Nyhet!

FavoTopptips 2/6

Hallå alla Glada Sommarfirare! Vi går i veckan in i Juni och den stora, spännande EM-månaden. Många Landslag är inne i en uppladdningsfas och har precis klivit in i den så kallade “Bubblan”. Självklart ska vi ta en titt på veckans Topptips också och ett Favoritbetonat sådant. Detta gör att jag kommer lägga ett system gånger 10 för att försöka mig på att få så bra utdelning så möjligt. Den 2 juni är annars Pizza-Landets dag då Italia firar Nationaldag. Vi kollar även in ångans dag samt säger Grattis till Roger och Rutger som firar namnsdag! Vidare till Fotbollen och Onsdagens Spikar.

Jag kommer självklart bjuda på ett andelsspel, 10 andelar som vanligt á 60 kr. Ändringar i systemet kan komma att ske men här kommer ramen och mina tidiga tankar.  Nu tar vi en titt på dagens matchprogram! Värt att nämna är att detta system är gånger 10. (X10)

Till andelslsaget!

Kupongen i sin helhet

  1. Tyskland – Danmark (1×2)
  2. Nederländerna – Skottland (1)
  3. England – Österrike (1)
  4. Frankrike – Wales (1)
  5. Norge – Luxemburg (1)
  6. Rumänien – Georgien (1x)
  7. Linköping City – Åtvidaberg (1×2)
  8. Onsala BK – Verberg (1×2)

Spikarna

Kupongens spikar kommer tyvärr bli alla storfavoriter, men de är också stora oddsfavoriter av en anledning. För att starta hela kalaset tittar vi på Nederländerna. Här är det ett lag som just klivit in i EM-uppladdningen och gör det med god känsla efter VM-kvalet i våras. Plumpen mot Turkiet verkar ha gett lite tändvätska och man vann sedan de två nästkommande matcher med 9-0 i målskillnad. Uppladdningen startar med en klurig motståndare i Skottland Men här ska man bara förbereda gubbarna på att krossa i EM så seger blir det minst sagt. Skottland har haft det tyngre på landslagsfronten men kommer som nuvarande tvåa i VM-kvalgruppen efter seger mot Färöarna med 4-0 sist. Ettan är ändå en sund tanke att bära med sig.

England Lyckas aldrig i mästerskap men nu kanske det äntligen ska lossna för lejonen. Med ett odds på 1,50 mot Ett EM-lag känns sådär men här måste spelarna verkligen visa att man ska ta en plats i startelvan inför EM. Med tre raka segrar i VM-kvalet kommer man som kungar och ska samtidigt möta ett Österrike som förlorade mot Dansken med 0-4 inför detta möte. Klar etta när England laddar för fullt på Hemmaplan i Middlesbrough.

Även Frankrike spelas hårt på oddset och kommer som Stor Stora favoriter mot Wales. Frankrike som har hamnat i Mördargruppen i EM måste verkligen stäppa upp och spela otroligt fin fotboll inför EM för att sedan kunna hålla i och ställas mot de stora drakarna. Frankrike har sedan Bulgarien i kommande träningslandskamp men jag ser denna som lite tuffare vilket är en bra uppladdning för laget att sätta några extra baljor och komma med bra självförtroende. SPIK.

Sista spiken blir Norge som är så mycket bättre än vad man visat på senare tid. En träningsmatch mellan två nationer som “Bara” ska spelas bör inte spikas men i detta fall är det en sådan stor skillnad mellan lagen i stort. Norge kan fortsätta bygga upp deras landslag inför VM och testa på nya spelarkombinationer vilket är positivt. Klar Etta när man nu ska möta ett av Europas svagaste landslag.

HEL

Tysken Helas eftersom Dansken har ett otroligt Landslag detta år och kommer absolut ge Tyskland en svår match och bra upplandning inför kommande Gruppspel i EM där man annars ställs mot Baguetten, Ronaldo och Ungern. Solklar helgardering. Även Korpmatcherna får helas då dessa lag blandar och ger och håller ingen som helst klarhet eller rimlighet i sina resultat. Krysset i Georgien ville jag bara ta med på grund av den Show de gav oss i VM-kvalen när de höll på att Vinna över Spanien och var otroligt svåra att möta för Sverige.

Till Topptipset hos Svenska Spel

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]