Nyhet!

Europatipset 20/12 med toppligorna

Det är en intressant omgång då det är väldigt många jämna matcher på kupongen. Det är toppmöte från England, Frankrike och Italien vilket betyder svåra matcher men också bra med utdelning. Häng med och tyck till om mina tankar!

Till andelslsaget!

 

1. Manchester United – Leeds, 2 (1X2)

Detta är en otroligt rolig match på förhand när man ser till lagens historia, tyvärr spelas matchen utan publik. En match som hade blivit väldigt mycket bättre med just publik. Men nu är det som det är och hemmalaget är överstreckat i skrivande stund. Något som jag tror kommer hålla sig ända till inlämning. Så det är helt klart värde på krysset och bortavinsten i denna match. United har en förmåga att inte lyckas vinna när man väl har chansen att ta sig upp på en andraplats. Leeds är bra och kan vinna med tanke på att United har en dags mindre vila

2. West Brom – Aston Villa, X (X2)

I denna match anser jag att Villa är favoriter med all rätt, men att man inte ska underskatta vikten av en ny tränare för West Brom. För lag som får in en ny tränare brukar lyfta sig de första matcherna. Det gör att jag tror att denna match kan sluta oavgjort då hemmalaget kommer spela en stabil defensiv formation då tränaren Sam Allardyce förespråkar det. Ett Villa som dessutom hade fruktansvärt svårt att göra mål mot Burnley i sin förra match.

3. Tottenham – Leicester, 2 (1X2)

Tottenham börjar tappa poäng, rimligt med tanke på den flyt man haft under större delen av säsongen. Det funkar inte att ´´parkera bussen´´ om man ska vinna alla sina matcher, utan insläppta mål mot slutet kommer alltid att ske. Nu möter man ett Leicester som är mycket bra. Leicester kan göra en fuling och låta Tottenham att hålla i bollen och då får man det väldigt jobbigt. Dessutom är hemmalaget extremt överstreckade vilket också talar för en bortavinst.

4. Sassuolo – Milan, 2 (Spik)

Milan har nu tappat poäng de två senaste matcherna mot bottenlag. Något som inte håller om man vill fortsätta att ligga först i tabellen. Dock har man visat bra moral då man vänt underläge i båda dessa matcher och fått med sig ett oavgjort resultat. Nu behöver man en vinst för att studsa tillbaka och det tror jag de fixar mot Sassuolo.

5. Atalanta – Roma, X (1X)

Atalanta ligger på en åttondeplats med en mindre match spelad när man nu tar emot fjärdeplacerade Roma. Hemmalaget har inte startat så bra denna säsong men man börjar sakta men säkert börja prestera igen. Så jag tycker hemmasegern ser bra ut, men tycker oavgjort är närmst till hands. Främst för att båda lagen kommer vara nöjda med varsin poäng men också att lagen är såpass jämna truppmässigt.

6. Lazio – Napoli, 1 (12)

En klurig match då två storlag ställs emot varandra. Det skiljer 5 poäng mellan dessa lag så det är en viktig match så sätt. Ser man till streckningen just nu så är det dundervärde på Lazio. Men Napoli är i grund och botten det bättre laget, så en 12 känns bra. Lite beroende på värdet så kan X:et komma med precis innan inlämning. Men känns som att de laget som tar ledningen kommer att kunna spela av matchen utan att släppa in något mot slutet.

7. Cagliari – Udinese, X (X2)

Ytterligare en jämn match då det endast skiljer 1 poäng mellan lagen. Men där Udinese är det lite bättre laget då man har  en mycket bättre defensiv. Hela 23 mål har Cagliari släppt in medans Udinese ligger på 14. Det känns också som att båda lagen skulle nöja sig med en poäng här och det är värde på X:et. Men Udinese kan mycket väl vinna denna match vilket gör att bortasegern kommer med.

8. Lille – PSG, 2 (Spik)

Hemmalaget Lille ligger först i Ligue 1 och tar emot giganterna PSG. En match som kan se jämnar ut än vad den egentligen är. Lille har överraskat i år och har överpresterat lite vilket gör att man ligger där man gör. Men det är tveksamt om man klarar av att vara med i den absoluta toppen under hela säsongen. Det som gör PSG sämre är att deras bästa spelar Neymar, inte kan delta på grund av skada. Dock så har man bra spelare på varenda position och ska klara av Lille även utan brassen. PSG vet om att man vill ha försprång i ligan när man inleder Champions League slutspelet, och det betyder att vill vinna varenda match nu. Vid vinst går PSG om Lille.

9. Eibar – Real Madrid, 2 (Spik)

Elfteplacerade Eibar tar emot Real Madrid. Ett Real som har ökat ordentligt efter den dåliga inledningen på säsongen. Det är framförallt när kaptenen Ramos har kommit tillbaka till laget som de har presterat betydligt bättre. Benzema är också en viktig kugge i detta lag som sprutar in mål just nu. Eibar har bara gjort 9 mål i de 13 matcher man spelat, så man kommer få det jobbigt mot ett bra Real. Bortasegern känns bra här, kupongens säkraste spik enligt undertecknat.

10. Granada – Real Betis, 2 (X2)

I denna match är Betis helt klart ett bra drag. Granada är alldeles för överstreckade och då ska bortasegern absolut med. Det är två jämna lag, så att ha med X:et känns stabilt också. Betis har sett bättre ut det senaste och börjar få ihop spelet med de bra spelarna man har.

11. Cadiz – Getafe, 2 (X2)

Ser man till tabelläget så ligger Cadiz före Getafe med 5 poäng. Och nykomlingarna har gjort det bra men under de senaste matcherna så har man inte fått med sig så mycket poäng då motståndarna har börjat läsa dom. Getafe är ett lag som startat säsongen dåligt men truppmässigt ska man utan tvekan vara på den övre halvan. Det är i skrivande stund högt värde på bortasegern här då hemmalaget är överstreckat pågrund av tabellplaceringen.

12. Freiburg – Hertha Berlin, 2 (X2)

Två väldigt jämna lag ännu en gång, det skiljer bara 1 poäng och båda lagen gillar att spela oavgjort. Det gör att jag gillar X:et mycket. Men ser man till streckningen så är det ännu en gång värde på bortalaget. Det gör att halvgardering med fördel bortalaget gillas.

13. Wolfsburg – Stuttgart, 1 (Spik)

I kupongens sista match tar Wolfsburg emot gästerna Stuttgart. Ett Wolfsburg som endast förlorat 1 match under hela säsongen, och det var mot Bayern München. Så man har inlett riktigt bra och fått ihop laget på ett bra sätt. Stuttgart är ett lite ojämnare lag och Wolfsburg har ett bättre lag. Dock är det två lag som ofta kryssar vilket gör att det kan komma med innan inlämning, men tycker 1:an känns bra efter förutsättningarna.

 

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.