Nyhet!

Europatipset 6/6 med 2.5 miljoners jackpot!

Det är full laddning inför EM då flera landslag spelar sina genrep inför mästerskapet. Utöver det får vi lite Svensk fotboll från de lägre divisionerna. En fin jackpot på hela 2.5 miljoner dessutom vilket är mycket spännande. Gäller att hitta rätt skrällar här då vissa landslag lär rotera inför EM!

Till andelslsaget!

1, Belgien – Kroatien, 1 (1X)

Först ut får vi se två landslag som ska delta i EM. Lag som förväntas att ta sig vidare från gruppspelet. Belgien har fortsatt sin gyllende generation även om de börjar bli till åren. Men spelare som Lukaku, De Bruyne och Eden Hazard håller världsklass. Kroatien har precis som Belgien blivit till åren och frågan är om de inte är dags för generationsväxling där. 1X räcker lång väg här då Kroatien har sett sega ut de senaste. 1-1 senast mot Armenien är långt ifrån godkänt.

2. England – Rumänien, 1 (Spik)

I andra matchen får vi en storfavorit. England som är en av favortierna att ta hem EM-guldet i sommar mot Rumänien som inte deltar i tuneringen. England som har en sjukt bred trupp och som vill få till en bra sista match innan EM. Hemmalaget har under de senaste åren gått hem sina kvalgrupper till både EM och VM och det tyder på att de trivs med att möta sämre lag. Och då Rumänien lär backa hem denna match så ser jag inte annat än England seger här.

3. Norge – Grekland, X (1X2)

Här möts två lag som inte lyckades att kvalifciera sig till EM. Norge som har ett fint lag på pappret med spelare som Ödegaard och Håland. Men som inte fått ihop kollektivet ännu. Grekland har inget namnkunnigt lag men spelar mycket mer som ett lag än Norge. Så här snålar jag inte med strecken då motivation slår klass. Grekland som kryssade mot Spanien för ett tag sedan.

4. Österrike – Slovakien, 1 (Spik)

I denna match får vi se två EM lag ställas mot varandra. Österrike som hamnat i en relativt enkel grupp, lär satsa på slutspel. Slovakien är en av Sveriges motståndare och det blir intressant att se hur de står upp mot Österrike. Slovakien kommer från en 1-1 match mot Bulgarien och såg inte alls pigga ut. Medans Österrike förlorade med 1-0 mot ett bra England där man ändå skapade lägen. Det är extremt mycket värde på hemmalaget i nuläget och då de är de bättre laget så är det inget att tveka på.

5. Nederländerna – Georgien, X (1X)

Nederländerna är storfavoriter i denna match och även favoriter till att ta hem sin EM-grupp. Men de spelade 2-2 senast mot Skottland vilket inte är övertygande. Georgien har dessutom sett riktigt stabila ut i VM-kval gruppen då de förlorade med uddamålet mot både Spanien och Sverige, samt kryssade mot Grekland. Så krysset ska med här, dessutom lär hemmalaget ta det lite lugnt för att inte skada sig inför EM.

6. Danmark – Bosnien, 1 (1X)

Vårt grannland Danmark är ett av lagen som kan överraska detta mästerskap också. De har hamnat i en enkel grupp och har ett väldigt fint lag på pappret. Bosnien var inte ens nära att lyckas kvala in och behöver få fram nya talanger. 1X räcker här.

7. Luxemburg – Skottland, X (X2)

Skottland är storfavoriter i denna match då de möter det lilla landet Luxemburg. Och det låter inte kaxigt men hemmalaget har faktiskt utvecklas under de senaste åren. Och Skottland har en förmåga att kryssa ofta då de inte har den riktigt målskytten där framme. Så utvöer 2:an ska krysset med.

8. Moldavien – Azerbaijan, 2 (X2)

Den sista landslagsmatchen på cupen är en match mellan två lag som inte ska spela EM. En match som jag håller bortalaget som det vassare. För det är ett Azerbaijan som sett fina ut de senaste månaderna. Bland annat uddamålsförluster mot lag som Portugal, Serbien och Turkiet vilket är bra resultat. De ligger på plats 110 i världsrankningen till skillnad från Moldaviens 177. Så är tycker jag att X2 är det bästa draget.

9. Hartlepool – Bromley, 1 (1X)

Det är dags för playoff för Nations League lagen upp till League Two. Det är ligafyran Hartlepool som tar emot sjuan Bromley. En match som hemmalaget är favoriter i, med all rätt. De är bättre både offensivt och defensivt. Men krysset ska med då det är en match som betyder mycket och är avgörande.

10. Leganes – Vallecano, X (1X2)

Precis som i England så är det uppflyttningskval för La Liga 2 lagen. Det är ligatrean mot tabellsexan. Första matchen slutade med en 3-0 seger till Vallecano. Vilket betyder att denna andra matchen känn ganska avslagen. Och det gör att alla streck åker med. För det lär vara ett Leganes som satsar allt framåt då de inte har något att förlora, vilket öppnat upp för Vallecano i omställningarna.

11. Falkenberg – Västerås, X (1X)

Vi vänder blickarna till Sverige där tre matcher avslutar kupongen. Först ut är en match från Superettan där två bra lag möts. Falkenberg som åkte ur Allsvenskan förra året har fått en riktigt dålig start på denna säsongen. De ligger sist i tabellen med två vinster och sex förluster. Men de har en bra trupp och kommer inte hamna på under andra halvan av tabellen. Så jag tror de växlar upp och tar minst en poäng mot förra årets sjua Västerås.

12. Lunds – Linköping, 1 (1X)

I Division 1 hittar vi ett bottenmöte. Lund på plats 13 mot jumbolaget Linköping. Bortalaget som endast tagit 2 poäng efter 9 omgångar. Och det är lag som tappat flertalet spelare till denna säongen och lär få det svårt att stanna kvar. Lund storfavoriter men krysset ska med på grund av överstreckning.

13. Umeå Akademi – Gottne, 2 (Spik)

I Divsion 1 hittar vi också årets sjukate streckfördelning. För i sista matchen så är Gottne favoriter till 1.60 sett till odds. Men just nu ligger de på 33% hos Svenska folket vilket är helt absurt. För detta är en spik jag kommer ta ner till 60%. Och även om det händer mycket till inlämning så är det konsigt fördelat just nu.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]