Nyhet!

Speltips 17/10 inför Fleetwood-Lincoln

Efter en extremt blek start på denna säsong vaknade Fleetwood i förra omgången när man hemmaslog Hull med hela 4-1 och det var exakt den matchen som laget behövde. Det här kan hemmalaget bygga vidare på och nu väntar ett Lincoln som gått väldigt bra men kanske var den oväntade förlusten senast vändningen neråt för Lincoln. Dock har bortaspelet sett bra ut och det kan bli en bra match mellan dessa lag.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Fleetwood-Lincoln
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.05
Insats: 3/5 Units
Spel: Fleetwood Över 1.5 mål

Odds: 2.10
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Lördag 17/10 16:00

Fleetwood fick utdelning i senaste matchen då man tog en viktig seger hemma mot Hull med 4-1. Fleetwood har inlett svagt denna säsong då man har förlorat mot förväntade bottenlag som Wimbledon och Rochdale både hemma som på bortaplan. Efter att man förra säsongen var med i toppen av tabellen hade man förväntat sig mycket mer av detta Fleetwood i säsongsinledningen men med segern senast kanske det vara vändningen och resan mot toppen av tabellen har nu startat. Har spelat fem matcher i ligan där man har tagit totalt sex poäng och målsnittet på matcherna ligger på 3.0 mål. Finns mycket fina offensiva spelare i hemmalaget och ta förra säsongens målkung i Patrick Madden som bara gjort ett mål. Där har man ett sparkapital när man får igång honom. Hetast i Fleetwood får man ge Maddens anfallskollega Harvey Saunders som gjorde tre mål i cupen mot Aston Villa U21 och stod för två mål + en assist i segern mot Hull. Sen har man också Ched Evans som förra säsongen var lagets näst bäste målskytt och han har inte gjort mål än men det är bara en tidsfråga. En spelare som fått en fin start är mittfältaren Callum Camps som gjort 3+1 i ligaspelet. Finns verkligen en stark offensiv i detta lag och när man defensivt inte sett så starka ut så finns det verkligen chans för mål både framåt som bakåt när Fleetwood spelar. 4/5 matcher i ligan har gått över 2.5 mål.

4-1 Hull(h)
1-2 Rochdale(b)
0-1 Wimbledon(h)
1-2 Peterborough(b)
2-1 Burton(h)

Lincoln har startat denna säsong starkt då man hade fyra raka segrar men förlorade överraskande i senaste ligaomgången hemma mot Bristol Rovers där man gjorde en svag insats. Men innan det så imponerade man som sagt med fyra raka vinster och med ett starkt spel. Har ett målsnitt på 3.0 på sina inledande fem matcher och det är offensiven som imponerat med 2 gjorda mål per match i snitt. Har en bra offensiv med Jorge Grant längst fram och han står redan nu på fyra gjorda mål i ligan. Gått mållös två matcher i rad nu så det är dags för mål igen för anfallaren. Tagit fullpott när det gäller bortaspelet då det blivit två segrar mot Blackpool och Milton Keynes. Målglada tillställningar har det också blivit då det blev 3-2 mot Blackpool och 2-1 mot Milton Keynes. Lincoln är inte ofarliga och nu gäller det att ta förlusten senast på rätt sätt och komma tillbaka starkt. Självklart tufft motstånd i denna match men man har visat att man kan hota framåt och kommer kunna hota Fleetwoods försvar.

1-2 Bristol Rovers(h)
3-2 Blackpool(b)
2-0 Charlton(h)
2-1 Milton Keynes(b)
2-0 Oxford(h)

Fleetwood visade hur vassa man kan vara senast och med sparkapital i Madden, Evans så kan Fleetwood lösa två och tre mål själva. Men Lincoln är inte ofarliga och man har visat att man kan hota framåt och kommer inte vara ofarliga i denna match. Två speltips till denna match:
Fleetwood Över 1.5 mål och Över 2.5 mål i matchen båda till över dubbla pengen. Spela båda eller välj själv vilket spel du själv tror mest på.

Jag spelar Fleetwood Över 1.5

 

Lycka till!

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Speltips: VfL Wolfsburg – RB Leipzig
I helgens sista match möts Wolfsburg och Leipzig i en match där Wolfsburg spelar om att fortsätta toppa ligan och Leipzig vill klättra efter sin ödesdigra förlust i premiären. Leipzig ryckte upp sig i sin andra match och hittade spelet. Likaså visade Wolfsburg att de kan vända en förlust om tillfälle ges. Det kommer bli […]