Nyhet!

Speltips 1/12 inför Bournemouth-Preston

Vi går in i december månad och nya matcher från England på schemat. Vänder blickarna mot mötet Bournemouth-Preston i en match som på förhand känns målrik. Bournemouth har hittat rätt i offensiven och Preston gör alltid mål på resande fot.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Bournemouth-Preston
Spel: Över 2.5 mål asian
Odds: 1.975 
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Tisdag 1/12 20:45

Bournemouth åkte på ett litet bakslag när man bara fick 2-2 borta mot Rotherham i helgen. Innan det hade man fyra raka segrar i ligan och offensivt har det sett väldigt bra ut där man gjort minst två mål i fyra raka matcher. Dominic Solanke, Arnaut Danjuma, Junior Stanislas, David Brooks och dom andra har hittat varandra nu efter en liten trögare start på säsongen. Bournemouth är ligans näst bästa hemmalag efter Watford med sina 17 inspelade poäng. Senaste fem matcherna i ligan har hemmalaget ett målsnitt på sina matcher strax över 3 mål. Inga nya skador som stör laget inför den här matchen förutom Joshua King som är frågetecken. Men det finns gott om alternativ i den här truppen och laget lär vara sugna på revansch efter poängtappet i förra matchen. Senast mot Rotherham släppte man till många chanser och nu möter man ett lag som är offensivt starkare än motståndet sist.

Bournemouths fem senaste hemmamatcher:

2-0 Nottingham
4-2 Reading
1-1 Derby
1-0 Bristol City
0-0 QPR

Detta Preston fick vinna en hemmamatch för tre omgångar sen men efter det har laget två raka förluster mot Blackburn och senast borta mot Watford. Nu har det blivit två raka förluster på bortaplan men man har varit väldigt starka på resande fot. Något man ska ta med sig är att man alltid gör mål på bortaplan. Så Preston är bra på bortaplan och man radade upp segrar men det var inte bara segrar utan man gjorde minst två mål i sex raka matcher. Det är inte bara bottenlag man mött utan mål borta mot Watford senast och mot dom andra topplagen Norwich, Brentford och Reading. Man slog Brentford med 4-2, Reading med 3-0 och 2-2 mot Norwich. Finns gott om kvalitet i laget med spelare som Scott Sinclair, Tom Barkhuizen, Alan Browne och Daniel Johnson för att nämna några.

Prestons fem senaste bortamatcher:

1-4 Watford
1-2 Rotherham
3-0 Reading
2-1 Huddersfield
2-0 QPR

Ett hemmalag som är på gång mot ett av ligans bästa bortalag som möts här. Bournemouth har hittat rätt i offensiven nu och Preston gör alltid mål på bortaplan. Nästan dubbla pengen på överspelet här är taget hos Bet365 under asian fliken. 

Jag spelar Över 2.5 mål asian

 

Lycka till!

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]