Nyhet!

Speltips 12/12 inför Marseille-Monaco

Vi tar oss till Frankrike där Marseille som går starkt i ligan trots att man varit en besvikelse i Europaspelet denna säsong. Nu väntar en tuff men spännande match hemma mot Monaco som radar upp matcher med mycket mål och trots förlusten senast har man som motståndarna gått starkt i ligan senaste tiden.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Marseille-Monaco
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.83
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Betsson
Matchstart: Lördag 12/12 17:00

Marseille slutade sist i sin CL grupp och missade då även Europa league platsen. Men i ligan går man starkt och på dom senaste fem matcherna har man fem segrar. Hemmaspelet har inte varit på topp hittills då man bara tagit åtta poäng på fem matcher men är ligans bästa bortalag då man har nästan fullpott med fem segrar och ett kryss. Till denna match saknas en av stjärnorna i Payet men det finns många spelare framåt att välja på för tränare Villas-Boas. Thauvin, Germain, Benedetto finns att tillgå i offensiven bland annat. Payet kommer givetvis saknas men mot Monaco ska man kunna hota framåt även utan honom. Målsnittet på sina fem hemmamatcher ligger nästan på 3.0 mål per match och senaste fem hemmamatcherna inklusive CL har 4/5 gått över 2.5 mål. Det brukar också bli målrika matcher när dessa lag möts här.

Marseilles senaste fem hemmamatcher:

2-1 Olympiacos
3-1 Nantes
0-2 Porto
0-3 Man City
3-1 Bordeaux

Monaco förlorade senast borta mot Lille med 1-2 och ett sent tröst mål för Monaco räddade överspelet i den matchen. Innan den förlusten hade faktiskt Monaco fyra raka segrar mot bla PSG på hemmaplan med 3-2. Monaco har sex raka matcher i ligan som gått över 2.5 mål och laget är inblandade i målrika historier hela tiden på hemmaplan som bortaplan. På bortaplan snittar matcherna på 2.7 mål och totalt snittar matcherna 3.2 mål. Men med spelare som Ben Yedder, Volland, Diop, Martins och Fabregas så är det ju inte så konstigt att det slutar med mycket mål när laget spelar. Fabregas saknas till denna match men han har inte varit helt ordinarie i laget så ska inte vara ett så tungt tapp. På bortaplan har laget 4/5 senaste matcher som gått över 2.5 linan och bara gått mållösa en match denna säsong. Kommer kunna hota även i denna match och när man har mött lag från toppen av tabellen så har alla matcher gått över 2.5 mål.

Monacos senaste fem bortamatcher:

1-2 Lille
2-1 Nice
1-4 Lyon
0-1 Brest
1-2 Rennes

När lagen möttes här senast slutade matchen 1-1 men innan det får vi dra tillbaka klockan till 2008 för att hitta en match som inte klarade linan. Överspelet känns givet här igen till ett bra odds hos Betsson i detta möte. Vill man få upp oddset lite så väljer man båda lagen gör mål + över 2.5 till strax över 2 gånger pengarna.

Jag spelar Över 2.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]