Nyhet!

Europatipset: 27/1 med toppfotboll

Premier League är tillbaka efter ett kort uppehåll med FA-cup matcher. Två stora favoriter i United och Chelsea vilket inte är några enkla segrar alls. Utöver det så är de matcher från Championship, Spanien och Holland. 

Till andelslsaget!

1. Everton – Leicester, 2 (X2)

På förhand en lite klurig match, men där Leicester klart ska se som favoriter. De är de klart bästa bortalaget i ligan efter United, samtidigt som man roterade kraftigt i helgens cupmatch. Till skillnad från Everton som startade med flera startspelare. Men det är samtidigt två skickliga lag, vilket gör att krysset ska med. Eftersom båda lagen lär vara nöjda med en poäng vid likaläge i slutet av matchen.

2. Chelsea – Wolverhampton, X (1X)

Här ställs två lag mot varandra som inte riktigt kommit upp i den nivå som man strävar efter. Inget av lagen har någon vidare form. Till denna match kommer Chelsea att ha en helt ny coach vid sidlinjen, då Frank Lampard fick sparken under måndagen. Något som kan vara både positivt men även negativt för Londonlaget. Det gör att krysset gillas här, eftersom Wolverhampton är ett svårslaget lag som till och med lyckades slå Chelsea sist. 1X bör man komma långt med, Chelsea lär bli överstreckade också.

3. Manchester United – Sheffield United, 1 (Spik)

Det är serieledarna United som tar emot jumbolaget Sheffield på Old Trafford. En match som United inte har råd att tappa några poäng alls om man ska fortsatt ligga i toppen. I helgen vann man mot Liverpool när man vilade 4-5 startspelare, vilket talar för att man är utvilade till denna match. Detta är kupongens säkraste spik enligt mig, och känns som att andra streck kan bli viktigare än att ha de just i denna matchen.

4. Burnley – Aston Villa, X (1X2)

Hemmalaget Burnley kommer från två bra matcher där man har slagit Fulham med 3-0 på bortaplan, samtidigt som man vann mot självaste Liverpool på bortaplan. En vinst som betydde att man slog Liverpools långa hemmasvit utan förlust. Gästerna Villa har istället endast vunnit en av sina fyra senaste matcher. Trots det ska såklart Villa stå som favoriter, men de lär bli överstreckade och Burnley är alltid ett tufft lag att slå. Alla streck känns bra här då det är oklart hur Villa spelarnas fysiska form är efter sin Covid-19.

5. Brighton – Fulham, 1 (Spik)

I denna match möts två lag som hellre spelar fotboll än att bara backa hem. Men här är Brighton det klart bättre laget, både truppmässigt men också sett till spel. Brighton skapar mängder med chanser varje match oavsett motstånd, men man är inte effektiva vilket gör att man inte vinner alla matcher fastän man förtjänar det. Men nu möter man Fulham som släpper in en hel del mål vilket gör att hemmalaget bör kunna skapa flera riktigt bra chanser. Formen talar också för Brighton med 2 raka vinster mot Fulhams 3 raka förluster.

6. Barnsley – Cardiff, 2 (X2)

Barnsley är extremt överstreckade i denna match vilket gör att undertecknat kikar mot bortalaget. Det är två relativt jämna lag som möts poängmässigt. Dock har Cardiff både gjort mer mål men också släppt in mindre mål än just Barnsley. Barnsley är rätt ojämna och kan göra rent av usla matcher då och då.

7. Coventry – Sheffield Wednesday, 1 (1X)

Coventry ligger på en artonde plats när man tar emot nästjumbon Sheffield Wednesday. Det skiljer lagen 7 poäng och det är framför allt offensivt som Coventry är det vassare laget. Man är relativt bra på hemmaplan vilket man kommer utnyttja i denna match. 1X här!

8. Swansea – Brentford, 2 (X2)

Två topplag som möts i en intressant drabbning. Defensiva Swansea och offensiva Brentford. Ser man till oddset så är Brentford favoriter vilket jag håller med om, vilket gör det konstigt att streckningen har favoriserat hemmalaget. Hur som helst är detta en match där båda lär vara nöjd med oavgjort mot slutet vilket gör att krysset ska med.

9. Middlesbrough – Rotherdam, X (1X)

Topplaget Middlesbrough ska försöka ta sig upp på sjätteplatsen vilket man gör om man slår Rotherdam på hemmaplan. Bortalaget som har släppt in en hel del mål under säsongen kommer få det tufft. Men trots det så är hemmalaget extremt överstreckade och det finns inget annat än att ha med krysset här.

10. Sevilla – Valencia, 1 (Spik)

Återigen en match där toppen möter botten. Valencia gästar Sevilla i en viktig match. Hemmalaget kan ta sig upp på tredjeplats vid seger, och Valencia kan som bäst nå trettondeplatsen. Sevilla är också ett bra hemmalag och detta är en match man ska vinna om man vill fortsätta ligga i toppen. Rimlig streckning för spik också.

11. Almeria – Osasuna, 1 (1X2)

Här är det klart mest värde på hemmalaget Almeria, eftersom de står som favoriter. Vilket inte Svenska folket håller med om då Osasuna har en hög streckning. Det är cupmatch vilket gör att  det kan ske en del rotation. Osasuna ligger risigt till i La Liga och man lära inte prioritera cupen då man vill vara kvar i högsta ligan. Almeria istället ligger bra till i andradivisionen och har råd att fokusera på denna match. Men alla streck känns säkrast med tanke på att det är oklart med rotationen för de bägge lagen.

12. Heerenveen – Feyenoord, 2 (Spik)

Femman Feyenoord gästar Heerenveen i en intressant match. Feyenoord har chans på fjärdeplatsen och man lär vara taggade inför denna match. Man har en målskillnad på 34:16 vilket är riktigt bra då det betyder att man är stabila framåt som bakåt. Hemmalaget har istället en målskillnad på 25:27 vilket betyder att man är klart ojämna, och att ha en negativ målskillnad är aldrig bra. Fin spik i denna match.

13. Waalwijk – Fortuna Sittard, 1 (1X)

Det är en klurig match i den holländska högstadivisionen där femtonde placerade Waalwijk tar emot Fortuna som ligger på placering tretton. Waalwijk som är bättre defensivt och Fortuna som är bättre offensivt. Bortalaget är mycket överstreckade vilket gör att jag gillar 1X. Bortalagets klart viktigaste spelare Polter, som ör lagets forward är avstängd i denna match. Något som kommer påverka en hel del.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]