Nyhet!

Speltips 17/10 inför Napoli-Atalanta

Vilken match det kan bli när Napoli tar emot Atalanta under lördagen. Två offensiva lag här och när Atalanta är inblandade är ett målspel alltid ett givet spel. Här kan det smälla direkt så ett målspel i första halvlek spelas.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Napoli-Atalanta
Spel: Över 1.25 mål halvtid
Odds: 1.85 
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Lördag 17/10 15:00

Napoli har spelat en hemmamatch och i den körde man över Genoa med hela 6-0. Det stod 1-0 till Napoli i halvtid och det fanns lägen för fler mål första 45. Innan det slog man Parma med 2-0 borta i premiären så Napoli startade verkligen bra och det var så synd att mötet med Juventus inte kunde spelas pga Covid-19 där Juventus tilldelades segern.
Finns gott om anfallskraft i hemmalaget trots att Callejon har lämnat laget. Mertens, Insigne, Lozano, Ruiz och nya anfallaren Victor Osimhen kan bli en succé. Även på bänken finns det flera alternativ när det finns spelare som Politano och Petagna att tillgå. Senast när Napoli och Atalanta möttes här i Neapel slutade matchen 2-2 och vi fick se 2 mål innan domaren blåste av första halvlek. I hemmalaget förväntas Elmas och Zielinski att saknas i denna match och det är självklart ett minus men det finns bredd i laget.

0-3 Juventus(Spelades ej)
6-0 Genoa(h)
2-0 Parma(b)

Atalanta fortsätter att imponera och har inlett denna säsong med tre raka segrar och med målskillnaden 13:5 så toppar man ligan. Så alla matcherna har blivit målrika och som minst har vi fått se 5 mål och det var i bortasegern mot Lazio. 6 mål i mötet med Torino, 7 mål i matchen mot Cagliari. Finns hur mycket anfallskraft som helst i detta Atalanta och alla spelare som tränare Gasperini väljer att starta med kan vara en möjlig målskytt. Men självklart är spelare som Gomez, Zapata, Muriel, Pasalic, Malinovsky, Gosens viktiga framåt men listan kan göras väldigt lång.
I matchen mot Cagliari fick vi se hela 5 mål innan paus. Mot Lazio var det 3 mål innan paus och mot Torino var det 5 mål innan paus.
Det blir alltid målrika matcher när Atalanta spelar men även innan paus får vi se många mål. Atalantas matcher denna säsong har klarat linan utan problem och det finns inget som tyder på att det inte kommer fortsätta bli målrikt i halvitd.

5-2 Cagliari(h)
4-1 Lazio(b)
4-2 Torino(b)

Över 1.25 mål spelas första halvlek hos Bet365 till 1.85 med högre insats. Atalanta bjuder alltid på målrika matcher hemma som borta och med den kvalitet Napoli har framåt så kommer hemmalaget få sina chanser redan i första halvlek. 

0 mål = förlust
1 mål = halva insatsen tillbaka
2 mål eller fler = Vinst

Jag spelar Över 1.25 mål HT

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 27/11
Spelcash stryktipsanalys inför helgens jackpotomgång.
Topptipset 20/11 extra 500000kr
Efter landslag spel och Sveriges miss till först platsen i gruppen, så är de liga spel igen. Svenska Spel bomba på med extra pengar på topptipset. OBS det är 2 topptips i morgon med 500 000kr extra kl 16, och kl 18 är det extra 250 000kr.Nu till omgången. Vi har 2 stora favoriter med […]
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för den här duon är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll samt att båda är boende i metropolen Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens […]
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för den här duon är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll samt att båda är boende i metropolen Markaryd i södra Småland. Vi hade även med tränarprofilen Nanne Bergstrand […]
Stryktipset 6/11
Spelcash stryktipsanalys inför helgens jackpotomgång!
Nanne Bergstrand, Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från tränarprofilen Nanne Bergstrand, landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för dessa tre herrar är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll, och alla har en stark koppling till metropolen Markaryd i södra Småland. Här kommer alltså […]