Nyhet!

Speltips 12/9 inför West Ham-Newcastle

Premier league avslutar lördagen i London och Olympiastadion där West Ham tar emot Newcastle. Utan fans men bubblorna kommer som vanligt att sväva upp i London himmelen denna kväll. Förra säsongen fick vi se två målglada tillställningar lagen emellan och visst finns det goda chanser för mål även denna gång.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: West Ham-Newcastle
Spel: Båda lagen gör mål+Över 2.5 mål(skapa ett spel)
Odds: 2.30
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Lördag 12/9 21:00

West Ham gjorde en stark avslutning förra säsongen där laget länge var med i bottenstriden men klarade sig kvar i Premier league. Avslutade som sagt väldigt starkt med målkalas mot Norwich och Watford där Michail Antonio gjorde hela fyra mål borta mot Norwich. Finns mycket kvalitet i laget där Jarrod Bowen som kom från Hull i januarifönstret kommer garanterat ta stora kliv och redan imponerat under försäsongen. David Moyes är det fortfarande som tränar Londonlaget och han är en av favoriterna att få sparken först denna säsong. West Ham har ett tufft spelschema där man bla möter Arsenal, Man City och Liverpool i början och laget skulle må väldigt bra av en seger här direkt. Inga speciella skador eller avstängingar som stör laget och det kommer mer eller mindre vara ordinarie lag som finns tillgängligt för Moyes på lördag att välja från. Försäsongsmatcherna har varit målglada och som minst har vi fått sett tre mål i lagets matcher.

Försäsong:
Ipswich-West Ham 1-4
Wycombe-West Ham 1-5
West Ham- Brentford 2-1
West Ham-Bournemouth 3-5

Gästerna Newcastle har gjort flera intressanta nyförvärv till denna säsong då man tagit in Callum Wilson och Ryan Fraser från Bournemouth och Jamal Lewis från Norwich. Så man har förstärkt laget på alla fronter och visst känns Newcastle mer spännande denna säsong. Nu är det Callum Wilson som ska göra målen men han har en historia av att vara skadad så det gäller att han håller sig hel nu för Newcastle skull. Joelinton och Allan Saint-Maximin finns redan i truppen och vi får se om båda kan göra en bättre andra säsong. Tränare Steve Bruce var en favorit att få sparken förra säsongen men Newcastle överraskade och fick med sig resultat, dock kanske inte med något skönspel. Blandade resultat under försäsongen där man förlorat stort mot Middlesbrough och senast förlorade man mot Stoke. Men nu är det allvar och det kommer vara ett heltaggat Newcastle som kommer till denna match.

Försäsong:
Crewe-Newcastle 0-3
Barnsley-Newcastle 1-2
Middlesbrough-Newcastle 5-1
Newcastle-Stoke 0-1

Båda matcherna förra säsongen lagen emellan blev målglada då det blev 2-2 uppe i Newcaste och här i London slutade det med en 3-2 seger för Newcastle. Nu är det en premiär men visst finns det möjligheter för att vi återigen ska få se flera mål i denna match också. Spelar båda lagen gör mål + över 2.5 mål hos Bet365 till 2.30(under fliken skapa ett spel, lite högre odds där).

Jag spelar BLGM+Över 2.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]