Nyhet!

Speltips 15/5 inför Chelsea-Leicester

Då var det det dags för FA cup final på Wembley mellan Chelsea vs Leicester. Ett formtoppad Chelsea som visserligen förlorade sin första matchen sen Tuchel ankom senast. Leicester har stått för en bra säsong och nu ska man försöka kröna den med en titel.

Match: Chelsea-Leicester
Speltips: 
Chelsea -0.5 asien
Odds: 
1.94
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
3

Jag är så oerhört imponerad av Chelsea sen Thucel anslöt. Man har lyckats städa av Porto samt Real Madrid i CL och ska således spela Champions League final om någon vecka. Vem hade kunnat tro det när skiftet gick från Lampard till Thucel. Det finns en ramstark defensiv samt att flera spelare har lyft sig under Tyskens ledning.

Leicester har överlag gjort en bra säsong, men har på slutet blandat och gett lite. Man förlorade bla hemma mot Newcastle med 4-2 och CL platsen är inte helt säkrat än. Förra säsongen fumlade man bort topp fyra placering i sista omgången, får se om man lyckas knyta ihop säcken i år. Den spelare som har växt fram till Vardys arvinge är Iheanacho som gjort en väldigt bra vår.

Jag tycker att för dagen är det klasskillnad mellan dessa två lag. Visst det är en final och allt kan hända, men jag har väldigt svårt att se hur Chelsea inte kommer vinna detta. Man har ett enormt självförtroende samt flera spelare i toppslag för dagen. Idag kommer Tuchel ta sin första titel i sitt nya lag och när vi bjuds på oddset till 1.94 så är det bara slå till. Jag hade själv spelat det där till 1.75-1.80.

Jag spelar Chelsea -0.5

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]