Nyhet!

Europatipset 3/1 med Europisk toppfotboll

Det är en klurig omgång då det är en del stora favoriter, vilket betyder att det gäller att hitta spikarna samtidigt som man behöver hitta lagen som tappar poäng. Många italienska matcher vilket är intressant på flera olika sätt då det ofta blir målglada och jämna matcher.

Till andelslsaget!

 

1. Newcastle – Leicester, 2 (Spik)

Först ut är Leicester som gästar Newcastle. Och ser man till streckningen just nu är det klart högt värde på Leicester. Men till inlämning lär det ändras då Leicester antagligen lär ökas streckmässigt. Men hur som helst är det klasskillnad mellan dessa lag, Newcastle har tagit 19 poäng, men det visar inte riktigt sanningen helt och hållet. För även om man har gjort det bra efter sina förutsättningar så har man haft en del flyt. Ser man till statistiken så har man vunnit matcher och spelat oavgjort i matcher som man egentligen borde ha förlorat. Nu möter man ett Leicester som är i bra form och som är ett lag som spelar bra mot lag som Newcastle. Bortalaget har chans på andraplatsen i tabellen och kommer ta sin chans här.

2. Benevento – Milan, X (X2)

Tioplacerande Benevento tar emot serieledande Milan. En match där 2:an utan tvekan kommer bli alldeles för överstreckad. Milan har inte förlorat en ända match ännu, men spelar då och då lika mot lite sämre motstånd. Och Benevento på hemmaplan är ingen lätt uppgift. Synar X:et men bortavinsten ska också med!

3. Juventus – Udinese, X (1X)

I denna match kommer också Juventus bli spikade på många system. Men ser man till Juventus säsong så har man inte alls kommit upp i nivå. Det är till och med så att man har vunnit lika många matcher som man har kryssat, vilket tyder på att man har svårt att avgöra matcher. Det gör att jag tycker det oavgjorda resultatet absolut ska med på ett överstreckat Juventus.

4. Roma – Sampdoria, 1 (Spik)

Roma har startat denna säsong riktigt bra och man ser bättre ut än på många år. Man kan närma sig andraplatsen ifall man vinner denna match. De ställs mot ett ojämnt Sampdoria och när Roma är ligans bästa hemmalag så känns en spik här bra. Roma kommer inte bli lika överstreckade som andra favoriter på kupongen.

5. Fiorentina – Bologna, 1 (1X)

Fiorentina startade väldigt chockerande då man hade stora problem att få med sig poäng. Ett lag som egentligen har en bra trupp och under de senaste omgångarna har man helt klart steppat upp. Man ställs mot ett Bologna som blandar och ger men truppmässigt är hemmalaget det klart vassare. Så 1:an tycker jag om, samtidigt som det är två jämna lag vilket gör att det mycket väl kan sluta oavgjort.

6. Genoa – Lazio, 2 (Spik)

Genoa är ett av de klart sämsta lagen i Serie A, man har ingen trupp för Serie A och kommer få det kämpigt att klara sig kvar till nästa säsong. Lazio är istället ett lag som ska tillhöra toppen av tabellen. Men man hade det kämpigt ett tag då sin stora målgörare Ciro Immobile var skadad, men när han kom tillbaka så märktes en stor skillnad och laget presterade bättre. Man är inte nöjda med sin åttondeplacering och kommer göra allt för att ta dessa tre poäng.

7. Parma – Torino, 2 (1X2)

Torino har en tuff säsong då man ligger sist med bara 8 poäng. Man har en helt okej trupp men man har inte fått ihop sitt spel. Men man har helt klart en tillräckligt bra trupp för att stanna kvar i Serie A. Nu möter man Parma som ligger på ungefär samma nivå sett till kvalité, vilket gör att det både blir en jämn och viktig match. Parma saknar en del spelare och oddsmässigt är Torino favoriter. Men de kommer bli understreckade på grund av sin position i tabellen. Men här tycker jag alla streck är ett bra drag då det är en extremt jämn match på förhand.

8. Spezia – Verona, 1 (12)

I denna match är helt klart hemmalaget det bästa draget sett till streckningen. Men samtidigt är Verona ett lag som är bra i dessa matcher vilket gör att en så kallad gaffel (12) känns bra både värdemässigt men också sportmässigt.

9. Eibar – Granada, 2 (1X2)

Detta är en annan riktigt jämn match. Granada som startade dåligt är nu inne i en väldigt bra form. Och även om Granada är laget som ska vara lite bättre än sina motståndare så är det en jämn match. Just nu är Granada understreckade vilket är lite konstigt med tanke på att man ligger åtta placeringar före Eibar. Men trots det så är en helgardering väldigt lämpad i denna match.

10. Huesca – Barcelona, 2 (Spik)

Barcelona har haft en tuff inledning denna säsong men man har sakta men säkert börjat spela bättre. Och även om man inte har varit effektiva så har man skapat lägen och stundtals varit väldigt bra trots att man inte vunnit alla matcher. I denna match möter man nykomlingarna Huesca som ligger sist i La Liga. En match som Barca måste vinna för att inte hamna allt för långt efter toppen.

11. Alaves – Atletico Madrid, X (X2)

Altetico Madrid leder den spanska högsta divisionen. Man släpper in så otroligt lite mål vilket också ligger i grund till sin framgång. Detta kommer också bli en av de mest överstreckade favoriterna på grund av tabelläget. Men Alaves är ett avigt lag som kommer göra det svårt för Atletico. Och även om jag inte tror Alaves kommer vinna så tror jag de kan störa bortalaget så pass mycket att man får med sig en poäng. Bra värde på krysset!

12. Real Sociedad – Osasuna, X (1X)

Ytterligare en match där en favorit kommer bli överstreckade. Sociedad har gjort det bra än så länge men är ojämna från match till match. Man kan dominera matcher men ha svårt att avgöra matcher vilket gör att det slutar oavgjort. Osasuna ligger nästsist men är ändå ett tufft lag att slå.

13. Dortmund – Wolfsburg, 1X

Dortmund har blandat och gett denna säsong. Tränaren fick gå och man ligger för tillfället på femteplats. En placering under Wolfsburg. Bortalaget som för övrigt gjort en stark insats hittills. Dortmund ska vara favoriter med all rätt men Wolfsburg är inte alls ofarliga och spelar bra mot de bättre lagen i tabellen. Dock har Wolfsburg endast vunnit 1 match på bortaplan denna säsong vilket gör att 2:an inte känns aktuell. 1X här!

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.