Nyhet!

Speltips 2/3 inför Oxford-Peterborough

Omgångarna duggar tätt nu i league one där vi får ett intressant möte när Oxford tar emot serieledarna Peterborough. Oxford behöver vinna för att täppa till luckan till playoff platserna och bortalaget Peterborough radar upp segrar just nu. Öppen match att vänta med många målchanser åt båda håll när Peterborough är i farten.

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Match: Oxford-Peterborough
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.30
Insats: 4/5 Units
Spelbolag: Betsson
Matchstart: Tisdag 2/3 20:00

Hemmalaget Oxford har tappat den fina form man hade från mitten av december fram till i början av februari då man radade upp segrar men nu har man tre raka matcher utan seger i ligan. Senaste hemmamatchen slutade med en 0-1 förlust mot Portsmouth i en match som borde blivit målrik, men innan det radade man upp åtta raka segrar i ligan samt cup. Hemmamatcherna denna säsong snittar 2.4 mål/match och längst fram har man en av ligans målfarligaste anfallare i Matt Taylor som inledde denna säsong svagt men har hittat tillbaka och håller tionde plats i skytteligan. Har inte nätat på flera matcherna nu så det är dags för Taylor att kliva fram när laget som mest behöver honom. Men det finns kvalitet i laget som man har visat upp så det är bara en tidsfråga innan segrarna och målen börjar komma igen.
Men det är inte bara ligaledarna som kommer på besök utan det är även ligans formstarkaste lag Oxford nu ska möte när Peterborough gästar. Sex raka segrar har laget nu och man har ligans målfarligaste spelare längst fram i Jonson Clarke-Harris som gjort mål i sju raka matcher och totalt på dessa matcher har han gjort nio mål! Tillsammans med Dembele och Szmodics längst fram i Peterborough är man livsfarliga och öser in mål. Fem raka matcher som gått över 2.5 linan och man snittar nästan 3 mål framåt per match. Bortalaget har senaste säsongerna varit med och slagits i toppen men laget har aldrig riktigt orkat hela vägen, men som det ser ut nu så ska mycket till om vi inte hittar dom i toppen av tabellen när denna säsong är slut.

Oxford senaste fem matcher:

1-1 Milton Keynes(b)
0-1 Portsmouth(h)
0-0 Ipswich(b)
2-1 Wigan(h)
2-0 Bristol Rovers(b)

Peterborough senaste fem matcher:

2-1 Wigan(h)
3-0 Plymouth(b)
3-0 Wimbledon(h)
3-1 Gillingham
2-1 Ipswich

Peterborough med Clarke-Harris kan inte sluta göra mål just nu och laget radar upp segrar. Oxford är inget dåligt lag och har tillräckligt med anfallskraft att kunna hota ett stundtals svajigt Peterborough försvar. Senast dom möttes här vann bortalaget med 2-1 som är ett resultat som inte är omöjligt även i detta möte. Rak Peterborough seger till höga 2.65 är bra men jag fastnar för överspelet här till fina 2.30 hos Betsson. Peterborough är ligans bästa hemmalag men på bortaplan har man ibland fått problem.

Jag spelar Över 2.5 mål

 

Lycka till!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]