Nyhet!

Speltips 14/6 inför Polen-Slovakien

EM går in på sin fjärde dag och hittills har det varit favoriternas mästerskap. Undantaget är Finland, men den matchen är svåranalyserade med tanke på vad som skedde med Eriksen. Nu är det dags för Sveriges grupp att kliva in i mästerskapet. Vad får vi för svar….Blir det Lewandowskis mästerskap? Är Slovakien så dåliga som alla hävdar?

Match: Polen-Slovakien
Speltips: 
Polen rak 1a
Odds: 
1.75
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

Polen befinner sig i ett litet generationsskifte och detta lag är en aning svårbedömt. Trots detta så finns det ett antal världensstjärnor i laget och då tänker jag framförallt på Lewandowski som är hela Polens hövding. Även Napolis Zielinski är en oerhört skicklig fotbollsspelare.

Slovakien är ett av dom lagen i denna turnering som många hävdar är ett av de svagaste. Nyckelspelare i detta lag är Inters mittback Milan Skriniar ihop med lagkapten Marek Hamsik. Inför EM så hade vissa bolag 1.44 på att Slovakien ej tar sig vidare ifrån gruppen således 69% chans att man ej tar sig vidare, för att få lite perspektiv på Slovakiens ingångsvärde till EM.

Öppningsmatcher är alltid knepiga att förutspå men jag tror att Polen kommer dra det längsta strået. Jämför man spelare för spelare mellan dessa lag så är Polen ett bättre lag. I mitt tycke ska skillnaden var större oddsmässigt således väljer jag att slå till på den raka till 1.75. Nu är det dags för Lewandowski att kliva fram även i mästerskap.

Jag spelar Polen rak 1a

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]