Nyhet!

Speltips 1/5 inför Rochdale-Doncaster

Rochdale var så nära dom tre livsviktiga poängen senast borta mot Wimbeldon men tappar segern långt in på övertiden då matchklockan passerat 90+6 när 3-3 målet föll. Men det är inte över än för hemmalaget men då behövs det seger här och mot ett Doncaster finns det chans. Men Doncaster blandar och ger just nu något laget visade senast när det blev 2-2 borta mot Peterborough.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Match: Rochdale-Doncaster
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.0
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: No Account Bet
Matchstart: Lördag 1/5 16:00

Rochdale gjorde en väldigt bra match senast mot Wimbeldon men laget räckte inte till som jag var inne på ovan. Måste vara extremt tufft att tappa segern så sent något som kan sätta sig i huvudet på spelarna men det är bara att ladda om för det är inte kört än för Rochdale. Men då är det två segrar som gäller i lagets två sista matcher samt att andra resultat går deras väg. Så återigen måste Rochdale gå för det något som kommer garanterat öppna upp denna match och även här kan det nog rinna iväg när det gäller mål. Rochdale startade senast med sina två stjärnor Stephen Humphrys och Matthew Lund på bänken men laget lyckades göra tre mål helt utan dom på planen. Nu bör dessa spelare starta något som gör hemmalaget vassare då Humphrys och Lund är lagets bästa poängplockare. Lund har gjort 11+5 och Humphrys har gjort 10+3 så skillnad gör båda dessa spelare i detta bottenlag. 3/5 senaste hemmamatcherna har gått över 2.5 mål och försvaret är verkligen inte lagets styrka men har fått till det offensivt även utan sina stjärnor på planen. Det är full fart framåt som gäller för alla poängen i denna match och även om det skulle vara så att hemmalaget gett upp så kommer dagens motståndare straffa dom direkt så även då finns det goda chanser för målspelet. Rochdale mötte Accrington som dagens motstånd inte hade något att spela för så bjöds det på mål och seger med 3-1. Samt att på hemmaplan fick Rochdale med sig en poäng mot topplaget Peterborough då det blev 3-3.

Rochdale senaste fem hemmamatcher:

1-0 Blackpool
3-1 Accrington
2-1 Swindon
0-0 Ipswich
3-3 Peterborough

Doncaster säsong är över men trots det gick laget ut och förstörde för Peterborough som kunde säkra en plats i Championship vid seger men 0-2 vändes till 2-2 något som var väldigt starkt gjort av Doncaster. Innan den bortamatchen blev det förlust mot Accrington med 1-2 i en match där Doncaster var totalt utspelade när det gällde skapade målchanser då Accrington skapade 27 målchanser. Så det har varit väldigt lätt att skapa chanser mot detta Doncaster på slutet. Men framåt är laget farliga och väldigt effektiva när läge ges då det har blivit mål i fyra raka bortamatcherna trots att man inte skapat så många chanser. I denna match kommer laget få många målchanser då Rochdale alltid släpper till många chanser. Framåt är det Fejiri Okenabirhie som är lagets bästa målskytt med sina elva mål och han gjorde ett mål senaste mot Peterborough. Jag trodde inte Doncaster skulle räcka till mot ett super motiverat Peterborough senast men där visade man att laget inte slutat spela utan trots underläge kom tillbaka och fick med sig en poäng. Nu är det betydligt lättare motstånd på pappret och med den effektiviteten laget visat upp så kommer det bli mål i denna match för bortalaget.

Doncaster senaste fem bortamatcher:

2-2 Doncaster
1-2 Accrington
2-0 Shrewsbury
1-2 Bristol Rovers
0-1 Milton Keynes

Doncaster förstörde senast för Peterborough och nu har laget chans att förstöra återigen när man kan släcka det lilla hopp Rochdale har kvar. Hemmalaget måste som i matchen mot Wimbeldon gå framåt och det kommer bli målchanser åt båda håll. Detta kan rinna iväg som i senaste matchen så över 2.5 mål spelas hos No account Bet till 2.0 i odds med högre insats.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]