Nyhet!

Speltips 15/12 inför Exeter-Harrogate

Exeter är det målfarligaste laget i league two. 38 mål på 17 matcher och i senaste hemmamatchen gjorde man 5 mål när man vann mot Tranmere med 5-0! Ny hemmamatch och trots att man möter ett defensivare lag så ska man lösa minst ett par mål även i denna match.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Exeter-Harrogate
Spel: Exeter Över 1.5 mål
Odds: 1.85
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Unibet
Matchstart: Tisdag 15/12 20:45

Exeter är inte bara ett av ligans målfarligaste lag men är det lag som bjuder på extremt många över matcher. Nu har Exeter spelat 11 matcher i rad som gått över 2.5 mål något som är ganska otroligt. Senast vann man hemmamatchen mot Tranmere med 5-0 och innan det förlorade man borta mot Cheltenham med 3-5. Det har blivit flertalet segrar senaste tiden med någon förlust match inslängd mellan vinsterna men något alla matcher har gemensamt är många mål. Det finns några spelare som sticker ut i detta lag i anfallarna Matt Jay 9+3 och Ryan Bowman 9+2. Sen har man två väldigt offensiva mittfältare i Joel Randall 6+4 och Jake Taylor 5+2. Tillsammans är dessa spelare extremt målfarliga och i senaste matchen gjorde Bowman tre mål tex. Skapar oftast mängder med målchanser i sina matcher men i matchen mot Cheltenham skapade man inte många målchanser men gjorde ändå tre mål så kan vara extremt giftiga på fåtalet skapade målchanser också nu när man möter ett lag som kommer försöka stänga ner Exeters anfallsspel. Tror dock det kommer bli svårt med den form Exeter just nu visar upp.

Exeters senaste fem hemmamatcher:

5-0 Tranmere
6-1 Colchester
1-2 Oldham
1-0 Carlisle
3-1 Scuntthorpe

Harrogate har tre raka förluster nu i ligan och formen är verkligen inte på topp just nu. Två raka 0-1 förluster som borde varit större iaf senast mot Morecambe och innan det tung hemmaförlust med 2-5 mot bottenlaget Scunthorpe. Men det är ett mer målsnålt lag om man jämför med andra lag i ligan och speciellt då mot dagens motståndare. Harrogate är ett av dom bättre bortalagen i ligan och bortamatcherna snittar strax över 2 mål/match. Finns en spelare som kan utmana skyttekungarna i Exeter och det är Jack Muldoon som hittills gjort 8+3 men gått mållös från två raka matcher nu. Senaste fem matcherna i ligan har man bara tagit 3 poäng och ett målsnitt på dessa fem matcher på strax under 3 mål/match och man har släppt in 2 mål/match. Detta kommer bli en extrem svår bortamatch mot ett målfarligt hemmalag så det här kan bli en svettig kväll för ett formsvagt Harrogate.

Harrogates senaste fem bortamatcher:

0-1 Morecambe
1-0 Mansfield
0-3 Leyton Orient
1-2 Newport
1-2 Colchester

Formstarkt mot formsvagt i denna match och målfarliga Exeter kommer ösa på från start här. Väljer att spela Exeter över 1.5 mål till fina 1.85 hos Unibet. Det brukar inte roteras så mycket i lagen i league two men det kommer iaf inte vilas alla nyckelspelare i hemmalaget. Bonus spel här är Exeter över 2.5 mål till höga 3.55 hos samma spelbolag men väntar in startelvan innan jag lägger det spelet.

Jag spelar Exeter Över 1.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]