Nyhet!

Speltips 19/9 inför Milton Keynes-Lincoln

Här får vi ett möte mellan två lag som var tippade att hamna i botten förra säsongen och det var där vi hittade dom också där Lincoln var det något bättre laget på plats 16 respektive plats 19. Båda lagen gjorde klart godkända insatser i första omgången och nu väntar en viktig match för båda lagen.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Milton Keynes-Lincoln
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.15
Insats: 3/5 Units
Spelbolag: Unibet
Matchstart: Lördag 19/9 16:00

Milton Keynes fick med sig 1-1 borta mot Doncaster som på pappret är ett bra resultat men kollar man på hur matchen var borde Milton Keynes vunnit den matchen. Skapade mängder med lägen och hade 65% bollinnehav men fick inte in bollen i den matchen. Har spelat en match på hemmaplan i cupen och där vände man 0-1 till seger med hela 3-1 mot Northampton. Det var med ett stabilt hemmaspel som gjorde att Milton Keynes klarade kontraktet förra säsongen och där vi fick se flera målrika matcher med ett målsnitt på 2.3 mål per match. Detta möte mellan lagen slutade med en seger för hemmalaget med 2-1 och det tog knappt 20 minuter innan över 2.5 mål linan var passerad. Med segern i cupen och insatsen senast mot Doncaster kommer hemmalaget med gott självförtroende in till denna match.

Förra säsongens möten:
Milton Keynes-Lincoln 2-1
Lincoln-Milton Keynes 1-1

Motståndarna Lincoln började denna säsong på bästa sätt när man slog Oxford med 2-0 vilket var en stark seger. Fanns klart mer lägen för mål åt båda håll men Lincoln var självklart nöjda med en seger i den matchen. Senast körde man över Bradford i cupen med hela 5-0 borta! Då ledde Lincoln med 4-0 i halvtid och segern var tidigt säkrad. Man var väldigt effektiva i den matchen med 8 skott på mål och 5 gick som sagt in. Bradford skapade många chanser och mot ett bättre motstånd än Bradford så kommer Lincoln släppa in mål. Lincoln var som Milton Keynes mycket bättre hemma förra säsongen och bortaspelet såg inte bra ut. På bortaplan släppta man in väldigt mycket mål och matcherna hade ett målsnitt på 2.4 mål per match och man tog totalt bara 9 poäng.

Lagen möttes tidigt på säsongen förra året och då fick vi tidigt se tre mål mellan lagen och även nu möts dom tidigt på säsongen. Två lag som börjat piggt och fortsätter lagen spela som vanligt är det väldigt goda chanser för ännu en målrik tillställning på lördag. 2.15 på över 2.5 mål hos Unibet är riktigt bra och spelas i detta möte. 

Jag spelar Över 2.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]