Nyhet!

Speltips 1/12 inför Cardiff-Huddersfield

Cardiff tog en viktig seger senast när man hemmaslog Luton med hela 4-0. Nu möter man ett Huddersfield som resultatmässigt inte fått med sig så mycket poäng som man förtjänat men man spelar bra fotboll med mycket bollinnehav. Senast slog man formstarka Middlesbrough med 3-2 i en underhållande match.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Cardiff-Huddersfield
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.10
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Tisdag 1/12 20:00

Cardiff har varit väldigt upp och ned denna säsong hittills men senast fick man äntligen utdelning när man gjorde hela fyra mål mot Luton i en match där man dominerade chansmässigt. Resultatet skrevs till 4-0 och man brukar vara starka hemma i Wales. Men segern senast kanske var vändpunkten och man är ett lag för den övre halvan av tabellen. Starten har inte varit bra och man ligger på fjortonde plats något som inte är tillräckligt bra för Neil Harris mannar. Cardiffs bästa målskytt är Kieffer Moore som gjort fem mål och han har nu gjort två mål på dom tre senaste matcher. Har genom åren haft lätt för Huddersfield hemma där man vunnit fyra av fem matcher och den femte slutade med ett kryss. Har även blivit en hel del mål när lagen mötts och förra säsongens båda möten gick över 2.5 linan. Spelade tre raka under matcher innan matchen mot Luton men det var mot lag som inte bjöd upp till någon anfallsfotboll utan stod mer lågt. I denna match möter man helt klart annat motstånd som tycker om att ha bollen och föra spelet.

Cardiffs senaste fem hemmamatcher:

4-0 Luton
0-1 Bristol City
3-0 Barnsley
1-1 Middlesbrough
1-1 Bournemouth

Huddersfield fick tillslut vinna senast efter fyra matcher utan seger. Trots bra spel så har inte resultaten gått med laget. Huddersfield är ett spelande lag och under tränaren Carlos Corberán har man mycket bollinnehav och det är inte någon sparka långboll som gäller längre. Huddersfield ligger en plats före kvällens motståndare i tabellen och på bortaplan har man bara tagit åtta poäng på sju matcher. Men man har bjudit på flera underhållande matcher som tex näst senast då man förlorade en svängig match borta mot Stoke med 3-4 eller när man bortaslog Swansea med 2-1. Josh Koroma är Huddersfields bästa målskytt men man sprider ut sina mål på flera målskyttar som Frazer Campbell, Isaac Mbenza och Carel Eiting. Det är blandade resultat denna säsong för Huddersfield och man kommer inte in i något speciellt flow. Men får tränare Corberán till det här ska det bli väldigt intressant att följa detta lag. 4/5 senaste bortamatcherna har gått över 2.5 mål.

Huddersfields senaste fem bortamatcher:

0-0 Wycombe
3-4 Stoke
3-0 Millwall
1-2 Birmingham
2-1 Swansea

Cardiff kommer till denna match möta ett spelande lag något som kan passa laget perfekt. Flera snabba spelare längst fram och en Harry Wilson i laget som kommer bli extremt viktigt för lagets framgång. Huddersfield bjuder på många målrika matcher och mot Cardiff finns förutsättningarna för ett nytt målkalas. 2.10 på överspelet här mellan två lag som har väldigt mycket i sig lockar hos Bet365.

Jag spelar Över 2.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]