Nyhet!

Speltips 15/6 inför Frankrike-Tyskland

Definitionen av tungviktsmöte får vi Tisdag kväll! Då går dödens grupp in i spel där vi har Frankrike, Tyskland samt Portugal. Känns som att Ungern kan få ett jobbigt mästerskap på förhand. Frankrike är på förhand en av favoriterna till bucklan medans Tyskland har haft ett kämpigt landslags år och det finns således en del frågetecken över Tysken.

Match: Frankrike-Tyskland
Speltips: 
Frankrike asien 0.0
Odds: 
1.94
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
2

Frankrike har sett otroligt bra ut och det är bara kolla på den trupp som Deschamps tar ut, det är världsstjärnor rakt igenom. Regerande världsmästarna kliver in i denna turnering som favorit i min mening, nu har man dessutom tagit tillbaka Benzama som visserligen klev ut skadad i genrepet. Det finns även en form toppad Kante ihop med Pogba på det där innermittfältet vilket är svårslaget.

Tyskland gör sitt sista mästerskap med sin tränare Löw, således kommer en lång och framgångsrik era ta slut om fyra veckor. Under det senaste året har Tyskland förlorat med 6-0 mot Spanien, förlorat med 2-1 hemma mot Nord Makedonien. Det har således hakat en del för denna vanligtvis helt orubbade maskin.

Jag tycker att Frankrike helt enkelt har en mycket bättre trupp och startelva än Tyskland. Jag har väldigt svårt att se att Frankrike förlorar denna match med tanke på vad dom har visat upp. Visst det är en öppningsmatch och det finns en kryss risk och därför tar vi säkerhetsbälte på och spelar Frankrike asien 0.0, vi får således tillbaka pengarna vid lika.

Jag spelar Frankrike asien 0.0

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]