Nyhet!

Speltips 13/5 inför Halmstad-Mjällby

Nykomlingarna Halmstad ska ta emot förra säsongens stora överraskningslag Mjällby. Halmstad som har sett rätt stabila ut, men har lite problem med målskyttet. Mjällby har två raka segrar i ryggen och det ska bli intressant och se hur detta möte slutar på klassiska Örjans vall.

Match: Halmstad-Mjällby
Speltips: 
Mjällby +0.25 asien
Odds: 
1.85
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
3

Man ser att tränaren Magnus Haglund har fokuserat på att sätta defensiven med sitt HBK. Framåt är finns det fortfarande en del frågetecken, anfallaren Marcus Antonsson som är inlånad från MFF ska vara den som ska stå för målskyttet. Senast mot Örebro gjorde man en helt okej insats och man var värda iallafall en poäng, men det vart en 1-0 förlust.

Mjällby har två raka segrar i ryggen och jag tycker att dom ser riktigt bra ut. Det fanns en del funderingar inför säsongen med några tunga spelartapp samt ny tränare. Värvning av Kofi Adu verkar bli en succé samt att anfallaren Bergström är het för dagen. Mjällby har dessutom hållit nollan i två raka matcher vilket är oerhört starkt.

Jag tycker att Mjällby har sett bättre ut samt har en bättre trupp för dagen en HBK. Visst matchen är på Örjans vall, men i mitt tycke så ska denna match vara en nollboll. Får vi då +0.25 på Mjällby så väljer jag att slå till.

Jag spelar Mjällby +0.25

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]