Nyhet!

Europatipset 24/1 med intressanta matcher

Det är återigen Engelsk cupomgång då FA-cupen ska spelas. Där favoriter kan fällas på grund av rotationer vilket gör det klurigare. Utöver det är det ligafotboll från Italien, Spanien, Frankrike och Holland. Intressant omgång helt klart!

Till andelslsaget!

 

1. Manchester United – Liverpool, X (X2)

Kupongens första match spelas på Old Trafford. En klurig match på förhand då de båda lagen möttes redan för en vecka sedan. En ganska tempolös match som slutade 0-0. En matchbild som mycket väl kan vara densamma i denna match. Ett Liverpool som vill vara bollförande och ett United som mer än gärna låter motståndarna vara det också. Något som har stor påverkan på denna match är lagens val av startelvor, eftersom det förmodligen kommer ske en del rotation. Men Liverpool är inne i en dålig period och kommer med stor sannolikhet vara extra taggade till denna match.

2. Everton – Sheffield Wednesday, X (1X)

Premier League laget Everton tar emot Championship klubben Sheffield Wednesday. En match där Everton är storfavoriter i vilket också betyder att de är överstreckade. Hemmalaget har inte spelat på 2 veckor vilket betyder att de lär vara matchovana. Dessutom kan de rotera då de prioriterar ligan i år då de startat så pass bra.

3. Brentford – Leicester, 2 (Spik)

Leicester gästar Brentford i en intressant match. Två lag som tror på sina spelidéer och som är framgångsrika i sina respektive ligor. Men Leicester har den klart bredare truppen, vilket inte är konstigt då man spelar 1 division högre upp. Utöver det så har Brentford sin stora målskytt Toney men också sin stjärna Dasilva. Två spelare som lyfter Brentford markant, så hemmalaget lär få det tufft mot ett effektivt Leicester.

4. Fulham – Burnley, 2 (1X2)

I denna matchen är det två bottenlag som ställs mot varandra. Burnley som kommer från en imponerande vinst borta på Anfield mot Liverpool. Och Fulham som inte har vunnit någon av sina 5 senaste matcher. Men spelmässigt är Fulham det något vassare, samtidigt som Burnley har ett lite mer rutinerat lag. Ser man till streckfördelningen så är Fulham överstreckade just nu vilket gör att både X och 2:an ska med, men det är en så pass jämn match att alla strecken ska med.

5. Genoa – Cagliari, 1 (1X)

Det ska spelas ett bottenmöte i Serie A då Genoa tar emot Cagliari. Dock är hemmalaget i den klart bättre formen då man bara förlorat 1 av sina 5 senaste matcher. Till skillnad från Cagliari som förlorat alla de 5 senaste matcherna. Genoa har förstärkt sin trupp med den holländska mittfältaren Kevin Strootman, vilket har lyft laget markant. 1X känns bra på förhand.

6. Parma – Sampdoria, X (X2)

Hemmalaget Parma ligger på nästjumbo platsen och man har inte lyckats vinna någon av sina 10 senaste matcher. Under hela säsongen har man endast skrapat ihop två stycken trepoängare. Sampdoria gör en betydligt bättre säsong och befinner sig på tionde plats. Men då Parma är ett defensivt starkt lag så kan de mycket väl få med sig en poäng.

7. Verona – Napoli, X (X2)

Napoli är favoriter i denna match men är helt klart överstreckade och lär också vara det vid inlämning. Och även om man ligger på tredjeplats så har man inte gjort något supersäsong på något sätt. Verona dessutom är ett jämnt lag som inte är lätta att slå på hemmaplan. X2 här!

8. Lazio – Sassuolo, 1 (Spik)

Lazio har börjat prestera efter en seg start på säsongen. Man har i nuläget 4 raka vinster när man tar emot Sassuolo. Bortalaget som överpresterat en hel del under säsongen men har bara tagit sex poäng på sina fem senaste matcher. Det på grund av att deras bästa offensiva pjäs Berardi har varit skadad, och missar även denna match.

9. Atletico Madrid – Valencia, 1 (Spik)

Det rödvita Madrid laget leder La Liga med marginal när man nu tar emot Valencia. Bortalaget har en tuff säsong bakom sig och man ligger inte många poäng ovanför nedflyttningsplatserna. Atletico har släppt in sju mål på de 17 matcher man spelat, vilket är väldigt imponerande. Och med en stekhet Suaréz så ska man lösa vinsten på hemmaplan.

10. Celta Vigo – Eibar, 1 (1X)

I denna match möts två lag som verkligen är ur form. Kikar man på tabellen så skiljer det lagen 4 poäng med fördel Celta. Jämför man dessa lag så är hemmalaget det klart mer offensiva vilket också blir avgörande i denna match. Eibar kommer från en tuff match mot Atletico där man ledde större delen av matchen men släppte in ett sent baklängesmål, vilket kommer sitta i benen.

11. Rennes – Lille, 2 (Spik)

Det ska spelas ett franskt toppmöte då femman Rennes tar emot tvåan Lille. En match som är helt 50/50 oddsmässigt. Men där jag håller Lille som det lite vassare laget. Man gör fler mål än Rennes och släpper dessutom in betydligt färre mål än sina motståndare. Det är systemets klart mer chansrika spik, men det behövs för att få med fler streck i de andra matcherna.

12. Hoffenheim – Köln, X (1X)

Mittenlaget Hoffenheim tar emot bottenlaget Köln. Hemmalaget som gjort 25 mål denna säsong jämfört med Köln som bara mäktat med 15 mål. Dock är Hoffenheim extremt överstreckade vilket gör att krysset absolut ska vara med. Men känns dumt att ta bort hemmalaget ändå eftersom de är de klart bättre laget.

13. Feyenoord – Alkmaar, 2 (1X2)

Kupongen avslutas med ett holländskt toppmöte där fyran och femman ska göra upp om viktiga poäng. Men det är en betydligt jämnare match än vad man tror, och bara för att Feyenoord är det mer välkända laget så kommer de bli överstreckade. Det betyder att det är värde att ha med alla streck, vilket också känns säkrast i ett så oförutsägbart möte.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]