Nyhet!

Speltips 11/4 inför Elfsborg-Djurgården

Under Söndagen så kommer det att spelas en match mellan två förväntade topplag. Ett Elfsborg som varit lite upp och ner under försäsongen mot ett Djurgården som i mitt tycke har imponerat stort. Detta kommer bli en intressant match och se hur lagen tar sig an denna säsong.

Match: Elfsborg-Djurgården
Speltips: 
Djurgården asien +0.0
Odds: 
1.85
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
3

Elfsborg kommer från en oerhört stark fjolårssäsong, där Thelin äntligen fick det att stämma. Ledning i Elfsborg visat prov på stort tålamod och fick tillslut betalt med en andra placering vilket är det bästa Borås laget presterat på flertalet år. Truppen är i stort sätt helt intakt från förra säsong och det blir intressant om man kan ta nästa kliv. Jag tycker att Elfsborg har svajat lite under cupen och träningsmatcherna så vet inte exakt vart dom står.

Djurgården har fått göra om en del i truppen med tanke på att Karlström samt Ulvestad har lämnat och det är i ärlighetens namn riktigt tunga tapp. Trots detta verkar Kim & Tolle fått ihop det riktigt bra. Det jag har sett av DIF så har man spelat en bra och intensiv fotboll. Man ser ut att ha hittat tillbaka till det kraftfulla presspelet man hade under guldåret 2019.

Jag tror att detta kommer bli en jämn och tight tillställning. Här går jag mycket på att formen är bättre hos bortalaget och jag har svårt att se att DIF förlorar denna match med tanke på hur pass bra man var mot Hammarby i semin. Jag kommer därför spela Djurgården asien 0.0, den mer offensiva kör DIF rak eller -0.25.

Jag spelar Djurgården asien +0.0

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]