Nyhet!

Speltips 19/5 inför Lincoln-Sunderland

Ny playoffmatch när Lincoln tar emot Sunderland i den första matchen av två lagen emellan. Hemmalaget Lincoln slutade femma och Sunderland slutade fyra i tabellen. Senast lagen möttes här vann Sunderland med hela 4-0! Vi kan räkna med en jämnare match denna gång.

Rygga spelet hos Betsson!

Match: Lincoln-Sunderland
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.10
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: Betsson
Matchstart: Onsdag 19/5 19:00

Lincoln avslutade säsongen med bara en seger sista fem matcherna och det var bara tre poäng ner till lagen utanför den sista playoffplatsen. Så den dåliga avslutningen kunde verkligen ha kostat men Lincoln har varit bra under denna säsong så dom har förtjänat sin plats i toppen. Förlorade som sagt mot Sunderland på hemmaplan med 0-4 i december och lagen har mötts tre gånger denna säsong där Sunderland varit det starkaste laget av dom båda. En seger och ett kryss i ligan samt ett möte i cupen där Sunderland vann på straffar. Cupmatchen och kryssmatchen i ligan slutade båda två med båda lagen gör mål då matcherna slutade 1-1. Något som är intressant med Lincoln är att laget var ligans bästa bortalag men på hemmaplan hittar vi dom på den nedre halvan på en fjortonde plats. Väldigt ovanligt att ett lag är så ojämna när det gäller hemma/borta. Finns ju exempel när lag är extremt hemmastarka och svaga borta men här är det alltså tvärtom. Det har också blivit väldigt målrika matcher på hemmaplan kontra när laget spelar borta. Avslutade med att spela 0-0 i sista omgången mot WImbeldon men innan det hade Lincoln nio raka matcher på hemmaplan som gick över 2.5 mål. Hemmamatcherna hade nästan ett snitt på 3 mål/match jämfört med bortamatcherna som snittade strax över 2 mål/match. Lincoln hade flera spelare som imponerade under säsongen som Jorge Grant, Anthony Scully, Brennan Johnson och Tom Hopper. Nu gäller det verkligen att dessa spelare kliver fram i detta dubbelmöte för ska Lincoln kunna slå ut Sunderland så behövs dessa spelare på topp. Lincoln är målfarliga på hemmaplan för på lagets sista tio hemmamatcher gick man bara av planen två gånger mållösa. Då var en av dom mållösa matcherna den sista för säsongen mot Wimbeldon som bara skulle spelas av. Släpper in en hel del mål och det är klart sämre lag än Sunderland som gjort minst ett mål här. När Lincoln har mött några av dom andra topplagen på hemmaplan som Peterborough, Blackpool och Hull så har alla matcher slutat med båda lagen gör mål.

Lincoln senaste fem hemmamatcher:

0-0 Wimbeldon
1-2 Hull
4-0 Milton Keynes
2-2 Blackpool
0-3 Gillingham

Sunderland hade alla tippat i toppen av tabellen men återigen så orkade laget inte utmana Hull och Peterborough om direktplatserna så nu väntar ett väldigt tufft kvalspel. Sunderland gjorde som sina motståndare en dålig avslutning av säsong med bara två segrar sista tio matcherna. Men har haft starka perioder under säsong som gjort att laget har kunnat ta en plats i toppen. Har som Lincoln varit starka i bortaspelet och gjort mål i 14/15 senaste bortamatcherna, något som är väldigt starka siffror. Har dock släppt in mål i fem raka bortamatcher och försvarsspelet har inte varit på topp. Men framåt finns det kvalitet och speciellt i anfallaren Charlie Wyke som slutade tvåa i skytteligan med sina tjugofem mål. En annan som är en nyckelspelare är Aiden McGeady som gjort hela fjorton assist och är en viktig pjäs i anfallsspelet. Finns mycket mer rutin i Sunderland och det är dessa spelare som måste kliva fram nu när det står så mycket på spel. Det här kommer inte bli någon lätt uppgift för Sunderland men dom har spelat bra på bortaplan och kommer kunna hota Lincoln i denna match.

Sunderland senaste fem bortamatcher:

3-1 Plymouth
2-2 Hull
0-1 Blackpool
1-2 Wigan
1-1 Peterborough

Lincoln har haft svårt att vinna på hemmaplan men har bjudit på målrika matcher. Sunderland har varit bra på bortaplan och med en spelare som Wyke på topp kommer man hota Lincoln i denna match. Två lag som blandar och ger när det gäller sitt försvarsspel men har ett starkt anfall. Båda lagen gör mål till 2.10 hos Betsson blir mitt spel i denna match.

Jag spelar BLGM hos Betsson!

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]