Nyhet!

Europatipset 31/1 med 10 miljoners jackpot

Det är en högintressant omgång där det är många jämna matcher. Det är endast en storfavorit vilket förhoppningsvis betyder att det blir en del i utdelning. Och då det är en megajackpot på 10 miljoner vilket gör det ytterligare mer intressant.

Till andelslsaget!

 

1. Leicester – Leeds, 2 (X2)

Första matchen ur är en lite klurig match då topplaget Leicester tar emot nykomlingarna Leeds. Dock en nykomling som verkligen inte spelar något feg-spel utan tror på sin taktik. Hemmalaget är väldigt överstreckade just nu, och med tanke på att Leicesters stora målskytt Jamie Vardy är borta så lutar det absolut mot bortalaget. Leicester kan få problem med Leeds höga press när man inte kan slå djupledsbollar på just Vardy. Oavsett är det högt värde på gäster vilket gör att X2 ser bra ut.

2. West Ham – Liverpool, 2 (Spik)

West Ham gör en helt otroligt insats denna säsong då man för nuvarande ligger på femteplats i tabellen. De har varit stabila och vunnit de matcher man ska vinna samt fått med sig en del oavgjorda resultat. Men trots det så är det ändå de regerande mästarna Liverpool man ställs emot. Och även om bortalaget inte alls kommit upp i samma nivå som förra säsongen så gjorde man en väldigt bra match senast mot Spurs. Historiskt sett så är West Ham ett roligt mostånd för Liverpool då de vunnit 7 av de 8 senaste mötena lagen emellan. Fin spik.

3. Brighton – Tottenham, 1 (1X2)

Det är dags för möte mellan lagen som är totalt motsatsen sett till expected goals (xG). Tottenham är laget som gjort flest mål med lägst antal målchanser, vilket betyder att de varit extremt effektiva. Något som är helt omöjligt att hålla över en hel säsong, vilket har gjort att Spurs har tappat efter sin fina start. Brighton är till skillnad från Spurs laget som gjort minst mål med flest antal målchanser. Något som betyder att de är väldigt oeffektiva men också något som kommer löna sig ju fler matcher man spelar. För så länge man skapar flera målchanser per match så kommer det tillslut ge betalt. Tottenham är överstreckade och fick sin stora stjärna Kane skadad i sin senaste match. Helgardering!

4. Atalanta – Lazio, X (1X)

En klurig match mellan två av Italiens klart bästa lag. Atalanta är i en helt otrolig form då man inte förlorat någon av sina 14 senaste matcher. Både offensivt och defensivt är man stabila, framförallt gör man mycket mål framåt. Nu möter man Lazio som har haft problem under säsongen då man har en målskillnad på 32:26 som säger en hel del. Atalanta är och ska vara favoriter, men detta är två lag som spelar oavgjort en hel del. Det gör att krysset ska med!

5. Roma – Verona, 1 (1X)

Detta är ännu en lite lurig match då Roma lär bli överstreckade. Hemmalaget som ligger på tredjeplats när man nu ställs mot åttan Verona. Roma gör många mål men släpper också in en hel del. Samtidigt spelar Verona en hel del oavgjorda matcher och är ett svårslaget lag. Halvgarderingen känns bra både värdemässigt men också sett till lagen.

6. Cagliari – Sassuolo, 2 (X2)

Ett av säsongens utropstecken var helt klart Sassuolo helt klart till en början. Och även om verkligheten har kommit ifatt laget så gör man fortfarande en godkänt säsong. Något annat går att säga om Cagliari som ligger på nedflyttningsplats. De har endast vunnit tre matcher hittills vilket kommer göra det tufft att bli kvar i högstadivisionen. Men bortalaget har inget bra form vilket gör att krysset helt klart ska med. Cagliari lär göra allt för att få med sig en poäng så X2 i denna match.

7. Crotone – Genoa, 1 (1X)

Jumbon Crotone tar emot Genoa. Två lag som har haft svårt att vinna säsongen igenom. Bortalaget lämnade nyss bottenträsket men ligger inte långt ifrån botten för det. Ser man till oddset så är det en väldigt jämn match, vilket inte streckfördelningen visar. För att Genoa är väldigt streckade på grund av att Crotone ligger sist i tabellen, men truppmässigt är det inte alls så olika. Krysset ligger nära till hands då lagen lär vara nöjda med poängen.

8. Barcelona – Bilbao, 1 (Spik)

Barcelona är laget som är störst favoriter på hela kupongen. Vilket förmodligen lär göra att de blir överstreckade. Men med tanke på hemmalaget stora uppryckning sedan den sega starten så går det inte att blunda för en hemmaseger här. Endast 1 förlust på de senaste 13 matcherna säger en del. Messi har börjat komma igång med både mål och assist vilket såklart påverkar laget extremt mycket.

9. Cadiz – Atletico Madrid, 2 (Spik)

Spaniens klart bästa lag denna säsongen är Atletico Madrid som gått helt otroligt bra. De går 15-2-1 på de 18 matcher man spelat, vilket är ett galet facit. Till det har man en målskillnad på 36:8 vilket säger en hel del. Helt klart ett av Europas bästa lag för tillfället och kommer vara en utmanare till Champions League. Nu möter man Cadiz som är ett mittenlag. Men de har en målskillnad på 17:27 som inte är något höjdare. Atletico är i fin form och kommer vilja utöka sin ligaledning.

10. Granada – Celta, 2 (X2)

Det ska spelas en jämn match mellan två mittenlag. Det skiljer lagen 4 poäng, då Granada ligger lite före. Något som har gjort att hemmalaget är överstreckat till denna matchen. För det är bortalaget Celta som står som favoriter i denna match, vilket gör att det finns stort värde på både krysset men också 2:an. Återigen en jämn match men då det finns värde på bortalaget så känns valet givet i denna match.

11. Nantes – Monaco, 1 (1X2)

Det är toppen mot botten i franska högstaligan. Men det är en favorit i Monaco som undertecknat vill fälla. De är överstreckade eftersom att de ligger på fjärdeplats. Och Nantes är ett riktigt tufft lag att möta, speciellt på bortaplan. De spelar ofta oavgjort eftersom de är så pass svåra att slå. Ett sårbart Monaco kan bli straffade ifall man lämnar allt för mycket yta för Nantes anfallet. Helgarderingen är bra sett till värdet.

12. Köln – Bielefeld, 1 (1X)

Kupongen bjuder på en match från Bundesliga, en riktig rysare. Två botten lag där det endast skiljer två poäng lagen emellan. Men det är en match som jag håller hemmalaget som det lite vassare. Mycket eftersom de är klart mer erfarna än nykomlingarna Bielefeld. Ser man till målskillnaden mellan lagen så är den nästan identisk. Och i viktiga matcher likt denna så spelar erfarenhet en stor roll. 1X bör räcka här!

13. Alkmaar – Ajax, 2 (Spik)

Serieledarna Ajax gästar fyran Alkmaar. Mäktiga Ajax har en målskillnad på 63:15 som är helt otroligt egentligen. Man har inte förlorat sedan femte december i ligan och man har fullt lag till denna match. Lagkaptenen och den stora stjärnan vilade dessutom i förra matchen, så han lär vara extra taggad till denna match.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]