Nyhet!

Europatipset 23/12 med rolig omgång

Det är en speciell omgång i Europatipset, dels för att den spelas dagen innan julafton men främst för att alla matcher startar samtidigt. Det betyder att man kommer kunna se alla laguppställningar innan inlämning vilket är en stor fördel. Man får då se vilka lag som roterar och liknande.

Till andelslsaget!

 

1. Everton – Manchester United, X (X2)

Det är kvartsfinal i ligacupen och en match som kommer avgöras väldigt mycket på hur startelvorna ser ut. Men United har betydligt bättre bredd än vad Everton har, speciellt med tanke på att Everton har ett par skador på viktiga spelare som James och Digne. Och United fick vila ett par spelare senast mot Leeds då man vann stort och kunde tidigt byta ut sina bästa spelare. Jag tror United kommer rotera lite men de som kommer in istället är bra spelare och roterar även Everton så kommer bortalaget vara favoriter. Men det oavgjorda resultatet känns mest bäst med tanke på att båda lagen kommer inte vilja springa sönder sig nu när spelschemat är som tuffast.

2. Milan – Lazio, 2 (1X2)

I denna match kommer utan tvekan Lazio vara underskattade och med stor sannolikhet också vara understreckade. Det gör att bortasegern är klart bäst just nu. Milan leder Serie A men man har sett sådär ut de senaste omgångarna då Zlatan inte spelat. Lazio istället har en stekhet Immobile som alltid hittar nät och man vann senast mot Napoli och ser bra ut för tillfället. Men det är två jämna lag som möts vilket gör att helgarderingen känns säkrast, båda lagen kan göra bra men likväl dåliga matcher.

3. Napoli – Torino, X (1X)

Napoli är väldigt stora favoriter i denna match och de är också väldigt överstreckade. Man saknar alla sina anfallare då Mertens, Insigne och Lozano är skadade. Det gör att X:et ser bra ut på förhand. För Napoli har inte varit sig själva riktigt denna säsong och kan mycket väl tappa poäng mot Torino om man inte sätter sina chanser.

4. Roma – Cagliari, X (1X)

Roma ligger på en fjärdeplats i tabellen men man har presterat väldigt bra med tanke på truppen man har. Och man är ett bra lag men man har helt klart presterat över förväntan ändå. Nu möter man ett tufft Cagliari som inte är lätta att vinna mot på något sätt. Då Roma kommer vara överstreckade så kommer det oavgjorda resultatet vara mycket möjligt.

5. Sampdoria – Sassuolo, 2 (X2)

Sassuolo är årets överraskning i Serie A, man ligger på sjätteplats men man låg tidigare ännu högre upp. Man har gjort det bra och vunnit de matcher man ska vinna, men sen har man också spelat oavgjort i väldigt många matcher. Något som gjort att man endast förlorat 2 matcher av de 13 man spelat. Så man är ett svårslaget lag och det kommer Sampdoria få känna av. Det är en jämnmatch oddsmässigt men X2 känns stabil då Sassuolo är svårslagna.

6. Udinese – Benevento, X (1X)

Dessa två lagen ligger på exakt samma poäng vilket gör matchen extra viktig. Udinese som börjat få upp formen och som inte förlorat på de 6 senaste ligamatcherna. Nu möter man nykomlingarna Benevento som har gjort det helt okej inledningsvis. Dock har Udinese snäppet bättre lag och är favoriter med all rätt. Men med tanke på de tighta spelschemat så kan det mycket väl sluta lika här.

7.  Bologna – Atalanta, 2 (Spik)

Bologna tar emot gästande Atalanta i en match där två lag från olika delar av tabellen ska mötas. Atalanta som haft problem med tränaren under säsongen har inte presterat fullt ut. Men de senaste matcherna har man helt klart lyft sig och ska kunna vinna mot ett Bologna som släpper in en hel del mål. Bortalaget är inte överstreckade just nu heller vilket är bra.

8. Real Betis – Cadiz, 1 (1X)

Hemmalaget Betis har fortfarande det tufft att komma igång på riktigt. Man har en väldigt bra trupp men får det inte att funka. Nykomlingarna Cadiz har istället gjort det riktigt bra och man har lyckats vinna mot giganterna Real Madrid och Barcelona. Men man har haft svårt mot de mindre lagen, vilket tyder på att man gillar att ställa om mot bolltrillande lag. Detta är alltså en perfekt match för Betis att vinna då det passar dom.

9. Alaves – Eibar, 2 (1X2)

Detta är förmodligen den klurigaste matchen på hela kupongen. Två extremt jämna lag möts och det skiljer endast 1 poäng lagen emellan inför detta möte. Det är klart mest värde på 2:an då hemmalaget är överstreckat men en helgardering känns helt klart bäst med tanke på att det verkligen kan sluta hur som helst. Det är två lag som gör lite mål framåt men också släpper in lite mål, vilket betyder att de laget som gör första målet mycket väl kan gå vinnande ur striden.

10. PSG – Strasbourg, 1 (Spik)

PSG står som hemmalag mot Strasbourg som ligger på plats 17 i Ligue 1. En match som PSG i stort sätt ska kunna vinna med sitt B-lag utan problem. Man fick bara med sig ett oavgjort senast men nu behöver man 3 poäng för att inte hamna efter Lille. Neymar är inte med på grund av skada men det stoppar inte Mbappé från att fortsätta att göra mål .Den unga fransmannen leder skytteligan med 11 mål men är hungrig på fler. Bortalaget är ett av de lagen som släppt in flest mål och i denna match lär man knappast hålla nollan.

11. Monaco – Saint Etienne, 1 (Spik)

Monaco har sett bra ut denna säsong och även om man varit lite ojämna så har man en hög högstanivå. Spelare som Ben Yedder och Volland har sprutat in både mål och assist. Nu möter man ett Etienne som haft det svårt att göra mål och är ett lag som har svårt att vinna matcher. Monaco som också är det nästbästa hemmalaget i serien gör att man ska vinna denna match. Ser bra ut värdemässigt också.

12. Montpellier – Lille, X (X2)

Lille leder den franska högstaligan och det är framförallt på hemmaplan som man tagit de flesta poängen. Men haft det betydligt tuffare på bortaplan. Lille kommer bli överstreckade utan tvekan i denna match på grund av placeringarna i tabellen. Men Montpellier är ett bra lag och är bra på att göra mycket mål. Med tanke på spelschemat så kan detta vara en match som slutar oavgjort på grund av spelarnas fysiska form. Gillar X:et start även om bortasegern också ska med.

13. Porto – Benfica, 2 (Spik)

Detta är på förhand en jämn match mellan Portugals två giganter. Men i skrivande stund är det väldigt högt värde på den raka bortasegern vilket man inte kan blunda för. Självklart kommer värdet sjunka till inlämning men finns fortfarande stor chans till att folk överskattar Porto i denna match. Benfica är och ska vara favoriter i denna match. Men beroende på streckfördelningen innan inlämning så kan X:et komma med också. Dock kommer 2:an vara fin oavsett.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]