match. Marseille kommer bli väldigt överstreckade så känns bra att måla på med alla streck här!

10. Cardiff – Queens Park Rangers, 1 (Spik)

Systemets sista spik lutar det mot att bli i denna match. Två lag ur form men där Cardiff har den vassare truppen. Cardiff är ett mittenlag medans QPR kommer kriga om att få stanna kvar. Liten chansspik men rimlig streckning och någon Championship match behöver fällas.

11. Huddersfield – Millwall, 2 (X2)

Millwall är ett otroligt jobbigt lag att möta och man är som bäst när man får ligga lågt. Man spelar väldigt ofta oavgjort och i denna match är man favoriter oddsmässigt. Men Huddersfield har en streckning på 43% vilket är väldigt fel. X2 bör räcka då Millwall är ett mycket jämnt lag prestationsmässigt.

12. Nottingham – Middlesbrough, X (X2)

Nottingham ligger på 19 plats just nu och Middlesbrough på sjunde plats. Men det är en klart jämnare match än vad tabellen visar. Dock ska bortalaget stå som favoriter vilket gör att undertecknat tar ställning på dom. Men det är också två lag som spelar en hel del oavgjort vilket gör att krysset ska med.

13. Birmingham – Preston, 2 (X2)

Kupongens sista match spelas i Birmingham då Preston besöker. Det är två lag som blandar och ger men där Preston har den klart bättre offensiven. Birmingham har gjort 18 mål medans Preston har gjort 30 vilket säger en hel del. Hemmalaget är också överstreckade i skrivande stund vilket gör X2 ännu bättre.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]