Nyhet!

Speltips 17/10 inför Napoli-Atalanta

Vilken match det kan bli när Napoli tar emot Atalanta under lördagen. Två offensiva lag här och när Atalanta är inblandade är ett målspel alltid ett givet spel. Här kan det smälla direkt så ett målspel i första halvlek spelas.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Napoli-Atalanta
Spel: Över 1.25 mål halvtid
Odds: 1.85 
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Bet365
Matchstart: Lördag 17/10 15:00

Napoli har spelat en hemmamatch och i den körde man över Genoa med hela 6-0. Det stod 1-0 till Napoli i halvtid och det fanns lägen för fler mål första 45. Innan det slog man Parma med 2-0 borta i premiären så Napoli startade verkligen bra och det var så synd att mötet med Juventus inte kunde spelas pga Covid-19 där Juventus tilldelades segern.
Finns gott om anfallskraft i hemmalaget trots att Callejon har lämnat laget. Mertens, Insigne, Lozano, Ruiz och nya anfallaren Victor Osimhen kan bli en succé. Även på bänken finns det flera alternativ när det finns spelare som Politano och Petagna att tillgå. Senast när Napoli och Atalanta möttes här i Neapel slutade matchen 2-2 och vi fick se 2 mål innan domaren blåste av första halvlek. I hemmalaget förväntas Elmas och Zielinski att saknas i denna match och det är självklart ett minus men det finns bredd i laget.

0-3 Juventus(Spelades ej)
6-0 Genoa(h)
2-0 Parma(b)

Atalanta fortsätter att imponera och har inlett denna säsong med tre raka segrar och med målskillnaden 13:5 så toppar man ligan. Så alla matcherna har blivit målrika och som minst har vi fått se 5 mål och det var i bortasegern mot Lazio. 6 mål i mötet med Torino, 7 mål i matchen mot Cagliari. Finns hur mycket anfallskraft som helst i detta Atalanta och alla spelare som tränare Gasperini väljer att starta med kan vara en möjlig målskytt. Men självklart är spelare som Gomez, Zapata, Muriel, Pasalic, Malinovsky, Gosens viktiga framåt men listan kan göras väldigt lång.
I matchen mot Cagliari fick vi se hela 5 mål innan paus. Mot Lazio var det 3 mål innan paus och mot Torino var det 5 mål innan paus.
Det blir alltid målrika matcher när Atalanta spelar men även innan paus får vi se många mål. Atalantas matcher denna säsong har klarat linan utan problem och det finns inget som tyder på att det inte kommer fortsätta bli målrikt i halvitd.

5-2 Cagliari(h)
4-1 Lazio(b)
4-2 Torino(b)

Över 1.25 mål spelas första halvlek hos Bet365 till 1.85 med högre insats. Atalanta bjuder alltid på målrika matcher hemma som borta och med den kvalitet Napoli har framåt så kommer hemmalaget få sina chanser redan i första halvlek. 

0 mål = förlust
1 mål = halva insatsen tillbaka
2 mål eller fler = Vinst

Jag spelar Över 1.25 mål HT

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Speltips: VfL Wolfsburg – RB Leipzig
I helgens sista match möts Wolfsburg och Leipzig i en match där Wolfsburg spelar om att fortsätta toppa ligan och Leipzig vill klättra efter sin ödesdigra förlust i premiären. Leipzig ryckte upp sig i sin andra match och hittade spelet. Likaså visade Wolfsburg att de kan vända en förlust om tillfälle ges. Det kommer bli […]