Nyhet!

Speltips 13/4 inför Blackpool-Accrington

Blackpool ångar på i toppen av league one och har inte förlorat sen i början av februari. Bjuder på målrika matcher och när ett Accrington gästar som har en giftig offensiv men visar upp ett bedrövligt försvarsspel så har denna drabbning allt för att det återigen bli en målrik tillställning.

Match: Blackpool-Accrington
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.10
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: No Account Bet
Matchstart: Tisdag 13/4 20:00

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Hemma på Bloomfield Road har inte Blackpool förlorat sen mitten av oktober då Charlton vann med 1-0. Så ett väldigt hemmastarkt Blackpool som senaste tiden vunnit här mot tufft motstånd som Peterborough med 3-1 och senast Gillingham med 4-1. Med den formen är hemmalaget ett av dom formstarkaste lagen i hela ligan och fortsätter detta så är det kval som gäller vid slutet av säsongen. Det finns dock starka lag bakom i tabellen så det är fortsatt framåt som gäller för hemmalaget och man har en av dom hetaste anfallarna i ligan just nu i Jerry Yates som gjort arton mål denna säsong. Något som gör att det är flera Championship lag som har koll på anfallaren om Blackpool misslyckas ta klivet upp denna säsong. Hemmamatcherna snittar 2.4 mål/match och 4/5 senaste matcherna i ligan har gått över 2.5 mål. Det var bara i bortamatchen mot Swindon som inte gick över linan utan den slutade 0-2. Då var hemmalaget Swindon bedrövliga framåt och skapade mer eller mindre ingenting i den matchen. På hemmaplan har Blackpool släppt in mål i fyra raka matcher så det är inget vattentätt försvar och här möter man ett Accrington som har flera spelare som kan skapa oreda för hemmaförsvaret.

Blackpool senaste fem hemmamatcher:

4-1 Gillingham
2-2 Plymouth
3-1 Peterborough
1-1 Burton
0-0 Fleetwood

Trots att Accrington tidigt tog ledningen i hemmamatchen mot Wimbledon slutade den med en 1-5 förlust. Det var en match där båda lagen skapade mängder med målchanser men det var bortalaget som satte sina chanser. Det var också en match hemmalaget skulle vinna efter att man bortaslog Oxford med 2-1 i en tuff match där det också bjöds på många målchanser åt båda håll. Accrington har också lyckats med att förlora borta mot Peterborough med hela 7-0 för några matcher sen! Så det här är ett lag med stora brister defensivt som visats upp men det finns iaf anfallskraft i laget. För framåt i laget finns Dion Charles som gjort sjutton mål och anfallskollegan Colby Bishop som gjort åtta mål. Det enda positiva som Accrington kan ta med sig från förlusten mot Wimbledon var att viktige mittfältaren Joe Pritchard var tillbaka efter lång skadefrånvaro när han hoppade in i matchen. Med han tillbaka i laget får Accrington tillbaka en viktig pjäs i sitt anfallsspel då Pritchard inte bara ligger bakom många mål utan han är även målfarlig. 4/5 senaste bortamatcherna har gått över mållinan. Hoppet om kval lever fortfarande då laget ligger sex poäng bakom sista kvalplats men det är segrar som gäller nu. Dock har bortaspelet varit svajigt med bla förluster mot bottenlaget Bristol Rovers med 1-4.

Accrington senaste fem bortamatcher:

2-1 Oxford
0-7 Peterborough
2-3 Milton Keynes
1-4 Bristol Rovers
1-1 Fleetwood

Två lag som bjuder på målrika matcher och två lag som slåss om kvalplatserna så detta kan återigen bli en öppen match med många målchanser åt båda håll. Ett Blackpool som inte kan sluta göra mål och ett Accrington som visar upp stora brister i sitt försvarsspel just nu, men har också kapacitet framåt. Över 2.5 mål klickas i med högre insats hos No Account Bet till 2.10 i odds.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]