Nyhet!

Speltips 17/5 inför Elfsborg-Halmstad

Då var det Måndag igen och vi startar upp veckan med en nästintill full Allsvensk omgång. Jag har valt att fokusera på matchen i Borås mellan Elfsborg vs Halmstad. Ett Elfsborg som kommer från en stabil 2-0 seger i ryggen mot Sirius ska nu försöka utmanövrera Haglunds mannar.

Match: Elfsborg-Halmstad
Speltips: 
Elfsborg rak 1a
Odds: 
1.84
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
3

Elfsborg har lite frånvaro på viktiga spelare och då tänker jag framförallt på Alm, Holst, Okumu och Olsson. Men man visade senast borta mot Sirius att man har en bred trupp och man lyckats vinna komfortabelt med 2-0. Innan Sirius ledde man med 2-0 hemma mot Kalmar men tappade till 2-2. Spelet har sett relativt bra ut och man har flera fina offensiva spelare som har lyft sig i inledningen av serien.

Halmstad har varit med i varje match denna säsong, men man har lite problem med målskyttet. Man har endast gjort fyra mål på sex matcher. Defensiven råder det inga tvivel om att Haglund har fått ihop. Halmstad vann öppningsmatchen hemma mot Häcken efter det har man förlorat eller spelat oavgjort.

Elfsborg är alltid starka hemma på plastet här tror jag hemmalaget lägger i sexans växel och gasar. Får Thelin till det snabba vertikala spelet så tror jag att HBK kommer få det jobbigt. Detta Elfsborg placerade sig på andra plats i fjol och jag tycker även man ser bra ut i år. Får vi priset 1.84 på ett starkt Elfsborg på hemmaplan mot en trubbig nykomling så väljer jag att slå till.

Jag spelar Elfsborg rak 1a

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]