Nyhet!

Speltips 12/9 inför Bournemouth-Blackburn

På lördagen kliver Bournemouth in i Championship då man gästas av Blackburn Rovers. Vi får ett möte mellan två lag som förväntats hamna högt upp i tabellen där hemmalaget självklart ses som en kandidat att ta en plats direkt tillbaka till Premier league. Tufft motstånd i första matchen men man är självklart favoriter här men Blackburn kommer testa vad Bournemouth går för.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Bournemouth-Blackburn
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.025
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Lördag 12/9 16:00

Bournemouth åkte också ur Premier league och ska nu direkt ta sig tillbaka till finrummet. Eddie Howe har nu lämnat klubben och ny tränare blev Jason Tindall som varit assisterande tränare i klubben. Flera spelare har självklart lämnat laget och fler lär det bli. Några som har lämnat är Nathan Aké, Callum Wilson, Aaron Ramsdale, Ryan Fraser och Jordan Ibe. Det kommer vara flera spelare som kommer lämna men det kommer vara ett starkt lag som Bournemouth ställer upp med på lördag. I senaste träningsmatchen mot West Ham som man vann med 5-3 fanns spelare som Solanke, Lerma, Stanislas, Billing, Gosling för att nämna några som spelade Premier league förra säsongen. Försäsongsmatcherna har varit målrika och hemmalaget kommer garanterat vara inblandade i flera målrika matcher denna säsong.

Försäsongsmatcher:
West Ham-Bournemouth 3-5
Benfica-Bournemouth 2-1

Gästerna Blackburn slutade elva förra säsongen och var sju poäng från en kvalplats. Så tight var det förra säsongen och i år ska Blackburn komma högre upp i tabellen. Laget har sett bra ut under försäsongen och senast spelade man 1-1 borta mot Leicester som startade med ett starkt lag. Tränare Tony Mowbray kommer sakna några spelare till denna match. Lagets stora stjärna som varit långtidsskadad Bradley Dack är fortfarande borta men också anfallaren Sam Gallagher och nya målvakten Thomas Kaminski saknas. Men det finns gott om alternativ och det finns flera intressanta spelare i truppen där unge Joe Rankin-Costello och Tyrhys Dolan imponerat. Andy Fisher har fått vakta målet under träningsmatcherna och han har inte imponerat med flera väldigt svaga ingripande. Han förmodas starta denna match och det kommer inte vara ett plus för Blackburn men ett plus för målspelet. Framåt har man spelare som kan hota hemmalaget i Adam Armstrong, Lewis Holtby och Ben Brereton. Var inblandade i flera målrika matcher förra säsongen och det lär fortsätta även denna säsong när man ser på hur laget ser ut.

Försäsongsmatcher:
Leicester-Blackburn 1-1
Blackburn-Doncaster 3-2(cup)
Blackpool-Blackburn 1-3
Fleetwood-Blackburn 1-4

Bournemouth kommer testas här direkt i första matchen och Blackburn har sett bra ut framåt men defensivt klart svagare. Förväntar mig en öppen match där båda lagen kommer få sina chanser för mål. Över 2.5 mål spelas till fina 2.025 hos Bet365 liras. 

Jag spelar Över 2.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]