Nyhet!

Speltips 12/12 inför Bournemouth-Huddersfield

Bournemouth spelade 0-0 senast borta mot Swansea i en match som inte borde slutat utan mål. Innan det övertygade man när man slog Barnsley borta med 4-0. Nu väntar tufft motstånd igen när Huddersfield kommer på besök. Huddersfield har två raka hemmasegrar med sig till denna borta bortamatch.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Bournemouth-Huddersfield
Spel: Båda lagen gör mål + över 2.5 mål
Odds: 2.30
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Lördag 12/12 16:00

Bournemouth ligger med i toppen av tabellen på en andra plats bakom Norwich som toppar. Har tappat lite i form där man tagit 8/15 möjliga poäng senaste fem matcherna. Varit inblandade i flera målrika matcher och trots 0-0 senast snittar matcherna på 3.0 mål per match. Hemma på Vitality Stadium förlorade man senast mot Preston med 2-3 i en händelserik match. Innan det hade man fin hemmaform med segrar mot Nottingham och Reading bland annat. Gott om offensiva spelare i det före detta Premier league laget när man har spelare som Brooks, Solanke, Stanislas, Lema, Surridge och King för att nämna några. På hemmaplan har man bara gått mållösa en match denna säsong och man har gjort minst två mål i tre raka matcher på rad nu. Offensiven sitter men man släpper till en hel del och nu när man möter ett bollförande lag som Huddersfield så kommer gästerna skapa flera chanser för mål här.

Bournemouths senaste fem hemmamatcher:

2-3 Preston
2-0 Nottingham
4-2 Reading
1-1 Derby
1-0 Bristol City

Huddersfield har äntligen fått utdelning på sitt fina spel och bollinnehav då man i två matcher i rad gått av planen med seger. Två raka 2-0 segrar på hemmaplan där man avgjort tidigt men båda matcherna borde fått se minst ett mål till. Josh Koroma har hittat formen då han gjort tre mål på dom fyra senaste matcherna. Men finns andra som gjort det bra i Mbenza, Eiting och anfallskollegan Fraizer Campell. Vill spela sina matcher med mycket bollinnehav och det är inte många matcher denna säsong man inte vunnit bollinnehavet på hemmaplan eller på bortaplan. Huddersfield kommer fortsätta spela på sitt sätt och det spelar ingen roll om det är hemma eller borta samt vilket lag man möter spelar ingen roll. Det här kommer bli en tuff bortamatch men med den form man visat upp är man inte slagen på förhand.

Huddersfields senaste bortamatcher: 

0-3 Cardiff
0-0 Wycombe
3-4 Stoke
3-0 Millwall
1-2 Birmingham

Sist lagen möttes var det i Premier league och då vann Bournemouth med 2-1 och det är inte ett omöjligt slutresultat även denna lördag. Båda lagen gör mål + Över 2.5 mål spelas hos Bet365 i denna match mellan två lag som båda kommer få sina chanser här.

Jag spelar BLGM+Över 2.5

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]