Nyhet!

Europatipset 28/3 med landslagsfotboll

Det är dags för fler VM-kval matcher men även en del matcher ifrån U21 EM. En kupong med en del storfavoriter, vilket uppgiften blir att försöka fälla någon utav de! Det är många matcher på kort tid vilket naturligtvis påverkar laguttagningarna.

Till andelslsaget!

  1. Kosovo – Sverige, 2 (X2)

Först ut är vårat landslag när de åker och gästar Kosovo. En match som man självklart är favoriter i, men där hemmalaget kan skrälla till sig ett kryss om de har en bra dag. För förra matchen hade Sverige stora problem mot Georgien som är jämnbra med Kosovo. Dessutom har Kosovo inte spelat något VM-kval match ännu, utan man hade en träningsmatch i onsdag som man vann med 4-0. Det betyder att man kommer vara utvilade till denna match till skillnad från Sverige som fick slita hela matchen emot Georgien.

2. Albanien – England, 2 (Spik)

I nästa match får vi se Albanien ta emot England. Två lag som vann sin första VM-kval match. Albanien som endast vann med 1-0 mot Andorra vilket får ses som ett svagt resultat, samtidigt som England slog San Marino med 5-0. Med det sagt så startade England med ett fullt B-lag i den matchen, vilket betyder att man lär ha med ett par startspelare till denna match. Och med tanke på vilket världsklasslag man har så ska man bara ta 3 poäng mot Albanien.

3. Bulgarien – Italien, 2 (Spik)

Grupp C bjuder på en match mellan Bulgarien och Italien. Hemmalaget som förlorade mot Schweiz med 3-1 såg inte alls heta ut den matchen. Italien istället gjorde en stabil insats emot ett svårspelat Nordirland där man tillslut vann med 2-0. Italienarna som inte har det namnkunnigaste laget, men som ändå har sett fina ut de senaste månaderna. Man har en ung trupp samtidigt som man har en del bredd. Denna match vinner man också!

4. Georgien – Spanien, X (X2)

Till Sveriges grupp igen hittar vi gruppfavoriten Spanien som åker och gästar Georgien. Ett Spanien som inte alls är lika bra som man en gång i tiden var. Man har problem att hitta offensivt starka spelare och det såg man inte minst i senaste matchen då man kryssade mot Grekland. Georgien istället imponerade starkt emot Sverige och visade att man kan försvara. När Spanien också är så överstreckade så ska krysset med!

5. Rumänien – Tyskland, 2 (X2)

I femte matchen hittar vi en till stornation och en storfavorit då Tyskland gästar Rumänien. Två lag som vann sina första matcher i gruppen. Rumänien emot Nordmakadonien och Tyskland mot Island. Rumänien som inte är så dåliga som man först kan tro, plats 37 på världsrakningen är absoult inget att skämmas för. Man har ett ungt och hungrigt lag som kan slå ur underläge. Tyskland som blandat och gett sedan man vann VM 2014 och som kan behöva kämpa ordentligt för denna segern.

6. Israel – Skottland, 2 (X2)

Här kommer den första riktigt jämna matchen på kupongen. Två defensivt starka lag som inte har några större världsstjärnor. Men det är samtidigt ett Skottland som undertecknat håller ett par nivåer högre med tanke på att de har flertalet Premier League spelare. Dessutom såg man väldigt bra ut när man kryssade mot Österrike senast vilket är ett mycket bra resultat. X2 bör räcka väl.

7. Ukraina – Finland, 1 (1X2)

Till denna match är Ukraina hyfsat stora favoriter mot Finland. Något som jag inte riktigt håller med om. För även om Ukraina har något större bred så är Finland ett riktigt starkt kollektiv som har slagit bättre lag tidigare. Ukraina är också ett lag som trivs mer med att ligga lågt än att föra matchen. Så ett smart drag är att ha med alla streck då Finland trivs med att ligga och jaga med en stekhet Pukki på topp.

8. Armenien – Island, X (X2)

I match 8 får vi ett intressant möte mellan Armenien och Island. Två lag som blandar och ger en hel del, men där Island är det klart jämnare prestationsmässigt. För även om Mkhitaryan är en väldigt bra spelare så är han ensam i Armenien då lägstanivån är låg. Chans till oavgjort då det är två lag som inte är vassa på att avgöra matcher. Men tror att Island kommer vara närmast vinst i denna match.

9. Kroatien U21 – Schweiz U21, 2 (Spik)

Vi lämnar VM-kvalet och vänder blickarna till U21 EM som är i full gång. I grupp D hittar vi en intressant match. Kroatien förlorade sin första match mot Portuga, vilket inte var oväntat. Och inför sågs man som de sämre laget i gruppen. Schweiz istället skrällde mot England då man vann med 1-0. Ett extremt starkt resultat då England nästan har ett fullt Premier League lag. Så till denna match kommer Schweiz med gott självförtroende och med ett extremt bra värde är spiken självklar.

10. Ryssland U21 – Frankrike U21, X (1X2)

I nästa EM match hittar vi Ryssland mot Frankrike. Ett Ryssland som fick en suverän start på sitt gruppspel då man slog Island med 4-1. Sämre gick det för favoriten Frankrike som förlorade mot Danmark. Man spelade dåligt och förtjänade inte att vinna. Fransmännen har ett bra lag men det bevisar bara att det inte alltid är lätt att få bra spelare att spela som ett lag. De är mycket överstreckade och Ryssland är ett starkt lag som kan spela avslappnat då man vann första matchen. Värde på alla strecken!

11. Portugal U21 – England U21, 2 (X2)

Sist ut ifrån U21 EM hittar vi i grupp D. Där två väldigt bra landslag ställs emot varandra. Två lag som kan gå hela vägen helt klart. Så det är en jämn match på förhand där pressen ligger på engelsmännen. En press som jag tror de fixar eftersom de har ett helt otroligt lag. Spelare som Hudson Odoi, Smith Rowe och Godfrey startar i topplag i Premier League. Så det hade varit chockerande om de inte skulle lösa minst en poäng mot Portugal när man verkligen behöver vinna.

12. Tenerife – Las Palmas, 1 (Spik)

Vi lägger fokus på spanska andradivisionen där ett mittenamöte ska spelas. Det som är speciellt med denna serie är att det är en exrem fördel att spela på hemmaplan. För att Tenerife har tagit 70% av sina poäng på hemmaplan vilket är extremt, samtidigt som Las Palmas är ett av de sämsta bortalaget i La Liga 2 fastän man ligger i mitten av tabellen. Spiken känns bra på förhand.

13. NAC Breda – De Graafschap, 1 (12)

Sist ut hittar vi en match ifrån holländska andradivisionen. Inte vilken match som helst utan en toppmatch mellan tvåan och fyran. Ett möte mellan två målglada lag, både offensivt och defensivt. Det gör att undertecknat inte tror på oavgjort i denna match. För det är inga lag som tycker om att backa hem och försvara ledningen, utan det är fullfart framåt under hela matchen.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Speltips: VfL Wolfsburg – RB Leipzig
I helgens sista match möts Wolfsburg och Leipzig i en match där Wolfsburg spelar om att fortsätta toppa ligan och Leipzig vill klättra efter sin ödesdigra förlust i premiären. Leipzig ryckte upp sig i sin andra match och hittade spelet. Likaså visade Wolfsburg att de kan vända en förlust om tillfälle ges. Det kommer bli […]