Nyhet!

Speltips 1/5 inför AFC Wimbledon-Portsmouth

AFC Wimbledon bjöd som väntat på en målrik match senast när det blev 3-3 hemma mot Rochdale. Portsmouth kommer också från en 3-3 match borta mot Accrington där det svängde flera gånger i den matchen. Portsmouth måste vinna om laget ska behålla den kvalplats laget just nu innehar men ett formstarkt hemmalag kommer inte vara någon lätt match denna lördag.

Rygga spelet hos Bet365

Match: AFC Wimbledon-Portsmouth
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.0
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: 1/5 16:00

Poängen senast gör att hemmalaget har sex poäng ner till nedflyttning men med klart bättre målskillnad än dom andra lagen så ska fortsatt spel i league one vara klart. Men med den formen laget har just nu med fyra segrar och två kryss senaste sex matcherna så kommer Wimbledon fortsätta ösa på. För ösa på framåt är något laget verkligen har gjort senaste tiden då 5/6 senaste matcherna har gått över 2.5 linan. I veckan blev det målrikt som väntat när Rochdale gästade då det blev 3-3 och Wimbledon kostade på sig att missa en straff. Det var som sagt mycket som tydde på att den matchen skulle bli målrik då Rochdale behövde gå framåt för tre poäng och så är det även i denna match då dagens gäster behöver alla poäng i toppen av tabellen. Joe Pigott jagar sitt tjugonde ligamål för säsongen något han borde redan kommit upp i då han bränt straff i två raka matcher. Men trots missarna så gör han sin bästa säsong hittills och har varit så otrolig viktig för Wimbeldon för hade man inte haft honom i laget så hade det varit nedflyttning som gällde. Anfallsspelet har verkligen stämt för hemmalaget där laget har löst över 2.5 mål helt själva i 3/4 senaste hemmamatcherna. Kan spela lite avslappnat efter krysset senast men med den formen laget har så kommer det inte slutas anfalla även fast kontraktet mer eller mindre är klart. Försvaret är inte lagets styrka något som visades upp senast då det blev tre insläppta mål trots att Rochdale hade sina två bästa offensiva spelare på bänken. Dagens motståndare har klart bättre anfall än vad Rochdale har så här kommer hemmaförsvaret få det tufft återigen.

Wimbeldon senaste fem hemmamatcher:

3-3 Rochdale
2-1 Oxford
4-1 Swindon
3-0 Ipswich
0-1 Fleetwood

Det har verkligen varit intressant i kampen om kvalplatserna denna säsong i league one och nu på dom senaste omgångarna byter klubbarna plats med varandra. Just nu hittar vi Portsmouth på den sista kvalplatsen men kan om Charlton vinner sin hängmatch bli av med den platsen med en poäng då till Charltons fördel. Det är två matcher kvar att spela för Portsmouth mot Wimbeldon och Accrington något som på pappret är lämpliga motståndare att möta då dom båda lagen inte har något speciellt att spela för. Men formen på Portsmouth är inte på topp med bara en vinst senaste fem matcherna och senast vände laget 0-2 till 3-2 men självmål i 90+5 gjorde att det blev 3-3 i den matchen. Men det finns fortfarande goda chanser för detta lag men då krävs det segrar i båda matcherna som är kvar samt att Charlton inte går rent. På pappret har Portsmouth ett bra lag på den här nivån med anfallaren John Marquis som lagets bästa målskytt med sina sexton mål. I matchen mot Accrington gjorde han två mål framåt samt ett självmål där han först gör 3-2 i 90+1 och alla trodde han hade fixat alla poängen till Portsmouth men sen gör han alltså självmål i 90+5! Men det finns mer kvalitet i detta lag med Ronan Curtis, Marcus Harness och Ryan Williams för att nämna några. Portsmouth har två raka bortamatcher som gått över 2.5 mål bla en 1-3 förlust borta mot Swindon som är svagare än dagens motstånd. Portsmouth måste gå framåt för att vinna denna match och som sina motståndare har inte försvarsspelet sett på topp ut och med tre poäng som ett måste så kommer Portsmouth öppna upp sig bakåt.

Portsmouth senaste fem bortamatcher:

3-3 Accrington
1-3 Swindon
0-1 Milton Keynes
0-0 Crewe
1-0 Wigan

Öppen match att vänta när Wimbeldon visar fortsatt fin form offensivt men försvaret såg inte alls vasst ut mot Rochdale. Portsmouth måste gå för seger och med tanke hur det såg ut i senaste matchen så kommer båda lagen i denna match få många chanser för mål. 2.0 i odds på över 2.5 mål hos Bet365 är väldigt bra och spelas med högre insats.

Jag spelar Över 2.5 mål hos Bet365

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]