Nyhet!

Europatipset 7/2 med flera roliga matcher

Först och främst bjuds vi på en väldigt fin match i England där de reagerande mästarna tar emot serieledarna. Utöver det ska det spela viktiga och jämna matcher runt om i toppligorna. Endast tre storfavoriter på kupongen vilket alltid är roligt då utdelningen oftast blir högre då.

Till andelslsaget!

 

1. Liverpool – Manchester City, 2 (X2)

En väldigt klurig match först ut, då Englands två bästa lag ställs mot varandra. Och även om Liverpool inte är i någon vidare form så lär de bjuda upp City på en ordentlig kamp. Dock kan man inte bortse från Citys helt otroliga form, för de är nästintill ostoppbara i skrivande stund. De är fruktansvärt stabila defensivt och man har inte förlorat på flera månader. Men nu möter man Liverpool på bortaplan som man har respekt för och som man tidigare har haft problem emot. Ett oavgjort resultat kommer City vara mer än nöjda med på bortaplan, vilket gör att krysset kommer med tillsammans med 2:an.

2. Sheffield United – Chelsea, X (X2)

Det är två formstarka lag som ställs emot varandra. Hemmalaget vill lämna jumboplatsen samtidigt som bortalaget vill hota om Europaplatserna. Chelsea är storfavoriter i denna match vilket gör dom överdrivet överstreckade. Sheffield har kommit igång på riktigt och sett riktigt stabila ut de senaste matcherna. Så krysset ska absolut då Chelsea inte riktigt blivit testad mot ett formstarkt lag med sin nya coach.

3. Wolverhampton – Leicester, 2 (Spik)

Inte en helt enkel match, men det är en stor skillnad på lagens form. Framförallt har Wolverhampton haft stora problem enda sedan Jimenez blev skadad. Och även om man slog Arsenal i senaste matchen så var det inte alls en solklar seger trots Londonlagets utvisningar. Leicester ser ut att ha tillbaka både Vardy och Ndidi vilket förbättrar deras lag enormt. Det gör att spiken känns fin här, skulle dock någon av de nämnda spelarna inte starta så kommer krysset vara ett alternativ.

4. Parma – Bologna, 2 (X2)

Det ska spelas ett bottenmöte i Serie A då Bologna gästar Parma. Två lag som är i usel form, men där Bologna är något bättre. Framförallt är bortalaget mycket bättre offensivt än sina motståndare, då de nästan gjort dubbelt så många mål. Så tvåan är helt klart första strecket. Men då viktiga matcher likt denna ofta slutar oavgjort då lagen är rädda att förlora poäng, så ska krysset med.

5. Udinese – Verona, 2 (X2)

En intressant match på förhand då Udinese från sin trettonde plats tar emot nian Verona. Dock är Udinese ordentligt överstreckade vilket gör att jag tycker tvåan lockar mycket mer. Men återigen ska krysset med då det är en jämn match. Verona släpper in mindre mål än Udinese och kommer gynnas av det i denna match.

6. Athletic Bilbao – Valencia, X (X2)

I La Liga är det verkligen jämnt poängmässigt, då det är flera lag som ligger på gränsen till nedflyttningsplatserna. Inte minst i denna match då det endast skiljer lagen 1 poäng.

7. Osasuna – Eibar, 2 (Spik)

Detta är en betydligt jämnare match än vad procentfördelningen visar just nu. Eftersom Osasuna är väldigt överstreckade i nuläget. Det gör att chansspiken på Eibar har ett högt värde på sig. Svenska folket har Eibar till 20% medans de oddsmässigt står i 3 gånger pengarna. Eibar är också ett bra bortalag vilket passar till denna match.

8. Real Betis – Barcelona, 2 (Spik)

I denna match möts två lag som hade en tuff start på säsongen men som succesivt börjat prestera. Hemmalaget har tagit en del poäng mot sämre motstånd vilket har tagit de högre upp i tabellen. Bortalaget har sett riktigt fina ut sedan Messi har hittat sugen igen. De har 10 raka matcher utan förlust i ligan vilket säger en hel del.

9. Marseille – PSG, 2 (Spik)

Återigen en storfavorit, och i denna match är det PSG som gästar Marseille. Ett  hemmalag som står i lågor då det är total kaos internt. Fansen är extremt missnöjda och varken tränare eller spelare vill knappt representera klubben längre. PSG har endast förlorat en av sina 10 senaste matcher och lär spela ut ett Marseille i problem.

10. Nantes – Lille, X (1X2)

Lille är favoriter i denna match till ett odds på 1.81 men har en streckfördelning på 78% vilket är helt absurt. Självfallet ska både 1:an och krysset med då Nantes är ett tufft defensivt lag som kan störa de flesta lagen. Helgardering med glädje i denna match.

11. St. Etienne – Metz, X (X2)

Etienne ligger på sextonde plats när man nu tar emot sjuan Metz. Hemmalaget har en urusel form då de förlorat sina tre senaste matcher. Samtidigt som Metz inte har förlorat sedan december och är alltså obesegrade i sex raka matcher. Etienne är helt klart överstreckade och tycker Metz är det betydligt vassare laget. Både offensivt och defensivt övertygar det mer än sina motståndare.

12. Hoffenheim – Frankfurt, 1 (1X2)

Frankfurt kan gå upp på fjärdeplatsen vid vinst och Hoffenheim kan klättra till tionde plats vid vinst. Trots den stora skillnaden i tabellen så är detta en jämn match, och det finns värde på hemmalaget. Hoffenheim som är ojämna men som då och då slår de bättre lagen i tabellen. Alla streck ska med här!

13. Bielefeld – Bremen, X (X2)

En svår match på förhand då ojämna lag ställs mot varandra. Dock är Bremen det lite bättre offensivt då man gjort fler mål än Bielefeld. Men nykomlingarna ska inte underskattas då de presterar som bäst i de viktiga matcherna. Ett kryss kommer båda lagen vara nöjda med vilket gör att krysset känns mest sannolikt.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]