Nyhet!

Speltips: Sheffield United – Arsenal (Premier League

Till helgen står Arsenal som hemmalag mot Sheffield United. En match som Arsenal är favoriter i att vinna på förhand. Men där jag har riktat in mig på kortmarknaden och hittat ett spel med fint värde. 

Match: Arsenal – Sheffield United
Speltips: 
Arsenal +0.5 kort asian
Odds: 
2.05
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Arsenal gör ingen bra säsong. Laget kommer dock vilja avsluta den snyggt. De matcher de har vunnit så har man haft mest bollinnehav. Vilket man med stor sannoliket kommer att ha även mot Sheffield, som är ett lag som backar hem mot bollförande lag. En matchbild likt detta leder till att Sheffield kommer att se chansen på sina kontringar och när Arsenal slarvar i passningspelet så kommer spelarna i bortalaget sticka direkt. När omställningar sker så kommer Arsenal ha spelare på fel sida och kommer bli tvingade att dra på sig frisparkar för att förstöra kontringsmöjligheterna för Sheffield.

Förgående säsong tog Arsenal flest gula kort i ligan, hela 86 stycken. Till skillnad från Sheffield´s 61 kort. Det beror på att de flesta kort uppstår just i de lägena då man får en omställning emot sig och behöver ta ett så kallat ´´taktiskt´´kort. En annan stor faktor till att Arsenal får så mycket kort är att Granit Xhaka spelar i laget. Han tog 10 kort förgående säsong på endast 31 matcher. Utöver de gula korten så är Arsenal dessutom laget som fick flest utvisningar i fjol.

Faktumet att defensiva lag inte tar flest kort blir logiskt med tanke på att man då ligger på rätt sida och inte behöver ta några taktiska kort. Till skillnad från lag som har mycket boll men som blir tvugna att göra en tröjdragning eller liknande för att få stopp på moståndarna. En matchbild där Arsenal äger mest boll gynnar detta spel och det tror jag att vi kommer att få. 

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.