Nyhet!

Europatipset 4/4 med 5.5 miljoners jackpot!

På söndag erbjuds vi en stor jackpot på hela 5.5 miljoner. Det är en klurig kupong som lär ge en del i utdelning. Det gäller att välja rätt favorit trots överstreckning för att sedan fördela ut garderingar smart på andra matcher.

Till andelslsaget!

1, Manchester United – Brighton, 1 (Spik)

Först ut hittar vi en match ifrån England där Brighton gästar ligatvåan. Efter ett landslagsuppehåll vilket talar för motiverade spelare. United vill fortsätta fortsätta behålla andraplatsen för att inte äventyra att förlora Champions League platsen. Två viktiga detaljer för hemmalaget är att Rashford har vilat under hela uppehållet, samt fick Bruno Fernandes stå över Portugals sista match på grund av avstängning. Brighton har under hela säsongen haft problem att sätta sina målchanser och då man ställs emot United så får man det tufft även här.

2. Newcastle – Tottenham, 2 (Spik)

Näst på tur hittas bottenlaget Newcastle som tar emot mittenlaget Tottenham. Två lag som inte spelat någon vidare fotboll alls under säsongen. Men ser man på trupperna så har Tottenham bättre spelare på varenda position och ska vinna denna match. Trots överstreckning så känns det onödigt att slösa fler streck i denna match.

3. Aston Villa – Fulham, 1 (1X)

Sist ut ifrån England spelas mellan två nykomlingar. Lag som presterat under olika delar av säsongen. Villa fick en otroligt bra start på säsongen samtidigt som Fulham länge låg riktigt dåligt till, men som presterat bättre för varje match som man spelat. Till skillnad från Villa som tappat extremt mycket de senaste veckorna, mycket för att Grealish varit skadad. Men då stjärnan väntas starta så är Villa det starkare laget, där 1X bör räcka.

4. Elche – Real Betis, X (X2)

Vi vänder blickarna mot Spanien och La Liga. Där en intressant match ska spelas om viktiga poäng. Elche slåss om överlevnad i botten, samtidigt som Betis har chans på Europa platser. En match där Betis är favoriter med all rätt då det är ett lag med motivation och en bättre trupp. Dock är de överstreckade och då Elche kommer göra allt för att kriga med sig en poäng så ska krysset absolut med.

5. Cadiz – Valencia, 1 (12)

I nästa match hittas ett mittenmöte helt utan betydelse. För att det är en match mellan lag som inte har något speciellt att spela om, bortsett från placeringarna. Något som gör att jag inte tror på en oavgjort match. För har något lag ledningen mot slutet så kommer motståndarna ha svårt att hitta den extra desperationen för att kvittera. Två lag som också släpper in en del mål vilket betyder att det inte är lag som backar hem.

6. Sevilla – Atletico Madrid, 1 (1X2)

Matchen som avslutar spanien matcherna är en toppmatch som är viktiga på flera olika sätt. Sevilla ligger i skrivande stund på den sista Champions Leauge platsen. Dock har hemmalaget inga andra tuneringar att tänka på än ligan, vilket gör att de kan prirotiera La Liga fullt ut. Atletico leder ligan, men har haft det tufft spelmässigt de senaste. Det är en klurig match där laget som är bäst för dagen kommer att ha störst chans att vinna. Tycker helgardering är rätt drag!

7. Stuttgart – Werder Bremen, 1 (Spik)

Till Tyskland och en betydelsefull match för hemmalaget Stuttgart. De har fortfarande chans på en Europaplats då det endast är fyra poäng ifrån. Ett offensivt inriktat lag som gör mycket mål. Bremen istället är ett betydligt mer defensivt lag som inte spelar några målrika matcher. Men de ligger på säker mark och i ingenmansland. Det gör att hemmalaget har den extra motivationen som krävs för att vinna detta möte.

8. Union Berlin – Hertha Berlin, X (1X)

Nästa match så är det en betydelsefull match för båda lagen, men för lite olika andledningar. Union hänger med i toppen och är bara två poäng ifrån Europaplats. Något som man självklart strävar efter, men det är ingen lätt uppgift de ställs inför. För på andra sidan står nämligen Hertha som kämpar om överlevnad, då de endast är 1 poäng ifrån nedflyttningsplats. Så även om Union bör ses som favoriter så ska man inte räkna bort krysset.

9. Bordeaux – Strasbourg, 2 (1X2)

Kupongen avslutas med fransk Ligue 1 fotboll, där Bordeaux – Strasbourg är först ut. En match mellan två jämna lag. De skiljer lagen tre poäng med fördel Bordeaux, och Strasbourg ligger bara fyra poäng ovanför nedflyttningplatserna. Så det är svårt att veta hur motiverade hemmalaget är, hur som helst så tror undertecknat att det finns chans för kryss då det är något som skulle gynna bägge lagen. Dock en väldigt icke förutsägbar match vilket gör att jag kritar på med alla strecken!

10. Lorient – Brest, X (1X)

Återigen en match mellan två lag som ligger i botten. Ett möte som även här kan sluta lika med tanke på att lagen inte har råd att förlora. Men hemmalaget Lorient trivs starkt på hemmaplan samtidigt som Brest är ligans sämsta bortalag, en statistik som ändå säger något såhär sent in på säsongen. 1X bör räcka.

11. Nantes – Nice, X (X2)

I nästa match finnes en nästjumbo i Nantes som tar emot tabellelvan Nice. Så motivationen lär vara hos hemmalaget, men jag tror att det är klassen som avgör denna matchen. För bortalaget är bättre både offensivt och defensivt vilket gör att de löser minst en poöng mot Nantes som varit usla under hela säsongen.

12. Nimes – St. Etienne, X (1X)

Detta är ett bottenmöte som spelar stor roll för båda lagen. Nimes behöver vinna för att lämna bottenstriden, samtidigt som Etienne behöver poäng för att inte närma sig strecket. Inget av lagen är säkra vilket gör detta till en extremt viktig match. Det gör att krysset är nära till hands då inget av lagen får förlora. Men utöver det så är hemmalaget det klart formstarkare laget, endast 1 förlust på de 6 senaste matcherna talar för Nimes.

13. Reims – Rennes, 2 (Spik)

Vi avslutar kupongen med en spik. Reims ligger i mitten och har ingen större motivation. Rennes däremot är med i racet om europaplatser och lär vara sugna på att ta tre poäng denna bortamatch. Tidigare på säsongen så visade Rennes att man har bra kvalitet i truppen då fransmännen bland annat stod upp bra mot Chelsea i Champions Leauge. De är vassare framåt men framförallt bakåt.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.