Nyhet!

Speltips 12/5 inför Kalmar-Göteborg

Då var det dags för Real Göteborg med Marek Hamsik i spetsen att åka ner till Kalmar och försöka haka på en tidig toppstrid. Ett Kalmar som är helt transformerade från tidigare säsonger och man kan inte annat en att hylla den gamle hårt jobbande mittfältaren Henrik Rydström för sitt arbete. Denna match blir typer intressant på många olika plan.

Match: Kalmar-Göteborg
Speltips: 
Kalmar asien 0.0
Odds: 
1.91
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
3

Kalmar är det enda laget i serien som är fortsatt obesegrade, senast mot Elfsborg låg man under med 2-0 men hittade en väg in i matchen och kom därifrån med en poäng. Tittar man rent statistsikt på Kalmars inledning så ser man att poängen man tagit kanske till och med är i underkant. Man har 5,57 avslut emot & 2.92 xga (1:a i serien), 22,27 touch i mots straffområde (2:a) 12,25 avslut (6:a), 6,49 hörnor (flest i serien) och 2,6 emot (lägst i serien). Detta är så otroligt imponerade på så många plan.

Göteborg har sett riktigt trubbiga ut i inledningen av serien och jag har väldigt svårt att se dom var med och aspirera om det ädlare medaljerna. Visst håller man ett okej avstånd upp till toppen, när Berg och Wendt ansluter så kan man säkert få en rekyl i positiv bemärkelse och haka på i toppen. Jag svårt att se vad Roland Nilsson vill göra med sitt lag, dom ser oerhört lättlästa ut och det mesta verka bygga på att jobba hårt och arbeta ner motståndaren och förhoppningsvis landa i att en spelare gör en avgörande aktion.

Jag gillar skarpt det jag ser hos Kalmar och när vi då får nollbollen så väljer jag att hugga. I mitt tycke ska den ligga -0.25 på Kalmar till denna match. Jag spelar Kalmar asien 0.0 och investerar 3 U.

Jag spelar Kalmar asien 0.0

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]