Nyhet!

Speltips 17/4 inför Oxford-Gillingham

Oxford är inne i en otrolig målform då det har blivit imponerande tio mål senaste två matcherna i ligan. Hemmalaget jagar en kvalplats i tabellen och ska laget lyckas med det är det segrar som gäller hela vägen in. Nu möter man ett Gillingham som är ett bra lag och laget är inte helt borta från kvalplatserna. Två lag som kommer gå för segern i denna drabbning.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

Match: Oxford-Gillingham
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.98
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: No Account Bet
Matchstart: Lördag 17/4 18:30

Oxford har verkligen imponerat senaste två matcherna då det har blivit två segrar med den imponerande målskillnaden 10:1 efter 6-0 borta mot Crewe och 4-1 hemma mot Shrewsbury i senaste omgången. Skapade mängder med målchanser över dessa båda matcherna och speciellt starkt att göra fyra mål på ett Shrewsbury som brukar vara väldigt svåra att göra mål på. Hoppet lever verkligen för kval denna säsong och kanske har man hittat formen perfekt inför avslutningen av säsongen. Har ett ganska bra schema i dom avslutande matcherna så det ser ganska ljust ut för Oxford. Senaste 4/5 hemmamatcherna har gått över linan på 2.5 mål och det var bara mot Blackpool som slutade 0-2 som inte gick över men där skapade båda lagen tillräckligt för att göra minst ett mål till vardera. Tittar vi på både hemma och borta spel har 5/5 senaste matcherna gått över 2.5 mål. Hemmalagets bäste målskytt är återigen Matt Taylor som denna säsong gjort femton mål och jagar sig uppåt i skytteligan med siktet inställt på att gå över tjugo fullträffar när vi sammanfattar denna säsong. Senaste två matcherna har laget också spridit ut målskytt på flera spelare där ingen spelare har gjort två mål i någon av matcherna. Oxford har visat upp sin höga nivå laget har och senaste fem matcherna har det varit öppna matcher med målchanser åt båda håll något som inte lär ändras på i denna match.

Oxford senaste fem hemmamatcher:

4-1 Shrewsbury
1-2 Accrington
2-1 Lincoln
0-2 Blackpool
3-0 Doncaster

Drömmen om kval lever för Gillingham men då är det segrar som gäller i sina sista fem matcher i ligan och sen hoppas på att dom andra lagen inte klarar pressen. Det är sex poäng upp till sista kvalplatsen med en match mer spelad men det har hänt större skrällar i denna liga än att ett lag ska klara av att ta igen ett sådant försprång. På dom senaste fem matcherna i ligan har Gillingham kryssat tre matcher något som har fått laget att hamna efter lag som Portsmouth och Blackpool. Men det finns kvalitet i laget där anfallaren Oliver ligger en fullträff efter Oxfords Matt Taylor då han har gjort fjorton mål. Sen har mittfältaren Jordan Graham(11+6) imponerat tillsammans med Kyle Dempsey(8+4). Även John Akinde har varit bra men har saknats i målprotokollet senaste tolv matcherna. Gillingham behöver få igång honom i dom avslutande matcherna för att ha någon chans. Detta lag är inte slaget på förhand och Gillingham vann höstmötet på hemmaplan med 3-1. En poäng kommer inte räcka från denna match utan Gillingham kommer gå för segern om det är kryss en bit in i denna match.

Gillingham senaste fem bortamatcher:

1-4 Blackpool
1-1 Hull
3-0 Lincoln
3-1 Swindon
0-1 Fleetwood

Detta är en match som båda lagen måste vinna så inget av lagen kommer vara nöjda med ett kryss. Det har varit öppna matcher för båda lagen senaste tiden speciellt för hemmalaget Oxford. Nästan dubbla oddset på över 2.5 mål hos No Account Bet är taget i denna match då det kommer vara två lag som går för tre poäng.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]