Nyhet!

Speltips 12/6 inför Belgien-Ryssland

Då är det äntligen dags för att knoppa ihop sitt första speltips för detta mästerskap. Som man har längtat efter att få se fotboll hela dagarna långa. Kommer bli helt underbara vekor vi har framför oss. Sist ut under Lördagen med avspark 21.00 är det stjärnspäckade Belgien mot Ryssland som man inte riktigt vet vart man har inför denna turnering.

Match: Belgien-Ryssland
Speltips: 
Ryssland +0.75
Odds: 
1.74
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

Belgien är ett av några länder som har en fin chans att stå som slutsegrare när detta EM är slut om fyra veckor. Det finns dock en del frågetecken som behövs rätas ut innan jag lägger mina pengar på dom. Hur mår nyckelspelaren Kevin De Bruyne? Utan han så är detta lag ett otroligt mycket sämre landslag. I vilket slag är Eden Hazard? Har Lukaku konserverat formen från Inter?

Ryssland slog krampaktigt Bulagrien i genrepet och nu ska man försöka störa Belgien och i slutändan göra ett fint mästerskap. Ett Ryssland som är inne i ett generationsskifte, således vet vi inte exakt hur bra eller dåligt detta Ryssland är. Trots detta ska man ha med sig att det finns spelare som Dzyuba och Golovin som kan skapa oreda för dom flesta försvaren.

Öppningsmatcher brukar bli och vara extremt tighta tillställningar. Det är inget tvivel om att Belgien är ett bättre fotbollslag en Ryssland men i denna match kommer Ryssarna sälja sig dyrt. Jag är medveten om att Belgien står som hemmalag men i själva verket så är det Ryssland som är hemmalag. Denna match spelas i St Petersburg och kommer såldes spelas inför 33900 åskodare i Ryssland. Jag väljer därför att hoppa på plussidan på Ryssarna. Jag själv hade satt linan på +0.5 med hemmafaktorn på Ryssland samt förmodligen KDB out.

Jag spelar Ryssland +0.75 asien

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]