Nyhet!

Speltips 14/12 inför Celta Vigo-Cadiz

Vi får en match från Spanien måndag kväll när Celta Vigo tar emot nykomlingen Cadiz. Ett pånyttfött hemmalag under sin nya tränare och även om Cadiz har imponerat denna säsong så tror jag hemmalaget är för starka just nu. 

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Celta Vigo-Cadiz
Spel: Celta Vigo över 1.5 mål
Odds: 2.0
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Måndag 14/12 21:00

Celta Vigo började säsongen väldigt svagt så tillslut fick klubben nog och sparkade tränare Garcia. Ny tränare blev argentinaren Eduardo Coudet och nu har saker och ting börjat falla på plats. 2/3 matcher har slutat med seger och offensivt så har det sett väldigt bra ut. I första matchen med sin nya tränare förlorade man borta mot Sevilla med 2-4 men väldigt starkt att göra två mål på bortaplan mot ett så starkt lag som Sevilla. Sen följde man upp det med att göra tre mål mot Granada och sen två mål borta mot Ath. Bilbao. Nya tränaren Coudet står för en anfallsinriktad fotboll och det har han verkligen visat under sina första tre matcher som ny tränare. I truppen har han också flera spelare som passar in i sitt spel och spelarna har redan på kort tid tagit till sig sin nya tränare. Cadiz kommer göra det svårt för sina motståndare i denna match och kommer spela defensivt men med spelare som Aspas, Mina, Suarez och Nolito framåt så kommer Celta skapa sina chanser för flera mål även mot detta motstånd. Till denna match kommer hemmalaget sakna försvararen Murillo som är avstängd och mittfältaren Yokuslu som också är avstängd.

Celta Vigo senaste fem hemmamatcher:

3-1 Granada
1-4 Sociedad
0-2 Atl. Madrid
0-3 Barcelona
2-1 Valencia

Nykomlingen Cadiz har gjort det väldigt bra denna säsong och vi hittar dom i toppen av tabellen faktiskt med arton inspelade poäng före lag som Barcelona, Valencia, Betis och Ath. Bilbao. Denna säsong har man slagit både Barcelona och Real Madrid! Men man har också blandat i sina prestationer då man bara fick 1-1 i nykomlingsmötet mot Elche och förluster mot Real Sociedad och Atl. Madrid. Längst fram på topp har Cadiz Alvaro Negredo som med sina 3+3 denna säsong avgjort flera matcher. Efter flera bra matcher med flera vinster på bortaplan har man kommit ner lite på jorden efter 0-4 mot Atl. Madrid och senast 1-1 mot Elche. Nu är det ny tuff bortamatch att vänta mot Celta och här kommer man få återigen kämpa för att få med sig några poäng. Men med gott självförtroende efter seger senast hemma mot Barcelona och några spelare som är borta i hemmalaget så är man inte slagna på förhand.

Cadiz senaste fem bortamatcher:

1-1 Cadiz
0-4 Atl. Madrid
2-0 Eibar
1-0 Real Madrid
1-0 Atl. Bilbao

Det “nya” Celta Vigo känns väldigt spännande och matcherna mot Granada och Atl. Bilbao såg spelet väldigt bra ut. Nu måste man bryta ner detta Cadiz och med dom spelarna man har framåt och den form, spelglädje laget visat upp så är det något jag tror man ska klara av. Cadiz är verkligen inte ofarliga men här kommer man få det tufft. Väljer att spela Celta Vigo över 1.5 mål till dubbla pengen hos Bet365. Celta har visat i flera matcher i rad nu att man hittat rätt i anfallsspelet och ska kunna lösa två mål mot Cadiz på hemmaplan.

Jag spelar Celta Vigo Över 1.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]