Nyhet!

Speltips 10/4 inför Malmö-Hammarby

Då är väntan över!!! I helgen drar återigen den käraste av ligor igång och då pratar jag ju självfallet om Allsvenskan. Ligan rivstartar under Lördagen med ett klassiker och förväntat toppmöte mellan regerande mästarna Malmö FF mot Hammarby som ska vara en av aspiranterna på Lennart Johanssons pokal.

Match: Malmö-Hammarby
Speltips: 
Hammarby asien +0.75
Odds: 
1.86
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
3

Malmö FF som har helt klart den bästa truppen i ligan samt är regerande mästare, vad ska kunna stoppa dom från ett SM-Guld till? Ja, tittar man på svenska cupen så är det mycket som kan ske! Där såg Malmö långt ifrån bra ut och några frågetecken lyftes på den himmelsblå himlen. Det ska bli oerhört intressant om Malmö med Jon Dahl Tomasson vid rodret kan ta nästa steg.

Hammarby som var en besvikelse i fjol har nu laddat bössan med några tunga nyförvärv och siktet instället mot ligatiteln. Det har börjat bra för Hammarby som för en vecka sedan slog ut rivalen Djurgården i cup semifinalen. Således ska Bajen spela cupfinal och redan där kanske man kan säkra en titel vilket vore stort för Billborns mannar.

En Allsvensk premiär är alltid speciellt, oftast inget skön spel men desto mer hjärta! Jag tror på en jämn öppningsmatch mellan två jämna lag. Plusset går ändå till bortalaget att dom har fått spela riktiga tävlingsmatcher och vana med den intensiteten. Jag själv tycker att linan borde ligga på +0.5 och nu när vi får +0.75 så här det taget.

Jag spelar Hammarby asien +0.75

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]